مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل ساده اما خیلی در تمام زبان های برنامه نویسی
GOLDFINCH
09-03-2013, 22:32
سلام دوستان .... من یه مشکل خیلی بزرگ تو برنامه نویسی دارم. آرزو به دلم موند که یک بار،حتی یک بار من یه کد بنویسم، و از کدم ایراد گرفته نشه . مثلاٌ در ویژوال استدیو همون چزی رو می نویسم که توی آموزشی ای که خریدم می نیویسه دقیقاً مو به مو همون رو می نوسیم، اما می گه اشتباس! یا مثلاً تو برنامه ی یونیتی با برنامه نویسم جاوا اسکریپت هر چی می نیویسم، باعث خراب شدن پروژه می شه. در حالی که استادمون همون رو می نویسه اما هیچ مشکلی نداره. چی کار کنم؟؟ از ویندوز احتمال داره باشه ؟؟ ویندوزم 8 اِ ... رفتم 48 T پول آموزش برنامه نویسی گرفتم، اونجا داره خاک میخوره . ( علامت نقل و قول به همراه دی ) کمک /// کمک /// کمک :n16::n16:
سلام
- این خطاهای شما میتواند بدلیل ایرادات جزئی کدنویسیان باشد. (مثل سمیکلن در خانواده C)
- یا نوشتن کد در مکان نامناسب. (مثلاً در خارج از یک تابع نمیتوانید کدنویسی معمول انجام دهید و اعداد را جمع و تفریق و شرط گذاری و... کنید)
- برخی موارد میتواند تفاوت نسخه مطرح باشد. (مثلاً جزئیات بازتعریف اپراتورها در انواع نسخه های C کمی متفاوت است)
- برخی از موارد دیگر میتواند ناشی از نیاز به افزودن ارجاعات به کتابخانه های خاص باشد
و...
بحرحال...
#C کدنویسی روانی دارد، اگر زمانی با کدی در این زبان مشکل داشتید، بدون شک در تالار NET Framework ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید، سایر دوستان فعال در این انجمن و همچنین خودم خوشحال میشویم تا رفع کامل مشکل کمک تان کنیم.
موفق باشید.
یه نمونه از کدهاتون رو که ارور گرفته رو اینجا بذارید تا ببینیم و دوستان راهنمایی کنن....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.