PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : linux

1376MAXIMUM
10-03-2013, 00:24
سلام
من می خواهم از ویندوز کوچ کنم به لینوکس حالا یکی از دوستام گفت که باید سخت افزارت هم خونی داشته باشه و هم این که فرمت درایو های فرق میکنه حالا من از کجا می تونم بفمم که کوچ کنم یا نه و این که میشه من هم ویندوز 8 و لینوکس ابونتو رو با هم داشته باشم با فرز این که اول ویندوز نصی شده روی درایو c
ممنون :n16:

H A M A S
10-03-2013, 07:03
بله میتونید کنار همدیگه نصب کنید
از توزیع مینت یا آریوس استفاده کنید نیازی نیست وارد این جزئیات پارتیشن بندی و سخت افزار بشید

vahid_d
10-03-2013, 13:52
سلام
من می خواهم از ویندوز کوچ کنم به لینوکس حالا یکی از دوستام گفت که باید سخت افزارت هم خونی داشته باشه و هم این که فرمت درایو های فرق میکنه حالا من از کجا می تونم بفمم که کوچ کنم یا نه و این که میشه من هم ویندوز 8 و لینوکس ابونتو رو با هم داشته باشم با فرز این که اول ویندوز نصی شده روی درایو c
ممنون :n16:

دوست من یه چیزی رو دوستانه و صمیمانه بهت میگم. اگر آشنایی با لینوکس نداری و فقط ظاهر لینوکس رو دیدی و خوشت اومده، فعلا دنبال نصب نرو و به جای اون شروع کن به خوندن مطالب آموزشی مختلف سیستم عامل لینوکس. در غیر اینصورت در همون ابتدای کار با لینوکس، این سیستم عامل کاملا نا امیدت میکنه. تا زمانی که نفهمیدی دستور mount ، مفهوم dependency یا مثلا کاربرد پوشه etc ، بوت لودر و خیلی نکته های پایه ای این سیستم عامل چیه و چطور کار میکنه، نصب لینوکس کاملا بی فایده هست. بعد از مطالعه مقالات آموزشی لینوکس وقت نصب آزمایشی و سروکله زدن با محیط سیستم عامل هست که برای این کار میتونی از نرم افزارهای شبیه ساز مثل vmware یا virtualbox استفاده کنی. وقتی حس کردی که تقریبا کار کردن با لینوکس رو یاد گرفتی و میتونی به طور جدی با لینوکس کار کنی اونوقت بهت پیشنهاد میکنم از wubi برای نصب لینوکس روی کامپیوترت از طریق محیط ویندوز استفاده کنی. مثلا wubi روی ubuntu و mint وجود داره. باید پله پله پیش بری تا از سختی های کار با این سیستم عامل مایوس نشی.

1376MAXIMUM
14-03-2013, 09:15
من ubutu 12.1 رو نصب کردم حالا ویندوزم رو نیاره وقتی میزنم که اجرا کنه یه ارور میده میگه موقع خوندن یه ارور گرفته وکارت گرافیکم رو هم نمیشناسه تصویرش به هم میریزه:n28:

vahid_d
14-03-2013, 18:20
من ubutu 12.1 رو نصب کردم حالا ویندوزم رو نیاره وقتی میزنم که اجرا کنه یه ارور میده میگه موقع خوندن یه ارور گرفته وکارت گرافیکم رو هم نمیشناسه تصویرش به هم میریزه:n28:

با سی دی ویندوز بوت کن و در محیط repair اجرا کن تا بوت ویندوز رو برات درست کنه.

1376MAXIMUM
17-03-2013, 23:20
چجوری بهش کارت گرافیک رو بشناسونم؟

ams70
19-03-2013, 01:41
با سلام
یکی از امکاناتی که امروزه در لینوکس بوجود امده سازگاری با بیشتر سخت افزار ها است .
اگر شما قصد دارید نسخه جدید لینوکس مانند فدورا 18 و ... را نصب کنید این اطمینان را داشنه باشید که سیستم شما به صورت خودکار شناسایی می شود.
ولی من پیشنهاد می کنم اگر برای اولین بار می خواهید لینوکس را نصب کنید ابتدا به صورت مجازی روی یکی از نرم افزار های virtual box و یا vmware workstation نصب کنید تا با نحوه نصب اشنا شوید.
در ضمن لازم است بگویم که امروزه به صورت خیلی حرفه ای روی محیط گرافیکی لینوکس کار شده به طوری که در صورتی که شما اطلاعات زیادی در باره لینوکس نداشته باشید می توانید به راحتی با ان کار کنید بدون هیچ نگرانی.

1376MAXIMUM
20-03-2013, 01:15
خوب من الان باید چیکار کنم که درست شه حتی ویندوز 8 هم کارت گرافیکم رو نمیشناسه تا موقعی که درایوراش رو نصب کنم

H A M A S
20-03-2013, 10:43
از قسمت addtional hardware میتونید داریور گرافیک تون رو نصب کنید

1376MAXIMUM
31-03-2013, 14:15
از قسمت addtional hardware میتونید داریور گرافیک تون رو نصب کنید
میشه دقیق تر ادرس بدید دقیقا باید این رو ار کجا ییدا کنم

rockgod
31-03-2013, 18:36
در قسمت system settings و addtional drivers .

1376MAXIMUM
31-03-2013, 22:48
فایل هایی که \سوند ران دارند رو چجوری باید نصب کرد

Open-Source
31-03-2013, 23:07
فایل هایی که \سوند ران دارند رو چجوری باید نصب کرد

برا اجرا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته قبلش باید مجوز اجرا بهش بدی:

پ.ن: غالبا فایل هایی با پسوند run ، پکیج های اجراییِ باینری هستند.

1376MAXIMUM
01-04-2013, 20:41
برا اجرا:

البته قبلش باید مجوز اجرا بهش بدی:

پ.ن: غالبا فایل هایی با پسوند run ، پکیج های اجراییِ باینری هستند.
رور میده میگه:
nvidia-installer must be run as root

Open-Source
01-04-2013, 21:14
رور میده میگه:
nvidia-installer must be run as root

این پیغام واضحی هستش؛ میگه که باید با مجوز ریشه (superuser) فایل رو اجرا کنی.
به این صورت که کامند su را بزنی (که پسورد root رو ازت میخواد) و بعد مراحل بالا رو با یوزر root انجام بدی، و یا میتونی برای اجرای فایل از طریق sudo عمل کنی (که پسورد یوزر جاریت رو میخواد)، به این صورت که قبل از اجرای هر کامند ، sudo بزاری.

1376MAXIMUM
02-04-2013, 09:27
این پیغام واضحی هستش؛ میگه که باید با مجوز ریشه (superuser) فایل رو اجرا کنی.
به این صورت که کامند su را بزنی (که پسورد root رو ازت میخواد) و بعد مراحل بالا رو با یوزر root انجام بدی، و یا میتونی برای اجرای فایل از طریق sudo عمل کنی (که پسورد یوزر جاریت رو میخواد)، به این صورت که قبل از اجرای هر کامند ، sudo بزاری.

نمیشه هر دفه یه مدل ارور جدید میده
من این طوری کد ها را توی ترمینال میرنم
sudo su
بعد رمز اکانت رو میخواهد
cd test
فایل توی دایرکتوری تست هست البته روی این دایرکتوری کد chmod 700 file nameرو زدم موقعی که داشتم ساختن دایرکتوری رو یاد میگرفتم یعنی هفته پیش
chmod +x nvidia.run && ./nvidia.run
ایم کد رو جدا هم زدم ولی تغییری نکرد یعنی
chmod +x nvidia.run
./nvidia.run
بعد نشد دوباره همه رو بدون باز کردن روت انجام دادم و اول همه ی کد ها sudo رو زدم نشد ctrl+alt+F1رو زدم یه صفحه سیاه بار میشه رفتم تو کانتم دوباره همین کار ها رو انجام دادم نشد تو همه ی این مدت میگفت سرور ایکس رو ببند
بعد یه سری عملیات انجام میده و میره تو یه صفحه دیگه که شروع میکه ارور بده این دفعه میگفت اول سرور ایکس رو ببند
اینم عکس تموم مراحلی که انجام میدم
1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3
4
5
6
7
8

Open-Source
02-04-2013, 10:43
خوب برا نصب درایور گرافیک باید محیط X غیر فعال باشه.
برا غیر فعال کردن X باید Alt+Ctrl+BackSpace رو بزنید و بعد مراحل بالا رو توی CLI انجام بدید.

درایور رو از طریق یوزر root نصب کنید. یعنی کافی فقط su رو بزنید و بعدش بدون استفاده از کامند sudo ، درایور رو نصب کنید.

از چه توزیعی استفاده میکنید؟ چرا از پکیج منیجر همون توزیع استفاده نمیکنید؟

1376MAXIMUM
02-04-2013, 10:56
خوب برا نصب درایور گرافیک باید محیط X غیر فعال باشه.
برا غیر فعال کردن X باید Alt+Ctrl+BackSpace رو بزنید و بعد مراحل بالا رو توی CLI انجام بدید.

درایور رو از طریق یوزر root نصب کنید. یعنی کافی فقط su رو بزنید و بعدش بدون استفاده از کامند sudo ، درایور رو نصب کنید.

از چه توزیعی استفاده میکنید؟ چرا از پکیج منیجر همون توزیع استفاده نمیکنید؟
ubuntu 12.1
من تا حالا شاید 500 مگ گذاشتم برای نصب کارت گرافیک هرچی دانلود کردم فایده نداشت این فایل رو هم از سایت خود انویدیا دانلود کردم گفتم دیگه باید بشه اول کار که نمی دونستم چجوری باید اجراش کرد گفتم هر جوری شده باید از رو همین فایل نصب کنم

Open-Source
02-04-2013, 11:01
اگه Alt+Ctrl+BackSpace توی اوبونتو فعال نبود و کار نکرد، میتونی به روش زیر lightdm رو stop کنی:

1376MAXIMUM
04-04-2013, 00:03
wow فکر کنم کند زدم از بس بهش ور رفتم دیگه منوی کنار صفحه وبالا صفحه نمیاد فقط والپیپر هست بعد هم باید با کیلید های صفحه ترمینال و این جور چیرا رو بار کنم
چجوری میشه لینوکس رو ریپیر کرد

1376MAXIMUM
05-04-2013, 23:30
خوب من دوباره لینکس رو نصب کردم ولی ویندوزم رو دیگه نمی تونم استفاده کنم یعنی تو جایی که سیستم عامل ها رو میتونیم انتخاب کنیم دیگه ویندوز بالا نمیاد و به جای بوت لودر ویندور بوت لودر لینوکس هست مال ویندوز اینو میشناخت البته به اون شناسوندم ولی به لینوکس بلد نیستم
زندگیم رو ویندوزم بود:n28:

H A M A S
06-04-2013, 12:19
چه توزیعی نصب کردی؟ اگر از خانواده دبیان باشه(ابونتو-مینت-آریوس) بعد از نصب اتوماتیک ویندوز رو شناسایی میکنه.آخرین گزینه ویندوزه و راحت میتونی بری داخل ویندوز

saeediranzad
06-04-2013, 12:32
سلام
تاپیک جدیده؟ مگه تاپیک ؛شروع کار با لینوکس؛ بسته شده؟
در هرصورت با Grub Customizer میشه منوی گراب را ویرایش کرد.

1376MAXIMUM
06-04-2013, 18:20
چه توزیعی نصب کردی؟ اگر از خانواده دبیان باشه(ابونتو-مینت-آریوس) بعد از نصب اتوماتیک ویندوز رو شناسایی میکنه.آخرین گزینه ویندوزه و راحت میتونی بری داخل ویندوز
نمیاد یه ارور میده میگه که توی خودنش مشکل داره و میگه که ctrl+alt+delete رو بزن جالبیش هم اینه که کیبورد کار نمیکنه