PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید پرینتر تا سقف 3 میلیون و اسکنر تا 1 میلیون

hadinba
09-03-2013, 09:57
سلام عزیزان ،

کلا" 4 پرینتر نیاز داریم ، یکی تا سقف 3 میلیون تومن ( که انتظار زیادی از این مدل داریم ) ، 3 تا دیگه حول و حوش 800 باشه!

انتظارات از 3 میلیونیه :

لیزری رنگی :n02:
اگه بتونه A3 پرینت بگیره هم بد نیست.
کیفیت پرینتش تو این رنج قیمت عالی باشه.
مورد استفاده اداری هست ، پس استفاده ازش زیاده... و ....

از اون 3 تای باقی مونده ( تا سقف 800 تومن ) ، یه پرینتر رنگی می خوایم ، 2 تا سیاه و سفید . اولین پارامترمون اینه که بزرگ نباشه سایزشون . و دوم ،مطمئنا" کیفیت خوبی داشته باشن.

حالا 2-3 تا اسکنر می خوایم ،هر کدوم تا سقف 1 تومن .

دوستان لطفا" نظراتشونو با ذکر دلیل و با مشخصات مناسب اعلام کنن. پیشاپیش هم تشکر می کنم.

m_2t_ab
09-03-2013, 12:47
من برای چاپ رنگی روی A3 به شما دستگاه جوهر افشان اپسون 1410 رو پیشنهاد می کنم.
چون کیفیت فوق العاده بالایی داره
هزینه مواد مصرفش بسیار کم هست.
و چون مدام استفاده دارید خشک و خراب نمیشه.
موفق باشید

h_khozooei
10-03-2013, 16:57
اگر همه اینا تو یه دفتر می خواد نصب بشه. به نظر من برو یه دستگاه Konica Minolta 350 و اگر پولت می رسه 451 رو بخر (البته بهتره که با فایری باشه)
این دستگاه ها کارکرده اروپا هستند ولی فوق العاده هستند.
اگر بتونی تنظیماتشو انجام بدی، می تونی اسکنر تحت شبکه داشته باشی می تونی یه فکس قوی داشته باشه می تونی یه اسکنر و پرینتر A3 لیزری رنگی داشته باشی
من فکر کنم 350 حدود 3 میلیون باشه 451 حدود 6 میلیون

hadinba
12-03-2013, 13:46
من برای چاپ رنگی روی A3 به شما دستگاه جوهر افشان اپسون 1410 رو پیشنهاد می کنم.
چون کیفیت فوق العاده بالایی داره
هزینه مواد مصرفش بسیار کم هست.
و چون مدام استفاده دارید خشک و خراب نمیشه.
موفق باشید
سلام ،
خیلی ممنونم ، ولی کارای A3 ما خیلی کم هست و اینکه دستگاه های جوهر افشان دردسر زیادی دارند و یه نفر رو باید مسئول سرویس دادن بهش بکنیم.

اگر همه اینا تو یه دفتر می خواد نصب بشه. به نظر من برو یه دستگاه Konica Minolta 350 و اگر پولت می رسه 451 رو بخر (البته بهتره که با فایری باشه)
این دستگاه ها کارکرده اروپا هستند ولی فوق العاده هستند.
اگر بتونی تنظیماتشو انجام بدی، می تونی اسکنر تحت شبکه داشته باشی می تونی یه فکس قوی داشته باشه می تونی یه اسکنر و پرینتر A3 لیزری رنگی داشته باشی
من فکر کنم 350 حدود 3 میلیون باشه 451 حدود 6 میلیون

سلام،
نه واقعا" 6 میلیون بالاس. چون کار حرفه ای قرار نیست انجام بدیم. و اینکه تصمیم بر اینه که فکس ، اسکنر و پرینتر رو تو یه دستگاه نداشته باشیم ، چون اگه یه دستگاهش خراب شه ، کار بقیه ی بخش هارو مختل می کنه و کل کارا رو زمین می مونه.

مدل هایی که خودمون انتخاب کردیم ،
HP LaserJet Enterprise 500 color M551n with wireless connectivity با قیمت تقریبی 2.8 میلیون برا کارای اصلی
HP LaserJet Pro 200 color Printer برا کارای معمولی با قیمت تقریبی 1 میلیون ( فقط رنگی بودنش مهم بود )
HP LaserJet Pro 400 Printer با قیمت تقریبی 800 تومن ، برا استفاده معمولی ​خوشحال میشم نظرتونو در مورد اینا بدونم.

h_khozooei
12-03-2013, 17:41
آگر A3 به کارت نمی آد انتخاب خوبیه ولی اگر اون دستگاه رو می خریدی می فهیدی که چقدر ادم می تونه تو رفاه باشه

m_2t_ab
13-03-2013, 02:37
ولی من همچنان 1410 رو پیشنهاد می کنم!!!