مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب کارت گرافیک AMD Radeon HD 6490M Series
ehsan2058
09-03-2013, 18:56
سلام دوستان عزیز چند روز پیش ویندوز 8 نصب کردم بعد از اینکه تمام درایور های لب تاپ م رو از سایت hp دانلود کردم و نصب کردم دیدم کارت گرافیک لب تاپ نصب نشده هر جا هم که بردم نشون دادم نتونستن درست کنن AMD Radeon HD 6490M Series کارت گرافیک دوم لب تاپ هستش . ولی به طور پیش فرض AMD Radeon HD 6400Series نصب هستش لطفا کمک کنید.
سلام دوستان عزیز چند روز پیش ویندوز 8 نصب کردم بعد از اینکه تمام درایور های لب تاپ م رو از سایت hp دانلود کردم و نصب کردم دیدم کارت گرافیک لب تاپ نصب نشده هر جا هم که بردم نشون دادم نتونستن درست کنن AMD Radeon HD 6490M Series کارت گرافیک دوم لب تاپ هستش . ولی به طور پیش فرض AMD Radeon HD 6400Series نصب هستش لطفا کمک کنید.
عزیز اگه شما لب تابتون دوتا کارت داره باید اولی رو نصب کنید
ضمنا اگه تو دیوایس منیجر AMD Radeon HD 6400Series اینو نشون داده پس نصب شده برای اینکه بفهمی نصب شده یا نه بازی داری بزار ببین اجرا میشه یا نه ولی تو دیوایس منیجر اینو نوشته پس نصب شده چون اکثرا اگه نصب نباشه مینویسه standard vga ...همین
یه عکس هم بزار اگه نصب هم شما میتونی منیجر گرافیکتون رو نصب کنی و رو گرافیکتون سویچ کنی راحت درصورتی که نصب هست
در تایپیک بغلی هم یه دوستی با ویندوز 8 این مشکل رو داره و حل شد خبرتون میکنم یا خودتون پیگیرش باشید
فقط از دیوایس منیجر یه عکس بزارید بخش گرافیک
javad4680
11-04-2014, 17:10
سلام دوستان خسته نباشید
لطفا کمک کنید
من لپتاپ Hp Probook 4530s دارم . ویندوز 7 64بیت نصب کردم . وقتی درایور گرافیک رو که از سایت گرفتم ، نصب میکنم به جای گرافیک اصلی که AMD Radeon HD 6490M Series هست AMD Radeon HD 7470 M Series رو پیدا میکنه و یه مثلث زرد رنگ میاد کنارش. کلا کار نمیده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما وقتی درایور همه نسخه ها رو از سایت AMD گرفتم و نصب کردم فقط سری گرافیگ رو شناخت نه نسخه اصلی که باز هم مشکل سازه
مشکل اول ایینکه اصلا سویچش نمیشه و این پنجره میاد!
و دوم اینکه موقع پخش فایل تصویری و همچنین بستن پلیر ، مانیتور یه پِلک میزنه و صفحه خاموش روشن میشه بعد فایل رو پخش میکنه
ا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.