ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه هاردی برای تلوزیون مناسب است ؟

hobor971
05-03-2013, 16:57
مدتیه قصد خرید یه هارد اکسترنال برای وصل کردن به تلوزیون رو دارم . اما تو انتخابش شک دارم . چند تا سوال برام پیش اومده که امیدوارم اساتید پاسخ بدن و راهنمایی کنند.
1- برای وصل کردن به تلوزیون کدوم نوع هارد مناسب تره ؟ پرتابل یا آداپتور دار؟
2- آیا برای تلوزیونهای جدید USB3 یا USB2 بودن هارد فرقی می کنه ؟
3- اگه هارد USB3 باشه روی تلوزیون جواب نمیده ؟
4- اونهایی که نوشته USB2+USB3 چطور؟ اونها به تلوزیون وصل می شه ؟ یا الزاما باید هارد USB2 بخرم؟

AMIRHJ
05-03-2013, 17:50
مدتیه قصد خرید یه هارد اکسترنال برای وصل کردن به تلوزیون رو دارم . اما تو انتخابش شک دارم . چند تا سوال برام پیش اومده که امیدوارم اساتید پاسخ بدن و راهنمایی کنند.
1- برای وصل کردن به تلوزیون کدوم نوع هارد مناسب تره ؟ پرتابل یا آداپتور دار؟
2- آیا برای تلوزیونهای جدید USB3 یا USB2 بودن هارد فرقی می کنه ؟
3- اگه هارد USB3 باشه روی تلوزیون جواب نمیده ؟
4- اونهایی که نوشته USB2+USB3 چطور؟ اونها به تلوزیون وصل می شه ؟ یا الزاما باید هارد USB2 بخرم؟

سلام علیکم

1- طبیعتا هر چه ابعاد و وزن هارد کمتر ، دارای محافظ و ضد ضربه و آب بودن ، سرعت رید و رایت بالا تری داشته باشه ، بهتره اما همه اینویژگی ها مزیته و لزومی حتمی نداره ، آداپتور دار که بسی داستان داره و حمل و نقلش داستان داره ( الان هارد های 2.5 اینج USB3 رایج هست )

2- عموما بطور کلی هر تکنولوژی جدیدی علاوه بر داشتن قابلیت های قبل ، مزایای جدید رو همراه داره ، یعنی Usb 3 علاوه بر ساپورت پورت های usb2 و پایین تر مزیت های usb3 را هم برای وسایل همگن داره

در نتیجه فرقی نمیکنه ، اما با توجه به نزدیکی قیمت ها و به روز بودن USB3 توصیه به خرید هارد با پورت USB3 و سرعت بالا در خواندن و نوشتن مثلا WD essential USB3
میشه

3 , 4 هم جوابشو در 2 کامل دادم ، بــــــــــــــــــــلـــ ـــــــــه جواب میده

___________-

سری Golfex از seagate
western DigiTal My pasport essential

هر دو پورت USB3 دارش تهیه شود

saied_encoder
05-03-2013, 18:32
با سلام
من هارد wd usb 3 که گفتین رو گرفتن 1tb هم هست ولی متاسفانه تلویزیون سامسونگ پلاسما e4950 اونرو نمیشناسه . ولی هارد دوستم که توشیبا با همون مشخصات رو داشت رو شناخت . راه حلی داره؟؟یا مارکی که بتونم تهیه کنم چون توشیبا یخورده نایابه

hasanoooooooo
05-03-2013, 18:38
شما میتونی فریمور هاردتو هم اپدیت کنی شاید مشکل شناسایی اون در تلوزیون مرتفع بشه... البته شاید.....

hobor971
05-03-2013, 23:09
با سلام
من هارد wd usb 3 که گفتین رو گرفتن 1tb هم هست ولی متاسفانه تلویزیون سامسونگ پلاسما e4950 اونرو نمیشناسه . ولی هارد دوستم که توشیبا با همون مشخصات رو داشت رو شناخت . راه حلی داره؟؟یا مارکی که بتونم تهیه کنم چون توشیبا یخورده نایابه

هاردت رو با FAT32 فرمت کن ببین می شناسه یا نه

hobor971
10-03-2013, 10:22
دیروز یه هارد باکس خریدم . هارد باکس وسیله ایه که هارد کامپیوتر رو توش می گذاری و تبدیل می شه به هارد اکسترنال . هاردم رو NTFS فرمت کردم و با هارد باکس وصل کردم به تلوزیون 46es7770 . خیلی راحت شناخت و باهاش کار کرد. فقط چون این هارد باکسها بیشتر چینی هستند و سازنده معتبری ندارند از اینکه درگاه USB تلوزیون رو خراب کنه یا برق متعادلی نداشته باشه ترسیدم بیشتر وصلش کنم .
با این شرایط فکر کنم تلوزیونهای 2012 سامسونگ مشکلی در تشخیص و شناخت انواع هارد با فرمتهای مختلف FAT32 یا NTFS نداشته باشند .

davodsat
12-03-2013, 18:25
من بایک مشکلی برخوردم هارد رو به led lg وصل کردم بعد خودش فرمتش کرد حالا دیگه کامپیوترنمیشناسه ولی خود ledمیشناسه چکارکنم که بحالت اولیه برگرده ممنون

mr_rayan
12-03-2013, 19:26
من بایک مشکلی برخوردم هارد رو به led lg وصل کردم بعد خودش فرمتش کرد حالا دیگه کامپیوترنمیشناسه ولی خود ledمیشناسه چکارکنم که بحالت اولیه برگرده ممنون
مجددا با کامپیوتر فرمتش کنید

davodsat
13-03-2013, 13:32
مجددا با کامپیوتر فرمتش کنید
دوست گلم کلا کامپیوتر نمیشناستش

hobor971
13-03-2013, 20:28
دوست گلم کلا کامپیوتر نمیشناستش

با partition magic یا برنامه های مربوط به مدیریت هارد باید فرمتش کنی.

hobor971
09-04-2013, 15:08
هنوز نفهمیدم ...
برای اینکه مستقیما به تلوزیون وصل کنیم بهتره هارد پرتابل باشه یا دسکتاپ؟
توی دفترچه خود تلوزیون نوشته که توصیه می کنیم از انواع آداپتور دار استفاده کنید .... ولی خب هاردهای بدون آداپتور ( پرتابل) اینقدر کوچک و راحت هستند که آدم وسوسه می شه . بنظر شما اشکالی واسه تلوزوین یا هارد بوجود میاد اگه از نوع بدون آداپتور استفاده کنیم ؟ منظورم اینه که چون برق رو از درگاه usb تلوزیون می گیره مشکلی بوجود میاد براش؟

hobor971
09-04-2013, 21:20
اقا کسی راهنمایی نمی کنه؟

AMIRHJ
09-04-2013, 23:53
هنوز نفهمیدم ...
برای اینکه مستقیما به تلوزیون وصل کنیم بهتره هارد پرتابل باشه یا دسکتاپ؟
توی دفترچه خود تلوزیون نوشته که توصیه می کنیم از انواع آداپتور دار استفاده کنید .... ولی خب هاردهای بدون آداپتور ( پرتابل) اینقدر کوچک و راحت هستند که آدم وسوسه می شه . بنظر شما اشکالی واسه تلوزوین یا هارد بوجود میاد اگه از نوع بدون آداپتور استفاده کنیم ؟ منظورم اینه که چون برق رو از درگاه usb تلوزیون می گیره مشکلی بوجود میاد براش؟

هارد پرتابل 2.5 اینج با توان مصرف کم تهیه کنید ( بدون آداپتور) زیادم وسواس نداشته باشین ....

عموما USB و توان خروجیش با توان مورد نیاز وسایل ورودیش متناسب هست و همه وسایل دارای استاندارد معینی هستند

اسبقا بعضی هارد های پرتابل بدون آداپتور که در بعضی مواقع توان مصرفیشون بیش از توان بعضی پرت ها بود ،فیش تامین برق خارجی مضاف بر خود USb تعبیه میشد ، که در موقع لزوم استفاده بشه ، امروزه به ندرت در محصولات پرتابل 2.5 اینج این مورد دیده میشه ، فقط من در چند مدل قدیمی هیتاچی این مورد رو دیدم

WD essential گزینه مناسبی میتونه باشه ، ویرایش های USB .3 بیشتر توصیه میشه

mgs3
04-09-2013, 20:00
دوستان من یه هارد western my book usb 3 4tb دارم که فرمتشم ntfs هستش به تلویزیون سامسونگ سری c و d که تو خونه داریم می زنم کار نمی کنه نمی دونم مشکلش چییه اما هارد western usb 2 دارم می زنم راحت کار می کنه!!

matinpour
04-09-2013, 23:06
دوستان من یه هارد western my book usb 3 4tb دارم که فرمتشم ntfs هستش به تلویزیون سامسونگ سری c و d که تو خونه داریم می زنم کار نمی کنه نمی دونم مشکلش چییه اما هارد western usb 2 دارم می زنم راحت کار می کنه!!

دوست عزیز
باید از USB HDD 5400 دور در دقیقه باشد و اگر از نوع RAID باشد پشتیبانی نمی شود و اگر کابل آن بلند و بی کیفیت باشد هم پشتیبانی نمی شود باید از نوع آدابتور دار با کابل کوتاه با ولتاژ خیلی کم باشد.