مشاهده نسخه کامل
: کمک کنید!!!(لطفا)
سلام دوستان
من لپ تاب fujitso دارم دیشب باهاش کار کردم و خاموشش هم کردم ولی الان میخواستم روشن کنم روشن نمیشه(هیچ چراغی و .... روشن نمیشه!!!!!!!!!!
چی کار کنم؟؟؟؟؟
با برق کار میکنم
کمکم کنید!!!!!!!
hasanoooooooo
07-03-2013, 15:53
شما باطری رو دربیار و بدون باطری هم ببین روشن نمیشه؟
شما باطری رو دربیار و بدون باطری هم ببین روشن نمیشه؟
گفتم که من با برق استفاده میکنم از باتزی استفاده نمیکنم....
Thor God
09-03-2013, 23:11
والا اینجوری که نمیشه به نتیجه ای رسید
یه کم بیشتر توضیح بده. کاره خاصی انجام ندادی با لپ تاپ ؟! ضربه نخورده ؟! نرم افزاری چیزی نصب نکردی ؟! برق رفتگی یا تغییر ولتاژ تو جرین برق نبوده ؟! ( آخه اینجوری که هزا تا احتمال میشه داد )
شارژر رو وصل کن ببین چراغش روشن میشه یا نه. ( منظورمه که از سلامت شارژر مطمئنی ؟! ) با یه شارژ دیگه امتحان کن ببین چی میشه
عزیز راست میگه شما جزئیات مشکلتون رو بگو تا بتونیم و در حد توانمون راهنماییتون کنیم
والا اینجوری که نمیشه به نتیجه ای رسید
یه کم بیشتر توضیح بده. کاره خاصی انجام ندادی با لپ تاپ ؟! ضربه نخورده ؟! نرم افزاری چیزی نصب نکردی ؟! برق رفتگی یا تغییر ولتاژ تو جرین برق نبوده ؟! ( آخه اینجوری که هزا تا احتمال میشه داد )
شارژر رو وصل کن ببین چراغش روشن میشه یا نه. ( منظورمه که از سلامت شارژر مطمئنی ؟! ) با یه شارژ دیگه امتحان کن ببین چی میشه
آقا من اونروز داشتم کار میکردم (نه ضربه خورده نه نرم افزاری نصب کردم) لپ تاپ رو خاموش کردم و لپ تاپ خاموش شد و فقط چراغ شارژش روشن بود که سیم رو کشیدم و فردا اومدم لپ تاپ رو روشن کنم که دیگه روشن نشد تا به امروز!!!!!
شارژر رو وصل کردم چراغش روشن نمیشه!
10-03-2013, 19:50
خب شما با یه شارژر دیگه هم امتحان کن ببین درست میشه یا نه ؟
به احتمال زیاد یه اتفاقی برای شارژر افتاده و لپ تاپ هم شارژی هم نداره که روشن بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.