Hasan_zarei
07-03-2013, 11:52
سلام
این سایت به زبان PHP نوشته شده که ، سازنده اش یه نمونه واسه دانلود گذاشته ولی امکانات سایت رو نداره؛
من چجوری می تونم به سورس اصلی سایت دسترسی پیدا کنم.
coolphptools.com/color_extract
اینم سورسش که تو سایتش گذاشته ولی به خوبی نسخه تو سایت نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو آنزیپ کردم ریختم تو پوشه C:\wamp\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،
ولی ارور
SCREAM: Error suppression ignored for
Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in C:\wamp\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 121
رو میده.
در ضمن من به php آشنایی ندارم ولی برحسب نیاز به چنین نرم افزاری ، این سایت رو پیدا کردم که آنلاین است و می خوام آفلاینشو تو سیستمم داشته باشم.
با تشکر
این سایت به زبان PHP نوشته شده که ، سازنده اش یه نمونه واسه دانلود گذاشته ولی امکانات سایت رو نداره؛
من چجوری می تونم به سورس اصلی سایت دسترسی پیدا کنم.
coolphptools.com/color_extract
اینم سورسش که تو سایتش گذاشته ولی به خوبی نسخه تو سایت نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو آنزیپ کردم ریختم تو پوشه C:\wamp\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،
ولی ارور
SCREAM: Error suppression ignored for
Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in C:\wamp\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 121
رو میده.
در ضمن من به php آشنایی ندارم ولی برحسب نیاز به چنین نرم افزاری ، این سایت رو پیدا کردم که آنلاین است و می خوام آفلاینشو تو سیستمم داشته باشم.
با تشکر