مشاهده نسخه کامل
: هدستم فقط از گوشی سمت چپیش صدا داره،اشکال چیه؟
ali_real
08-03-2013, 00:32
هدستم صداش فقط از گوشی چپی خارج میشه(در ویندوز 7 و xp) و گوشی راستی صدای خیلی خفیفی داره .
اما وقتی که به MP4 وصلش میکنم یا حتی به لپ تاپ صداش از هردو خارج میشه .
مشکل از کجاست؟:n13:
از وقتی که برای جواب دادن میذارید ممنونم.
هدستم صداش فقط از گوشی چپی خارج میشه(در ویندوز 7 و xp) و گوشی راستی صدای خیلی خفیفی داره .
اما وقتی که به MP4 وصلش میکنم یا حتی به لپ تاپ صداش از هردو خارج میشه .
مشکل از کجاست؟:n13:
از وقتی که برای جواب دادن میذارید ممنونم.
از اونجایی که وقتی به MP4 Player وصلش میکنید، صدا از هر دو طرف خارج میشه، پس مشکلتون نرمافزاری هست.
مطمئن بشید Balance به هم نریخته باشه (چه در سیستم عامل و چه در نرمافزاری که برای پخش صدا ازش استفاده میکنید):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_real
08-03-2013, 12:44
از اونجایی که وقتی به MP4 Player وصلش میکنید، صدا از هر دو طرف خارج میشه، پس مشکلتون نرمافزاری هست.
مطمئن بشید Balance به هم نریخته باشه (چه در سیستم عامل و چه در نرمافزاری که برای پخش صدا ازش استفاده میکنید):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بالانسش بهم نریخته اما توی کنترل پنل به جای شکل هدست هم چنان روی اسپیکر تیک خورده، عوض هم نمیشه.
- شما با اسپیکر هم این مشکل رو در این سیستم دارید ؟ قاعدتن باید داشته باشید.
خیلی مهم نیست که اسپیکر تیک خورده باشه ، کارایی این دو شبیه همه. ضمنن
صداهای خود ویندوز رو هم چک کنید ببینید مشکل دارید با اونها یا خیر...
- ممکنه این مشکل فقط در نرم افزارهای مدیا پلیر باشه که در این صورت نیاز به تنظیم
دارند..
- مورد آخر اینکه ممکنه پورت خروجی این سیستمتون مورد داشته باشه و مشکل از
هدست نباشه.
- اگه هدستتون در mp4 هم خراب بود ، به جز قطعی سیمهای داخلی ، ممکن بود که
مشکل از افتـــادن آهنربا باشه.. اگه آهنربا از پشت پخش کننده کنده بشه صدا بسیار
خفیف میشه
ali_real
09-03-2013, 13:12
نه با اسپیکر مشکلی نداره.همینش برام عجیبه!
با نرم افزارهای مختلف هم چک کردم و همین مشکل وجود داشت.صداهای خود ویندوزم مشکل داره.
دقیقا مثل وقتیه که بالانس چپ و راست بهم میخوره اما هر جا رو که نگاه کردم بالانس درست بود(روی وسط) و با چپ کشیدنش اون یه ذره صدای راست هم قطع میشه. و با راست بردنش صدای چپ قطع میشه و فقط صدای خفیف راستی می مونه.
realtek رو هم از سایت مادر بردم (asus) دانلود کردم و فایده ای نداشت.
این مشکل رو توی WIN xp & 7 دارم. ضمنا وقتی هدست رو به لپ تاپ و MP4 وصل میکنم بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
من سوکتهای جلوی کیسم وصل نیست ،میتونه به این ربط داشته باشم؟چه جوری باید وصلش کنم؟
ali_real
09-03-2013, 16:09
- شما با اسپیکر هم این مشکل رو در این سیستم دارید ؟ قاعدتن باید داشته باشید.
خیلی مهم نیست که اسپیکر تیک خورده باشه ، کارایی این دو شبیه همه. ضمنن
صداهای خود ویندوز رو هم چک کنید ببینید مشکل دارید با اونها یا خیر...
- ممکنه این مشکل فقط در نرم افزارهای مدیا پلیر باشه که در این صورت نیاز به تنظیم
دارند..
- مورد آخر اینکه ممکنه پورت خروجی این سیستمتون مورد داشته باشه و مشکل از
هدست نباشه.
- اگه هدستتون در mp4 هم خراب بود ، به جز قطعی سیمهای داخلی ، ممکن بود که
مشکل از افتـــادن آهنربا باشه.. اگه آهنربا از پشت پخش کننده کنده بشه صدا بسیار
خفیف میشه
نه با اسپیکر مشکلی نداره.همینش برام عجیبه!
با نرم افزارهای مختلف هم چک کردم و همین مشکل وجود داشت.صداهای خود ویندوزم مشکل داره.
دقیقا مثل وقتیه که بالانس چپ و راست بهم میخوره اما هر جا رو که نگاه کردم بالانس درست بود(روی وسط) و با چپ کشیدنش اون یه ذره صدای راست هم قطع میشه. و با راست بردنش صدای چپ قطع میشه و فقط صدای خفیف راستی می مونه.
realtek رو هم از سایت مادر بردم (asus) دانلود کردم و فایده ای نداشت.
این مشکل رو توی WIN xp & 7 دارم. ضمنا وقتی هدست رو به لپ تاپ و MP4 وصل میکنم بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
من سوکتهای جلوی کیسم وصل نیست ،میتونه به این ربط داشته باشم؟چه جوری باید وصلش کنم؟
نه نیازی به سوکت جلو نیست.
اگه به سوکت پشت وصل میکنی مشکلی نیست ، سوکت جلو توسط یک کابل وصل میشه به همون سوکت پشت.. سوکتهای جلوی منم وصل نیست.
حالا شما یک کاری کن رفیق... یه هدست دیگه جور کن از یکی ، امتحان کن ببین چی میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.