مشاهده نسخه کامل
: رم DDR2
nimaperson
10-03-2013, 09:05
سلام دوستان
من یه مادر بورد مدل ASUS P5VDC-MX دارم هم DDR1 و همDDR2 پشتیبانی میکنه موقعی که رم ddr2 رو جا میزنم مانیتور سیگنال نمیگیره
ولی با DDR1 مشکلی نداره
با چند تا رم دیگه هم تستش کردم ولی بازم جواب نداده. سیستم هم بعضی اوقات تو قسمت لود ویندوز گیر میکنه باید ریستارتش کنم
مشکل از کجا نشات میگیره باید چیکار کنم؟؟؟
سلام دوستان
من یه مادر بورد مدل ASUS P5VDC-MX دارم هم DDR1 و همDDR2 پشتیبانی میکنه موقعی که رم ddr2 رو جا میزنم مانیتور سیگنال نمیگیره
ولی با DDR1 مشکلی نداره
با چند تا رم دیگه هم تستش کردم ولی بازم جواب نداده. سیستم هم بعضی اوقات تو قسمت لود ویندوز گیر میکنه باید ریستارتش کنم
مشکل از کجا نشات میگیره باید چیکار کنم؟؟؟
بین اسلات ها جامپری وجود نداره ؟
nimaperson
10-03-2013, 09:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nimaperson
10-03-2013, 09:33
قبلا یه بار موقعی که سیستم روشن بود رم رو از اسلات جدا کردم بعد که سیستم رو ریاستارت کردم دیگه مانیتور روشن نشد
nimaperson
10-03-2013, 09:39
کسی نمیدونه مشکلش چیه؟؟
قبلا یه بار موقعی که سیستم روشن بود رم رو از اسلات جدا کردم بعد که سیستم رو ریاستارت کردم دیگه مانیتور روشن نشد
کارتون اشتباه بوده سیستم که روشنه که نباید رم رو از داخل اسلات بکشین بیرون
گیر کردن تو لود ویندوز یک علتش میتونه از رم باشه
علتهای دیگه ای مثل خرابی ویندوز ویروس و یا هارد هم میتونه باشه
احتمالا برای سوئیچ بین اسلات ها یک جامپر روی مین باید باشه که با قرار دادن اون در یک حالت دیگه میتونید از رم های ddr2 استفاده کنید
Hashem 289
11-03-2013, 19:01
از جانپر نیست مسیر پل جنوبی مشکل پیدا کرده باید به تعمیرگاه تخصصی رجوع کنید .
من هم اين مادربورد دارم قديمي ازكارافتاده ولي هنوز دارم جامپربراي تغييرنداره اسلات رم را تميز كنيد اگر اسپري خشك داريد درون اسلات رم بزنيد بزاريد ده دقيقه بگذرد وبعد كابل برق راز سيستم جداكنيد ورم را جابزنيد وامتحان كنيد .
nimaperson
16-03-2013, 18:21
من رم رو در حالت روشن جدا نکردم.کسی دیگه این کارو کرده./
کارتون اشتباه بوده سیستم که روشنه که نباید رم رو از داخل اسلات بکشین بیرون
گیر کردن تو لود ویندوز یک علتش میتونه از رم باشه
علتهای دیگه ای مثل خرابی ویندوز ویروس و یا هارد هم میتونه باشه
احتمالا برای سوئیچ بین اسلات ها یک جامپر روی مین باید باشه که با قرار دادن اون در یک حالت دیگه میتونید از رم های ddr2 استفاده کنید
nimaperson
16-03-2013, 18:23
مین رو بردم تعمیرکار هم نتونست کاری بکنه.میگه اسلات هم فرکانس داره هم ولتاژ .موندم مشکلش چیه؟؟
مین رو بردم تعمیرکار هم نتونست کاری بکنه.میگه اسلات هم فرکانس داره هم ولتاژ .موندم مشکلش چیه؟؟
بایوس مین رو آپدیت کنید و بگین چیپ شمالی رو هم چک کنن و ولتاژ گیری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.