ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : VPNهاي غيرقانوني از دسترس خارج شد/ چگونه مي‌توان VPN قانوني ثبت نام كرد؟

The Jok3r
09-03-2013, 19:28
پس از اينكه اخوان بهابادی، دبیر شورایعالی فضای مجازی در 7 بهمن ماه از ارائه VPN قانوني در كشور خبر داد، استفاده از ساير VPNها در كشور غيرقانوني شد.
به گزارش خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، پس از اينكه اخوان بهابادی، دبیر شورایعالی فضای مجازی در 7 بهمن ماه از ارائه VPN قانوني در كشور خبر داد، استفاده از ساير VPNها در كشور غيرقانوني شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این زمینه پایگاهی که با آدرس vpn.ir برای ثبت نام و کسب اطلاعات درباره وی‌پی‌ان‌های قانونی در نظر گرفته شده است. در اين سايت آمده که «شبکه‌های اختصاصی و امن برای انتقال اطلاعات سازمان‌ها روی بستر شبکه عمومی اینترنت به عنوان بخشی از کسب و کار سازمان‌های بزرگ، موضوعی است که امروزه قابل صرف نظر کردن نیست و اخلال در سرویس‌های مبتنی بر این نوع شبکه‌ها، هزینه‌های زیادی را برای سازمان‌ها در پی خواهد داشت.»

از سوی دیگر استفاده از سرویس دهنده‌های غیرمطمئن می‌تواند هزینه‌های سنگینی را بابت نشت اطلاعات به سازمان‌ها تحمیل کند. لذا مقرر شده است در راستای ساماندهی به سرویس VPN مورد نیاز سازمان‌ها و شرکت‌ها و حمایت از حقوق استفاده‌کنندگان و نیز جلوگیری از ایجاد اخلال در سرویس کاربران قانونی این تکنولوژی‌ها، طرح ارائه VPN رسمی و قانونی اجرایی شود.

در مرحله اول ثبت نام برای این خدمات کلیه متقاضیان حقوقی اعم از سازمان‌ها، موسسات، دانشگاه‌ها، نمایندگی‌های خارجی و شرکت‌ها باید درخواست خود را در این سایت ثبت کنند و بعد از بررسی و تایید درخواست متقاضیان و تعیین تکنولوژی‌های مختلف مورد نیاز این بخش‌ها، مجوز دریافت سرویس از تامین‌کنندگان تایید صلاحیت شده برای آنها صادر خواهد شد.

بر این اساس در مرحله نخست کلیه اشخاص حقوقی متقاضی دریافت خدمات رسمی VPN تا تاریخ ۵ اسفندماه سال جاری فرصت دارند تا برای ثبت نام به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنند و تاریخ ثبت نام اشخاص حقیقی متقاضی نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

VPN قانونی دور زدن فیلترینگ نیست

اما در این پایگاه برای علاقه‌مندان استفاده از این خدمات شرایطی در نظر گرفته شده که قبل از ثبت نام لازم است افراد نسبت به پذیرش این موارد متعهد شوند.

شرايط استفاده از VPN قانونی

همچنين در شرایطی که برای استفاده از VPN قانونی در نظر گرفته شده آمده است:

- این ثبت نام صرفا برای ارتباط بین داخل و خارج از کشور است و شامل VPNهای داخلی نیست؛

- این VPN جهت دور زدن فیلترینگ نیست و در صورت استفاده برای این منظور، سوءاستفاده محسوب شده و پیگرد قانونی خواهد داشت. متقاضیان برای گذر از فیلترینگ می بایست با کمیته مصادیق مذاکره داشته باشند.

- در حال حاضر، این پیش ثبت نام تنها برای متقاضیان حقوقی اعم از سازمان‌ها، موسسات، دانشگاه‌ها، نمایندگی‌های خارجی و شرکت‌ها صورت می‌پذیرد.

- با توجه به اینکه ارتباطات بعدی با متقاضیان از طریق پست الکترونیک و پیام کوتاه خواهد بود، مسوولیت عدم تکمیل صحیح این موارد برعهده متقاضی خواهد بود.

- پس از تکمیل مراحل پیش ثبت‌نام و دریافت کد رهگیری، لازم است تا مدارک خواسته شده به آدرس دبیرخانه ارسال گردد و چنانچه تا دو هفته این امر صورت نگیرد، پیش ثبت نام صورت گرفته ملغی خواهد شد.

اما پس از پذیرش این شرایط داوطلبان می‌توانند به مرحله بعدی ثبت نام وارد شوند که در این بخش پرسش‌هایی مانند حقیقی یا حقوقی بودن فرد، استان و شهرستان محل سکونت او و همچنین دلیل نیاز و علاقه او به بهره‌مندی از VPN مطرح شده است و پس از پاسخگویی به این سوالات فرد می تواند با تکرار کد امنیتی ذکر شده به مرحله بعد راه پیدا کند.

اطلاعاتی که باید تکمیل شوند

در مرحله بعدی ثبت‌نام نیز اطلاعاتی از جمله نام سازمان، شناسه ملی سازمان، واحد استفاده کننده در سازمان، نام مقام مجاز سازمان، پست الکترونیکی سازمان، تلفن سازمان، نام نماینده تام‌الاختیار، سمت نماینده تام‌الاختیار، کد ملی، پست الکترونیکی و تلفن همراه نماینده تام‌الاختیارمورد پرسش قرار می‌گیرد.

تلفن ثابت و کد پستی نماینده تام‌الاختیار، آدرس، آی‌پی‌های معتبر سازمان (Valid IP) نیز برخی دیگر از مدارک مورد نیاز برای ثبت نام وی پی ان قانونی به شمار می‌روند.

در این میان متقاضیان لازم است ابتدا نسبت به پیش ثبت نام از طریق گزینه ثبت نام در سیستم اقدام نموده و اطلاعات اولیه سازمان متقاضی را وارد کنند. پس از طی مراحل پیش ثبت نام و دریافت فرم‌های ثبت نام، لازم است تا این فرم‌ها با مهر و امضای سازمان به آدرس دبیرخانه ارسال شود.

پس از دریافت فرم‌های ثبت نام توسط دبیرخانه و بررسی‌های اولیه، نحوه ارسال سایر مدارک و ثبت نام قطعی از طریق پست الکترونیک و پیام کوتاه به نماینده تام الاختیار سازمان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

با توجه به اینکه ارتباطات بعدی با متقاضیان از طریق پست الکترونیک و پیام کوتاه خواهد بود، در تکمیل دقیق این موارد دقت لازم صورت گیرد.

نحوه ثبت نام اولیه اشخاص حقوقی

بنا بر اعلام سایت VPN نحوه ثبت نام اولیه اشخاص حقوقی در سه مرحله صورت خواهد گرفت و افراد پس از تایید تعهد اولیه باید نسبت به تعیین استان و شهرستان، علت نیاز به VPN و ثبت اطلاعات تکمیلی و در نهایت تایید و چاپ فرم تعهدنامه و فرم مشخصات اقدام کنند. پس از طی مراحل پیش ثبت نام و دریافت فرم‌های ثبت‌نام، این فرم‌ها با مهر و امضای سازمان به دبیرخانه شرکت ارتباطات زیرساخت تحویل شود.

پس از آن که دبیرخانه شرکت ارتباطات زیرساخت فرم‌های ثبت نام را دریافت کرد و بررسی‌های اولیه را انجام داد، نحوه ارسال دیگر مدارک و ثبت نام قطعی از طریق پست الکترونیک و پیام کوتاه به نماینده تام‌الاختیار سازمان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

شرکت ارتباطات زیرساخت پس از صدور مجوز استفاده از VPN و تعیین فناوری‌های مختلف مورد نیاز، برای راه اندازی و ارائه این خدمات اقدام خواهد کرد.

صبح امروز تمامی پورت‌های VPN‌ غیرقانونی در کشور بسته شد

همچنين پس از امكانات فراهم شده براي استفاده از VPN‌هاي قانوني، از صبح امروز تمامی پورت‌های VPN‌ فاقد مجوز در کشور بسته شده‌اند.

براساس این خبر، از روز گذشته دسترسی به تمام پورت‌های VPN‌ که مجوز قانونی لازم را نداشتند، متوقف شد که احتمال می‌رفت این عدم دسترسی به دلیل اختلال باشد.

اما تا صبح امروز عدم دسترسی به این پورت‌ها ادامه داشت و امروز سرویس‌دهندگان بازار VPN‌ نیز به مشتریان خود اعلام کرده‌اند: تمامی پورت‌های آنان بسته‌ شده‌اند.

انتهاي پيام/

mahmoodsoft
09-03-2013, 21:14
من که میرم تو VPN.IR اتومات ریدایرکت میشه به صفحه ی expire.asiatech.ir :n08:

italodance
10-03-2013, 08:23
من نمیدونم چرا SSL رو بستند

SSL از 9 صبح تا 1 شب انگار رو 5 کیلو بایته فقط

این دیگه چه وضعش هست

مردم کار دارند یکی گوگل یکی جی میل یکی بانکهای خارجی و.....

italodance
10-03-2013, 09:07
کم کم بازتاب جهانی هم داره میگیره

mohammadi_4u
10-03-2013, 09:18
کم کم بازتاب جهانی هم داره میگیره

بفهمن بفهمن که نون خوردنمونم نداریم دلمون به اینترنت دلمون خوشه اونم نشستن رو حلقمون!:n03:

italodance
10-03-2013, 09:37
تکراری..........

XENON24
10-03-2013, 18:48
عمو فیلتر چی ؟بله .پورتا رو قشنگ بستی؟ بله.چی چی اوردی ؟اینترنت ملی.کورخوندی د ی و ث! شده با سطل از اونور اینترنت میاریم دس به دس میگردونیم ولی پشت فیلتر نمی مونیم

NaughtyCat
10-03-2013, 23:33
شرايط استفاده از VPN قانونی

مثل این میمونه که گوشت رو بدیم دست گربه!

صبح امروز تمامی پورت‌های VPN‌ غیرقانونی در کشور بسته شد

چه جالب!

-------------------------

کانکشن SSL هم برای من تعطیله...

Zeitgeist
10-03-2013, 23:41
دوشواری؟ :mellow:

Beta
10-03-2013, 23:52
بیشتر برای شرکت ها و سازمان هاست!که اطلاعات مهم دارند با امنیت کامل ردوبدل بشه!
بعد از انتخابات هم پورت هایی که بستن رو باز میکنن !
فککنم !

mohammadi_4u
11-03-2013, 09:32
بیشتر برای شرکت ها و سازمان هاست!که اطلاعات مهم دارند با امنیت کامل ردوبدل بشه!
بعد از انتخابات هم پورت هایی که بستن رو باز میکنن !
فککنم !
هیچوقت حرف امنیت کامل نزن هیچوقت...........................اگه تو یه خونه باشید و اینترانت داشته باشی 70 درصد امنیت داری چه برسه به اینترنت! خوب بدونید همه این بامبول بازیا واسه چیز دیگست!:n16:
من امنیت رو میخام من آرامش رو میخام و امنیت ایران به همه دنیا میرزه حداقل سرمو راحت میزارم میخابم و ترس و واهمه ندارم که منو بدزدن و گروگان و ... بگیرن مثل خارج!!نباید یه اینترنت ساده رو از ما سلب کنن بخدا:n03:

اما حاضرم اگه شورتم سوراخ داره یه بیگانه ببینه و بگه نه اینکه همسایه ببینه که صبح تا شب بگه سلام جریان شورتت چی بود!!
امید وارم بن نشم!

italodance
11-03-2013, 10:40
دوستان اخبار ترسناکی داره میاد: :n29:

یعنی با امدن VPN ملی دسترسی کلی به خارج قطع میشه و فقط با VPN ملی میشود خارج را دید :n30::n30::n30::n30:

Beta
11-03-2013, 10:47

یعنی با امدن VPN ملی دسترسی کلی به خارج قطع میشه و فقط با VPN ملی میشود خارج را دید :n30::n30::n30::n30:
دست رسی به خارج یعنی چی ؟!
یعنی یاهو هم که میخایم لوگین کنیم باید از VPN ملی استفاده کنیم ؟!

italodance
11-03-2013, 10:57
دست رسی به خارج یعنی چی ؟!
یعنی یاهو هم که میخایم لوگین کنیم باید از VPN ملی استفاده کنیم ؟!

بله همین دقیقا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HC6bO&Argument=XI6UwkKybFdWTtK0knTEuw%3d%3d&lang=fa

حتی خط اولش هم:

این ثبت نام صرفا برای ارتباط بین داخل و خارج از کشور می­ باشد و شامل VPN های داخلی نمی­ باشد؛

....

دارم از ترس میمیرم :n28:

mohammadi_4u
11-03-2013, 11:03

vpn ملی همون نقش تنگه هرمز رو بازی میکنه:n02: باید بازدید بشیم.خب خوبه بشرطی به همه vpn بدن مجانی نه که باز اشتغال زایی کنند!!!

vp ما که هنو کار میکنه کو تا قط بشه:n02:

The Jok3r
11-03-2013, 11:58
فقط واسه همون سایت که مثال زدی کار کرد:n03:

The Jok3r
11-03-2013, 11:59
این سایت رو اصن چرا فیل کردن عکس منظره و حیوانات بود!:n29:

LOVEFORLOVE
11-03-2013, 21:51
ایرانم دیگه گندش در اومده

HITB0Y
12-03-2013, 01:31
آبرومون رفت!!!
تو رو خدا اطلاع رسانی و پیگیری کنید!به خدا دولت کره شمالی هم اینکارو با مردمش نمیکنه که دولت ما داره این کارو با ما میکنه!!!
مگه جوونای ما جز این اینترنت ذغالی با 99% فیلتر چیز دیگه هم دارن که اینا اومدن همینم از ما گرفتن؟!؟
بعد از اینکه لینک زیر رو مشاهده کردین کامنت های کاربرا رو هم بخونین!واقعا شوک زده میشین,ببینید خارجی ها درباره ما ودولتمون چه تفکری دارند:

FC.Barcelona
12-03-2013, 02:02
این vpn ای که ثبتنام میکنن با اون vpn دور زدن فرق میکنه!
این vpn فقط ایپی را برای امنیت و دیگر مسایل عوض میکنه و همچنان فیلترینگ سرجاشه!

babak2111
12-03-2013, 02:10
وقتی تو همین تاپیک کسایی می یان می گن خب قطع کنن اصلا شبکه داخلی کنندچه عیبی داره؟؟؟ ودم ازبرابری با دنیا می زنن بیشتربه این نتیجه می رسم که این کشورهیچ وقت درست نخواهد شد

DJ POLESTAR
12-03-2013, 03:06
این vpn ای که ثبتنام میکنن با اون vpn دور زدن فرق میکنه!
این vpn فقط ایپی را برای امنیت و دیگر مسایل عوض میکنه و همچنان فیلترینگ سرجاشه!

میشه بپریم چه امنیتی؟ اینا برای حفط امنیت شرکتها مطمعن باش هیچ کاری نمیکنن...
این وی پی ان قانونی که را اندختن فقط صرفا جهت کنترل کاربران و همینطور برای شرکتها تغییر آیپی برای دور زدن تحریم ها هستش. که چیز کاملا بیهوده ای هستش بنا به دلایلی!
سرور وی پی ان از هر کی که بگیرین کاملا میتونه به سیستم شما خیلی راحتر از وارد شدن بصورت معمول به اینترنت کنترل و جاسوسی داشته باشه. مثلا کوکی کل سایت های بازدید شده شما دست ادمین وی پی ان میباشد!

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2

Masoud-Susa
12-03-2013, 03:12
مثل ابنکه پورت L 2 T P آزاد شده !
سرعتش هم بالاس !
دوستان تست بفرمایند !
پارس آنلاین

GHAGHALEELEE
12-03-2013, 06:36
بچه ها چرا انقدر به وی-پی- ان گیر دادید.الان که پراکسی پورت 443 بازه سرعتش هم کاملا عادیه یعنی با همون سرعتی ازش دانلود میکنم که بدون اون دانلود میکنم.اگر هم کار مهم دارید که از SSTP استفاده کنید.درست سرعتش پایینه ولی قابل استفاده و مطمئنه.ضمن این که از جایی شنیدم اینها در حال تست هستند و این وضعیت پستن PPTP دوام نخواهد اورد.

The Jok3r
12-03-2013, 13:02
مثل ابنکه پورت L 2 T P آزاد شده !
سرعتش هم بالاس !
دوستان تست بفرمایند !
پارس آنلاین

تکذیب میشود! :n01:

Masoud-Susa
12-03-2013, 13:46
تکذیب میشود! :n01:
تکذیب چرا؟!
بازه ها !! من همین الان هم وصلم !

The Jok3r
12-03-2013, 14:07
تکذیب چرا؟!
بازه ها !! من همین الان هم وصلم !

در واقع واسه من قطعه، ازشرکت دیگه هست، یا مال شما هم قطع میشه بزودی یا مال من هم وصل میشه بزودی، امیدوارم که ماله همه وصل بشه، اما بعید میدونم!

FC.Barcelona
12-03-2013, 15:22
میشه بپریم چه امنیتی؟ اینا برای حفط امنیت شرکتها مطمعن باش هیچ کاری نمیکنن...
این وی پی ان قانونی که را اندختن فقط صرفا جهت کنترل کاربران و همینطور برای شرکتها تغییر آیپی برای دور زدن تحریم ها هستش. که چیز کاملا بیهوده ای هستش بنا به دلایلی!
سرور وی پی ان از هر کی که بگیرین کاملا میتونه به سیستم شما خیلی راحتر از وارد شدن بصورت معمول به اینترنت کنترل و جاسوسی داشته باشه. مثلا کوکی کل سایت های بازدید شده شما دست ادمین وی پی ان میباشد!

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
اینطور نیست vpn در چند کشور مثل ایران و چین و.. برای فیل ترینگ بکار میره و در آمریکا هم بیشتر برای استفاده از تورنت و سایتهای اشتراک گذاری فایل استفاده میشه
ولی در بقیه کشورها فقط برای تغییر ایپی و امنیت بکار میره اینجوری کسی نمیتونه ایپی اصلی فرد را بدست بیاره و این از لحاظ امنیتی کار خوبیه
در مورد شنود هم اگه با شبکه اشنا باشید همه اطلاعات اینترنت از gateway ها و سوییچ رد میشن و در هر مرحله ای میشه شنود کرد و ssl برای همین استفاده میشه
ضمنا خوب میدونن نمیشه با این ها کسی را کنترل کرد چون الان بیشتر سایتهای اجتماعی و س ی ا سی از ssl استفاده میکنن و امکان شنود اطلاعات تقریبا صفر هست

XENON24
12-03-2013, 15:53
دیگه فقط کم مونده مامورای نیروی افتضاحی بریزن تو خونه ها مودم ها رو جمع کنن ببرن!!:n08:

italodance
12-03-2013, 15:59
دیگه فقط کم مونده مامورای نیروی افتضاحی بریزن تو خونه ها مودم ها رو جمع کنن ببرن!!:n08:

هه هه هه ایول :n09:

GHAGHALEELEE
12-03-2013, 18:13
کی میگه انسان در دوشواری دچار دوشواری میشه!! الان این دو تاپست اخر کمدیه.یعنی گلدن گلوب و امی رو به این دو دوستمون باید بدند.

در واقع واسه من قطعه، ازشرکت دیگه هست، یا مال شما هم قطع میشه بزودی یا مال من هم وصل میشه بزودی، امیدوارم که ماله همه وصل بشه، اما بعید میدونم!

The Jok3r
12-03-2013, 22:49
یه نکته جدید اما بی اهمیت فهمیدم اینه که وقتی ادرس یه سایت رو میزنی اون بالا که اسمش به یه چی دیگه تبدیل میشه جدیداً شده S1-

Beta
13-03-2013, 00:16
رنج و بدبختي که ايرانيا واسه عبور از فیلترینگ، متحمل ميشن
زاكربرگ واسه ساختنش نكشيده بود....
:n04:

arashsard
13-03-2013, 02:46
منتظریم ببینیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کی کامل میبندن :n27: خدا فقط به کاربرای اینترنت ایرانی صبر بده...:n22: بعد توقع دارن فرار مغزها هم اتفاق نیوفته :n21::n26:

FC.Barcelona
13-03-2013, 03:01
منتظریم ببینیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کی کامل میبندن :n27: خدا فقط به کاربرای اینترنت ایرانی صبر بده...:n22: بعد توقع دارن فرار مغزها هم اتفاق نیوفته :n21::n26:

بعیده پرت 443 برای همیشه بسته بشه!
مغز؟ مشکل از همین مغزه وگرنه الان وضعمون این نبود!

GHAGHALEELEE
13-03-2013, 09:02
پورت 443 که هیچ وقت بسته نمیشه چون تمام سایتهای داخلی هم برای ارتباطات امن شون از این پورت استفاده میکنند.جالبه الان که وی پی رو بستن و sst-p رو هم سرعتش رو پایین اوردن سرعت 443 شده عین فشفه.

Beta
16-03-2013, 21:40
از ساکس میشه استفاده کرد !؟؟؟؟:n01:

FC.Barcelona
16-03-2013, 22:00
از ساکس میشه استفاده کرد !؟؟؟؟:n01:

رو بعضی از isp ها و بعضی پرتها نه!

h-blade
16-03-2013, 22:15
اگر -------- در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس آن را دور خواهند زد.....

*Forgotten*
16-03-2013, 22:39
دوستان فقط میخاستم اطلاع یدم من 3 - 4 روزه توی خیلی از سایتها نمیتونم برم فقط حی سایت لود میشه و سایت باز نمیشه

جالب اینجاست من نمیتونم صفحه مشتریکین مبین نت رو باز کنم ولی وقتی فیل شکنو وصل میکنم راحت صفحه مشترکین باز میشه :n04: ولی وقتی بدون فیل شکن میرم ،صفحه باز نمیشه فقط روی لود صفحه میمونه :n21::n02::n04:

من این مشکل رو هم باسایت های ایرانی دارم و هم خارجی یعنی سایت هایی که اصلا فیل نیستند این مشکلو با هاشون دارم

همچنین من توی چنتا سایت لیچر ایرانی ثبت نامم یکی از این سایت ها وقتی میخام دانلود کنم نمیشه ولی وقتی با فیل شکن وصل هستم میتونم دانلود کنم

خلاصش اینه که همه چی برعکس شده اعصابمم خیلی خورد شده :n28:

حالا موندم این مشکل از مبین نت هست یا انتخاتات:n13::n21:

فقط فک کنم ربطی به اینترنت سمی داشته باشه که دارن راهندازیش میکنن یا نه خلاصه قاط زدم

اگه کسی در این مورد و مشکل این شکلی چیزی میدونه حتما خبر بده

T.Eftekhari
16-03-2013, 22:51
ما شنیدیم ای چیز پی ان بخاطر 4 شنبه سوزی بسته شده منتها چون هفته وحشت بوده هنوز بسته مونده

supermax15
16-03-2013, 23:58
یه نکته جدید اما بی اهمیت فهمیدم اینه که وقتی ادرس یه سایت رو میزنی اون بالا که اسمش به یه چی دیگه تبدیل میشه جدیداً شده S1-

واسه من s1 نمیاد

The Jok3r
17-03-2013, 11:16
یه چیز جدید و البته خبربد دوباره
من سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسم باز نمیشن!

حتی گوگلم باز نشد

amirbrad
17-03-2013, 12:28
یه چیز جدید و البته خبربد دوباره
من سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسم باز نمیشن!

حتی گوگلم باز نشد

برای من از دو هفته پیش باز نمیشد باضافه بعضی سایتهای دیگه1

saeedsh7j
17-03-2013, 12:35
تمام این محدودیت ها به خاطر انتخاباته و مطمئن باشید از این بدترم میشه ،

esisuzuki
17-03-2013, 12:46
پست ویرایش شد ..............

The Jok3r
17-03-2013, 13:12
تورو خدا بگین حالا بنظرتون آمریکا دشمن ماست یا اینکه دشمن ما همینجاست؟

esisuzuki
17-03-2013, 13:58
پست ویرایش شد ...

The Jok3r
17-03-2013, 15:42
بازم خبرای خوب میرسه، انگار فری گی هم از کار افتاده ، یعنی همین الاناس که مودم رو بردارم پرت کنم بیرون

saeedsh7j
17-03-2013, 16:30
سای*فون هم کار میکنه ، سرعتشم خوبه

Metalhead56
17-03-2013, 19:11
اصلا" با وجود س ا ک س کسی دیگه مگه ازچیز پی ان هم استفاده میکنه؟ مجانیش تو اینترنت زیاده و بعضیاشون از س ا ی ف و ن سرعتشون بیشتره چون سای بعضی اوقات بدجور کنده.

Facon_Archi
17-03-2013, 21:44
اصلا" با وجود س ا ک س کسی دیگه مگه ازچیز پی ان هم استفاده میکنه؟ مجانیش تو اینترنت زیاده و بعضیاشون از س ا ی ف و ن سرعتشون بیشتره چون سای بعضی اوقات بدجور کنده.
بله!
چون ساک.س یوتو/ب رو باز نمیکنه! اگه هم باز کنه سرعت لودش خیلی پایین هست!