ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك!!!!!!!!!خطوط مخابراتي GPON و خريد مودم ADSL

hummer_1990
06-03-2013, 21:17
سلام به تازگي خطوط تلفن هاي منطقه ما به تكنولو‍‍‍‍ژي GPON ( مثل اين كه يه نوعي از فيبر نوري هست) ارتقاع پيدا كرده ميخوام بدونم ميشه روي اين خطوط از مودم هاي ADSL روتين استفاده كرد؟

منطقه ما به غير از مخابرات سرويس دهنده اينترنتي ديگه اي نداره الان خودشون دارن رو همين خط ها ADSL واگذار ميكنن واز مودم D-link 2730U استفاده ميكنن من هم درخواست ADSL دادم الانم 16 روز هست كه خطم رانژه شدهاز طرفي به خاطر اين كه خودشون مودم رو 50 تومن گرونتر از بيرون ميدادن من خودم رفتم همين مودم 2730U D-link رو از بازار خريدم ولي ميترسم با اين خطوط GPON سازگاري نداشته باشه و مودم رو دستم باد كنه؟
شك دارم كه شايد مخابرات توي مودم هايي كه خودش مياره دستكاري كرده باشه تا با اين سيستم جديد سازگار بشه ولي مودمي كه من گرفتم با اين سيستم سازگار نباشه و كار نكنه؟ آخه شنيدم روي فيبر نوري نميشه از ADSL استفاده كرد ؟ به نظرتون مودم رو براي تست باز كنم يا نه؟

خودشون هم كه درست حسابي جواب آدم رو نميدن ! الان بايد چيكار كنم؟

خواهشا كمك كنيد:n16:
خيلي ممنون

hummer_1990
08-03-2013, 14:56
سلام کسی پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه هنوز مودم رو باز نکردما!!!!!!

nimahandsomboy
08-03-2013, 22:27
زنگ بزن مخابرات زودتر به جوابت میرسه

2020

hummer_1990
09-03-2013, 22:09
آقا سلام بالاخره با سلام و صلوات مودم رو باز کردم و نصب کردم خداروشکر وصل شد الان دارم تو خونه با اینترنت خودم پست میدم دیگه از شر کافی نت راحت شدم :n02:

فقط یه مشکلی دارم که فقط از طریق کابل اترنت میتونم وصل بشم ولی با وایرلس نمیتونم وصل بشم یعنی لپ تاپ مودمم رو پیدا میکنه ومن کانکت میشم ولی ارور no internet access رو میده به نظرتون مشکل از کجاس؟

امير موسر
09-03-2013, 22:50
فقط یه مشکلی دارم که فقط از طریق کابل اترنت میتونم وصل بشم ولی با وایرلس نمیتونم وصل بشم یعنی لپ تاپ مودمم رو پیدا میکنه ومن کانکت میشم ولی ارور no internet access رو میده به نظرتون مشکل از کجاس؟

تنظیمات مودم رو باید انجام بدی ! زنگ بزن خوده قسمت فنیش بهت میگن چیکار کنی !

hummer_1990
09-03-2013, 22:57
تنظیمات مودم رو باید انجام بدی ! زنگ بزن خوده قسمت فنیش بهت میگن چیکار کنی !

آقا دستت درد نکنه اونم حلش کردم الان با وایرلس کانکت شدم آخیش!!! دیگخه خیالم راحت شد از بس پول کافی نت داده بودم داشتم ورشکست میشدم.:n02:

O.R.G
22-10-2016, 08:07
سلام به تازگي خطوط تلفن هاي منطقه ما به تكنولو‍‍‍‍ژي GPON ( مثل اين كه يه نوعي از فيبر نوري هست) ارتقاع پيدا كرده ميخوام بدونم ميشه روي اين خطوط از مودم هاي ADSL روتين استفاده كرد؟

منطقه ما به غير از مخابرات سرويس دهنده اينترنتي ديگه اي نداره الان خودشون دارن رو همين خط ها ADSL واگذار ميكنن واز مودم D-link 2730U استفاده ميكنن من هم درخواست ADSL دادم الانم 16 روز هست كه خطم رانژه شدهاز طرفي به خاطر اين كه خودشون مودم رو 50 تومن گرونتر از بيرون ميدادن من خودم رفتم همين مودم 2730U D-link رو از بازار خريدم ولي ميترسم با اين خطوط GPON سازگاري نداشته باشه و مودم رو دستم باد كنه؟
شك دارم كه شايد مخابرات توي مودم هايي كه خودش مياره دستكاري كرده باشه تا با اين سيستم جديد سازگار بشه ولي مودمي كه من گرفتم با اين سيستم سازگار نباشه و كار نكنه؟ آخه شنيدم روي فيبر نوري نميشه از ADSL استفاده كرد ؟ به نظرتون مودم رو براي تست باز كنم يا نه؟

خودشون هم كه درست حسابي جواب آدم رو نميدن ! الان بايد چيكار كنم؟

خواهشا كمك كنيد:n16:
خيلي ممنون

دوست عزیز gpon فناوری تحت فیبر نوریه ولی مودم 2730u مودم adsl هست که روی خط تلفن کار میکنه ، شما از مخابرات باید یک فیبر تحویل بگیرید

hummer_1990
09-01-2017, 18:58
اقا دمت گرم بعد 3 سال کمک بزرگی کردی:n02: اون خط اینترنت 3 ساله که راه افتاده الانم با اینترنت 25 مگابیت 4G ایرانسل کار میکنم در هر صورت دمت گرم:n01::n02: