مشاهده نسخه کامل
: دستور العمل وصل کردن لپتاپ lenovo به برق شهری؟؟؟؟
بچه ها من لپتاپ lenovo g580 گرفتم.کسی دستور العمل درست وصل کردنش به برق شهری رو بلده؟؟؟
آخه هرکی یه چیزی میگه،لپتاپ من دفترچه ی راهنماش یه جوریه،چیزی ازش نتونستم سر دربیارم.کسی داره این لپتاپو تا کمکم کنه؟؟؟
hasanoooooooo
08-03-2013, 15:26
کار خاصی نمیخواد بکنی اول از همه دوشاخه رو میزنی به برق بعدش وصلش میکنی به لپتاپ
آخه اینجوری همش باتری شارژ میشه و خالی میشه،شارژ میشه و خالی میشه،بهش آسیب نمیرسه؟؟؟؟
Thor God
10-03-2013, 20:13
ببخشید پس باید چه جوری شارژ بشه ؟!
آخه بعضی جاها شنیدم که باطری رو کلا در میارن موقع وصل کردن به برق.بعضی میگن یه سری نرم افزار هست که باتری رو از مدار انگار خارج میکنه و ازین چیزا.:n29::n29:
shahab_f
10-03-2013, 20:38
آخه بعضی جاها شنیدم که باطری رو کلا در میارن موقع وصل کردن به برق.بعضی میگن یه سری نرم افزار هست که باتری رو از مدار انگار خارج میکنه و ازین چیزا.:n29::n29:
خب از اول همین رو بپرسید، میگید دستورالعمل آدم تعجب میکنه.
این برنامه ای که میگید رو مثلا وایو داره و باعث میشه وقتی دستگاه به میزان شارژ ِ معینی رسید دیگه بیش از اون شارژ نشه. شاید لنوو هم داشته باشه.
در مورد در آوردن باطری، هم تو پی سی ورلد و هم توی اینترنت پر از نظرهای متناقض هست. اما از من میشنوید باطری رو لازم نیست در بیارید، باطری یه عمر مشخصی داره و شاید با در آوردن باطری بشه عمرش رو زیاد کرد، اما اگر برق قطع بشه ممکنه خرج بزرگتری نسبت تعویض باطری روی دستتون بذاره.
بچه ها وقتی باتری فول شارژ شد،باید از برق بکشمش؟اگر همچنان به برق وصل باشه و از لپتاپ استفاده کنم،به باتری آسیب نمیرسه؟؟؟!
Thor God
15-03-2013, 20:00
نه اتفاقي نمي افته ولي تو دراز مدت مشكل پيدا ميكنه كه بهتره هر هفته يا دو هفته بارين كامل شارژش خالي بشه و دوباره شارژ كنيد
farzad02
15-03-2013, 20:13
این تکنولوژی پیچیده ای نیست و من بعید می دونم حداقل لپ تاپ های جدید الکی باتری شارژ کنن
الان برای لپ تاپ asus من وقتی روی باتری کنار ساعت میرم می نویسه: (plugged in , not charging)
چون باتری کامل شارژ شده دیگه از باتری استفاده نمیکنه و مستقیما فقط برق لپ تاپ تامین میشه
hasanoooooooo
16-03-2013, 11:06
ببین داداش باطریهای این نسل لیتیوم همانند بساری از باطریهای گوشی موبایل بعد از اینکه از 80 درصد بیشتر پر میشه تا زمانی که زیر 80 درصد نیاد (یعنی با باطری کار نکنی . ) خود بخود باطری از مدار خارج میشه. مثلا لنوو energy management داره که میتونه از داخلش buttery care رو فعال کنی . حتی میتونی با رفتن داخل power option ویندوز این مقدار 80 درصد رو کمتر کنی... مثلا تنظیم کنی تا زمانی که باطری 60 درصد نشده اصلا باطری رو شارژ نکنه. بهت توصیه میکنم هیچوقت باطری رو از دستگاه جدا نکنی.
آقا میشه دقیق تر بگین battery care کجاست؟یا اینکه دقیقتر بگین کجا میتونم این درصد ها رو تغییر بدم.من توی power option جایی برای این درصد ها پیدا نکردم.
بازم بی نهایت ممنون.
آقا مرسی،اما من جایی رو پیدا نکردم که 60 رو بتونم تتغییر بدم به 80 درصد،انگار تنها گزینه ی موجود همون 60 درصده..میشه دقیق تر بگین کجا باید برم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.