مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اتصال به مودم
سلام.مودم من تازگی ها این مشکل رو پیدا کرده که وقتی میخوام با هر دستگاهی به صورت lan یا وایرلس بهش وصل بشم باید یه بار مودم رو خاموش کنم و دوباره روشنش کنم و وقتی همینطوری میخوام بهش وصل بشه ارور میده که : cannot connect to this network
مشکل از چی هست؟
m.m.m5651
09-03-2013, 18:23
ریستش هم کردید؟
چطوری ریستش کنم؟
اونوقت چی میشه؟
m.m.m5651
10-03-2013, 20:24
دکمه ریست پشت مودم (معمولا کنار فیش آداپتور) هست که باید با نوک مدادی چیزی بزنیدش بعدش البته تمام تنظیماتی که ست کردید میپره.
انجام دادم.فکر کنم نشد.این یه صفحه از اون ارور هایی هست که میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور از تنظیمات رمز هم هست؟ یعنی اون رمزی که واسه وایرلس گذاشتیم.
چیزی که من میبینم
یکی ایراد از کابل میگیره
یکی از مخفی بودن شبکه:n27:
m.m.m5651
11-03-2013, 20:11
آره. رمزشم میپره. اگه بخواید واسه رمز گذاشتن رو روتر آموزش زیاده.
در ضمن troubleshooting خود ویندوز به هیچ دردی نمیخوره تقریبا :دی برید به این آدرس ها:
192.168.0.1
192.168.1.1
ببینید صفحه ای چیزی ظاهر میشه؟ اگه نمیشه کلا کامپیوترتون به مودم وصل نشده. یا مشکل از کابله یا کارت شبکه ی سیستم یا ... با یه سیستم دیگه هم اگه میتونید امتحان کنید. البته قبلش کابلا رو چک کنید. با یه مولتی متر میشه راحت فهمید قطعی داره یا نه.
میذاریدش رو بخش تست دیود، بعدش دو سر مولتی متر رو به دو سر سیم کابل شبکه میزنید، دونه دونه سیم های داخل کابل رو چک می کنید اگه بوق نزد یا عدد 0 رو نشون نداد مولتی متر برای دو سر هر سیم، یعنی کابل قطعی داره. البته هر کدوم از سیم های هر طرف سوکت، باید به یه سیم اون طرف سوکت وصل باشه.
در ضمن مطمئن هستید ریست شده؟ تغییری تو چراغای مودم دیدید وقتی ریست رو زدید؟
من با کابل وصل نمیشم.بی سیم وصل میشم.
با زدن اون آدرسا صفحه تنظیمات مودم میاد.
موقع رست کردن چراغ ها تغییر نکرد.
میگم از تنظیمات ویندوز نباشه؟
من مودم رو reset کردم.الان تنظیماتش بهم ریخته و اینترنت نمیره.
تو رو خدا آموزش تنظیم مودم alfex wifi 2000 رو برای صبانت بذارید.
من هر کاری کردم نشد.
m.m.m5651
13-03-2013, 19:29
داخل همون صفحه هایی که گفتم برید و تنظیماتش رو ست کنید. اگر بلد نبودید از پشتیبانی صبانت استفاده کنید.
اول که باید PPPOE باشه دوم احتمالا یه صفحه بهتون دادن که توش یوزرنیم و پسورد اینترنت هست.
اون یوزر نیم و پسورد همون مال صبانت هست؟
در ضمن.یه سوال دیگه هم دارم: ساعت مصرف شبانه صبانت کی هست؟
love0sehun
18-03-2013, 22:25
سلام, چند روزه وقتی وارد اینترنت میشم مرورگرهام 5-10 دقیقه اول میره بعدا نمیره با اینکه اگه چیزی رو برای دانلود گذاشته باشم میره . برای حل این مشکل ویندوزم رو عوض کردم ولی بازم بعدا از چند روز دوباره با این مشکل روبه رو شدم. من از freegate و Internet download manager استفاده می کنم می تونن این برنامه ها دلیل نرفتن مرورگرام باشه؟ من با ADSL وارد اینترنت میشم واز مرورگرهای mozilla firefoxو IE استفاده میکنم.لطفا کمکم کنید:n03::n19: اگه نکنید:n24: نترسید بابا شوخی کردم:n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.