مشاهده نسخه کامل
: ویندوز 8 بلوتوث لپ تاپم رو نمیشناسه حتی درایوراشم دانلود کردم و نصب کردم ولی آیکون بلوتوث نیست لطفا کمکم کنید
سلام ببخشید دوستان من روی لپ تاپم ویندو 8 نصب کردم درایورهای مخصوص ویندوز8 رو از سایت لپ تاپم گرفتم و درایورهای بلوتوثم نصب کردم ولی آیکن بلوتوث کنار ساعت نمیاد؟!!
مشکل چیه و باید چیکار کنم؟
اینو دانلود و نصب کن ببین جواب میده !
32-bit (x86) version BluetoothDriverInstaller.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (1.9Mb)
64-bit (x64) version BluetoothDriverInstaller_x64.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (2.9Mb)
اینو دانلود و نصب کن ببین جواب میده !
32-bit (x86) version BluetoothDriverInstaller.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (1.9Mb)
64-bit (x64) version BluetoothDriverInstaller_x64.exe ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (2.9Mb)
آقا نشد یه پیغام اخطار میده میگه نصب نمیشه....:n28::n28::n14:
آقا نشد یه پیغام اخطار میده میگه نصب نمیشه....:n28::n28::n14:
باید با توجه به 32 یا 64 بیتی بودن سیستم عامل یکیو دانلود میکردی!
چند بیتیه سیستم عاملت !؟
یه عکس بزار از ارور !
باید با توجه به 32 یا 64 بیتی بودن سیستم عامل یکیو دانلود میکردی!
چند بیتیه سیستم عاملت !؟
یه عکس بزار از ارور !
بله حواسم بود نسخه درستو دانلود کردم...بعد از چند بار زدن دکمه next یک پیغامی مینوشت که نصب با موفقیت انجام نشد لطفا مشکلو به ایمیل فلان بفرستید...
خلاصه مشکل تاچ پد هم داشتم اعصابم بهم ریخت از ویندوز مزخرف 8 منم الان دارم همون سون خودمونو نصب میکنم:n05:
mohsent71
10-03-2013, 08:55
کلمه ی بلوتوث رو توی سرچ توی این نوار کنار ویندوز جستوجو کن قسمت تنظیمات برو تو چینج بلوتوث ستینگ صفحه ای که باز شد اون پایین تیک شو بلوتوث ایکون رو بذار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اینو امتحان کردی؟
dkargozari
16-03-2013, 07:17
سلام.لب تاپ منم دل 5010 است و ویندوزم هم windows 8 x64 build 9200 است و نمیتونستم مثل شما درایور 7 رو روش نصب کنم. البته ویندوز 7 و 8 من هر دو x64 است. رفتم تو پوشه درایور و فایل setup داخل پوشه x64 رو بصورت ادمین اجرا کردم و نصب شد و گرنه قبلا وقتی از نصب اصلی که باید تشخیص بده سیستم 32 یا 64 است بهیچوجه نصب نمیشد و با این ترفند الان درست نصب شده . امیدورام این راهنمایی کارساز بشه:n02:
همیشه این مشکلات در هنگام تغییر ویندوز معمولا برای اپدیت نبودن درایو ر هاست که برای اطلاع و رفع این مشکل و انتخاب درایور مخصوص خود می تونی به driversforwin8.blogfa.com مراجعه کنی
karim mm
25-11-2013, 17:42
لطفا یکی کمکم کنه من بلوتوت لب تابم نصب نمیشه لب تاب من asus x45u مدلش هست اگه کسی میدونه به ایمیلم بفرسته اینم ایمیلم karimabasi723@gmail.com
ممنون میشم کمکم کنین :n26:
metallica1361
19-12-2013, 22:00
خیلی عالی بود
jahan3764
23-12-2013, 11:28
لپ تاپ منم که ویندوز8 داشت بعد چند وقت دیگه درایواش رو نشناخت و بلوتوثم نا پدید شد
به نظر شما علت چیه؟
جاسم کدخدایی بنت
23-12-2013, 12:16
لطفا یکی کمکم کنه من بلوتوت لب تابم نصب نمیشه لب تاب من asus x45u مدلش هست اگه کسی میدونه به ایمیلم بفرسته اینم ایمیلم karimabasi723@gmail.com
ممنون میشم کمکم کنین :n26:
سلام
درایورهای ویندوز هفت و هشت لپ تاپ شما
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aziflower
24-12-2013, 14:48
سلام . من لپ تاپ دل مدل N5010 دارم . ویندوز 8 64 بیتی رو نصب کردم . درایور بلوتوث DELL wireless 365 bluetooth driver هم نصب کردم . ولی اثری از بلوتوث در ویندوز نیست . میشه راهنمایی کنید ؟
جاسم کدخدایی بنت
24-12-2013, 21:03
سلام . من لپ تاپ دل مدل N5010 دارم . ویندوز 8 64 بیتی رو نصب کردم . درایور بلوتوث DELL wireless 365 bluetooth driver هم نصب کردم . ولی اثری از بلوتوث در ویندوز نیست . میشه راهنمایی کنید ؟
سلام
اول کاملا بلوتوث رو خذف کن و سیستم رو restart کن
لینک زیر بلوتوث رو دان کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی dell 5010 سازگاره
موفق باشی
aziflower
25-12-2013, 00:20
ممنون از راهنمایی تون . از سایت دیگه درایوربلوتوث n5110 برای ویندوز 8 و 64 بیت رو دانلود کردم خوشبختانه درست شد . مرسی
rrasoul71
12-09-2014, 11:18
سلام من لب تاب k43s دارم که ویندوز 8 نصب کردم ولی بلوتوث نصب نمیشه هزارویک برنامه هم از اینترنت گرفتم مشکل حل نشد!!!!!!!!!!!!
roya.rashidi
12-09-2014, 16:58
سلام من لب تاب k43s دارم که ویندوز 8 نصب کردم ولی بلوتوث نصب نمیشه هزارویک برنامه هم از اینترنت گرفتم مشکل حل نشد!!!!!!!!!!!!
بلوتوث شناسوندش بهش یه خورده سخته . شما ناجاراید دائما درایور ها رو امتحان کنید. از اخرین ورژن درایور پک سلوشن استفاده کنید. یا اینکه سرچ کنید کسی همین مدل لپتایو داشته که درایورش رو گیر اورده باشه.
واسه نسخه 32 بیتی چیکار کنیم؟
همون dell 5010
بلوتوث لپتاپ ها اغلب به صورت بکپارچه با چیپست وای فای هستن و اغلب اینتل
دنبال جدید ترین درایور در سایت اینتل بگردید.
پیشنهاد دیگر اگر از بلوتوث صرفا برای انتقال فایل استفاده میکنید پیشنهاد میکنم وای فای رو جایگزین کنید. از پروتکل ftp بر بستر وای فای استفاده کنید برای گوشی های هوشمند یا برنامه هایی مانند airdroid یا airdrop که بر پایه ی http هستند. هم بی دردسر هستند هم سرعت چند ده برار نسبت به بلوتوث دارند.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.