مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای انتخاب بین سه مدل EX650 , LM76100 , ES6960
Armin383
10-03-2013, 01:16
سلام دوستان
46 یا 47 یکی از این سه مدل رو میخوام بخرم.
فقط و فقط کیفیت تصویر دو بعدی برام مهم است. ممنون میشم این سه تا رو با هم مقایسه کنید و میزان تفاوتشون رو هم بگید.
سلام
به نظر من 6960 از همه شون ارزان تر از همه شون هم بهتره ال جی رو که واقعا دارم نا امید میشم ازش تو همین فروم بگرید حتما پیدا می کنید که چند جا گفتم که مدل 76100 مدل خوب ال جی ولی الان یک هفته ای هست با عکس و فیلم های مختلف مقایسه کردم جز تو عکس که بهتر بود تو هر فیلم تست که انجام دادم ضعیف تر بود . البته رو سه بعدی تست نکردم چون عینک سام سونگ تو دسترس نیست ولی قطعا 3 بعدی ال جی بهتره
مزایا 76100 فقط کنترل جادوئی و عینک مربوط به بازی ( که البته اینم خودم تست نکردم ببینم چقدر موقع استفاده لذت بخش و کاربردی ) این ایراد رو تو ساموسنگ می تویند با یک موس و کیبرد وایرلس حل کنید تو اینترنت خیلی هم بهتره .
مدل سونی هم که با این قیمت خیلی بالا است به نظر من خوب نصبت به اون دو تا که ایراد زیاد داره از همه مهمتر سرعت پایین تصویر و عدم پخش فرمت های مختلف و نداشتن وای فای درونی ( این یکی کم کم داره براش کاربرد های بیشتری میاد ) حسن بزرگ سونی هم خوب استاندارد های ساخت بالاتر و شیک تر بودن برنده
در کل انتخاب من 6960 بین این 3 تا شاید با کمی پول بیشتر 42 VT30 هم بتونید بگیرید البته اگر از 4 اینچ صرفنظر کنید .
Armin383
10-03-2013, 09:49
سلام
به نظر من 6960 از همه شون ارزان تر از همه شون هم بهتره ال جی رو که واقعا دارم نا امید میشم ازش تو همین فروم بگرید حتما پیدا می کنید که چند جا گفتم که مدل 76100 مدل خوب ال جی ولی الان یک هفته ای هست با عکس و فیلم های مختلف مقایسه کردم جز تو عکس که بهتر بود تو هر فیلم تست که انجام دادم ضعیف تر بود . البته رو سه بعدی تست نکردم چون عینک سام سونگ تو دسترس نیست ولی قطعا 3 بعدی ال جی بهتره
مزایا 76100 فقط کنترل جادوئی و عینک مربوط به بازی ( که البته اینم خودم تست نکردم ببینم چقدر موقع استفاده لذت بخش و کاربردی ) این ایراد رو تو ساموسنگ می تویند با یک موس و کیبرد وایرلس حل کنید تو اینترنت خیلی هم بهتره .
مدل سونی هم که با این قیمت خیلی بالا است به نظر من خوب نصبت به اون دو تا که ایراد زیاد داره از همه مهمتر سرعت پایین تصویر و عدم پخش فرمت های مختلف و نداشتن وای فای درونی ( این یکی کم کم داره براش کاربرد های بیشتری میاد ) حسن بزرگ سونی هم خوب استاندارد های ساخت بالاتر و شیک تر بودن برنده
در کل انتخاب من 6960 بین این 3 تا شاید با کمی پول بیشتر 42 VT30 هم بتونید بگیرید البته اگر از 4 اینچ صرفنظر کنید .
با تشکر از راهنماییتون
اینترنت و هوشمند و سه بعدیش که به کارم نمیاد. پشتیبانی نکردن از فرمتهای مختلف و وای فای داخلی رو هم با مدیا پلیر حل میکنم. استفاده من ازش فقط تماشای فیلمهای دانلودی و کانالهای تلویزیونه. با توجه به علاقه به برند سونی و تنفر از سامسونگ (تجربه تلخ خرید محصولات این شرکت) و اینکه سونی رو در صورت خرید بدون گارانتیش رو برمیدارم (قیمت حدود 3 تومان) میخواستم ببینم کیفیت تصویر سونی واقعا خیلی داغونه و کاملا محسوسه یا نه؟ (چقدر تفاوت دارند؟)
تا 4 تومن چه مدلی از پلاسمای پاناسونیک در سایز 46 به بالا میشه خرید؟ (بدون گارانتی و با گارانتی)
parham511
10-03-2013, 10:58
جنس سونی بهتره اما واقعا این مدلex650 همونطور که دوستمون hapali گفتن هیچ امکاناتی نداره؛ حتی یه تصویر خوبم نداره و پر از لرزشه تصویرش، تو نمایندگی سونی برید ببینید خودتون متوجه میشید.
پلاسما 42 و 50 داره پاناسونیک.
بدون گارانتی 50st50 مدل عالی هستش اگه پیدا شه، اما بدون گارانتی ریسکه، گارانتی دارم هنوز مدلای جدید پانا نرسیده .
با بودجه 4 تومن تو سامسونگ به 46ES7750 فکر کنید که واسه فیلم دیدن عالیه ولی بقول شما شاید عمر TV های سامسونگ کم باشه، نمیدونم.
Armin383
10-03-2013, 11:43
جنس سونی بهتره اما واقعا این مدلex650 همونطور که دوستمون hapali گفتن هیچ امکاناتی نداره؛ حتی یه تصویر خوبم نداره و پر از لرزشه تصویرش، تو نمایندگی سونی برید ببینید خودتون متوجه میشید.
من این مدل رو توی دو تا نمایندگی دیدم. اولی تو شب و با نور زیادی که فروشگاه داشت تصویرش خیلی عالی و درخشان بود و من اول فکر کردم شاید مدلش اشتباه نوشته شده و hx750 یا بالاتر باشه. ولی در دومی که توی روز بود تصویر اون جذابیت رو نداشت و خیلی معمولی بود. حالا نمی دونم این تفاوت به خاطر نورپردازی فروشگاه بود یا تنظیم درست تلویزیون و یا فیلمهای تبلیغاتی نمایش داده شده و ...؟
راستی این تلویزیونهای بدون گارانتی پاناسونیک و سونی و سینمای خانگی پایونیر رو از کجای مشهد میشه گیر آورد؟ نمایندگی رسمی پاناسونیک کجاست؟
همچنین نظرتون نسبت به الجی LM76100 چیه؟
ardi1989
10-03-2013, 13:17
یه نگاه به این سایت بنداز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من نمیدونم چرا hapalii در مورد lg اینطوری میگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.