مشاهده نسخه کامل
: شرایط فروش خودروی در رهن ایران خودرو
sara_program
09-03-2013, 18:24
سلام. ماشینی از ایران خودرو خریدم که هنوز دو تا قسطش مونده. الان پولش رو کامل میتونم واریز کنم. ولی میخوام ماشینم رو بفروشم و انتقال سند کنم. رفتم ایران خودرو گفت پروسه کاریش 2 ماه طول میکشه. میخواستم بدونم هیچ راهی نداره که بشه خیلی سریع ماشینم رو انتقال سند بکنم؟ 2 ماه خیلی طولانیه
خیلی کارم گیره. اگه میشه یکی یه راه قانونی بذاره جلوی پام
خوب همین جوری بفروش عزیز!
من یکی از دوستام یه 405 همین مدلی خرید!
2.3 تا چکاشم خودش پاس کرد و بعد که حساب صاف شد و سند در اومد با خریدار رفتن سند زدن
sara_program
09-03-2013, 20:27
میخوام یک روزه کاراش تموم بشه و دیگه به اسم من نباشه
secretman
09-03-2013, 22:09
شما نمیتونی کل پول رو از طرف بگیری و ماشین رو بهش بفروشی ، مگر اینکه طرف آشنات باشه و کل پول رو بهت بده و ماشینت رو بگیره و تا آماده شدن سند صبر کنه
مثلا اگه ماشینت 20 تومن قیمتشه ، شما 19 تومن رو میگیری و 1 تومن دیگه رو وقتی سند رو به خریدار تحویل دادی میگیری
sara_program
09-03-2013, 22:53
شما نمیتونی کل پول رو از طرف بگیری و ماشین رو بهش بفروشی ، مگر اینکه طرف آشنات باشه و کل پول رو بهت بده و ماشینت رو بگیره و تا آماده شدن سند صبر کنه
مثلا اگه ماشینت 20 تومن قیمتشه ، شما 19 تومن رو میگیری و 1 تومن دیگه رو وقتی سند رو به خریدار تحویل دادی میگیری
من منظورم فک رهنه که 45 روز طول میکشه. من میخوام یک روزه فک رهن بشه
اون نمایندگی بهت دروغ گفته حداکثر یک هفته طول میکشه
من چند وقت پیش ماشینم که یک قسطش مونده بود رو فروختم اول میری نمایندگی یک فیش به اندازه قسطهای
ماشینت میده ببری پرداخت کنی بعد سندت میره تهران یک هفته ای میاد البته یک نامه میتونی بگیری از نمایندگی
که سند برای فک رهن شدن رفته تهران واگه محضر آشنا داشته باشی با همون نا مه کارای انتقال سند رو بکنی
فقط باید به نماینگی پیله بشی چون از زیر کار در میرن بهشون بگو من یک نمایندگی دیگه پرسیدم گفته میشه
sara_program
10-03-2013, 10:08
اینجوری سند وکالتی می شه میخوام سند قطعی بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.