ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای غرفه عید

secretman
05-03-2013, 16:09
سلام دوستان

من میخوام واسه عید یه غرفه بگیرم ، قرار توش ماهی ، سبزه و کلا وسایل تزیینی سفره عید رو واسه فروش بذارم

خیلی به راهنماییتون نیاز دارم ، میخوام مثلا سبزه رو خودم درست کنم ، راهنمایی میخوام که از چه بذر هایی میشه استفاده کرد و ظروف سبزه تزیینی قشنگ چطوری درست کنم؟

یا وسایلی از این دست چی میتونم بیارم تو غرفه؟

Reza31001
05-03-2013, 18:50
برای سبزه که تو تاپیک زیر یه سری بحثها شد که مفیدن

سبزه ی عید تان را خودتان سبز کنید ( گندم ، عدس یا ماش ) وقت را از دست ندهید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Atghia
05-03-2013, 19:36
بهترین بذر که خوب جواب بده و اذیت نمیکنه گندم هست
این لینک هم خیلی خوبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

secretman
06-03-2013, 18:54
ممنون از دوستان

در مورد ظرف چی؟ امروز یسری ظروف یک بار مصرف رنگی دیدم که بدرد سبزه میخوره ، اما خیلی سادست ، ظرفو چیکارش کنم که خوشکل بشه؟

Atghia
06-03-2013, 19:05
ممنون از دوستان

در مورد ظرف چی؟ امروز یسری ظروف یک بار مصرف رنگی دیدم که بدرد سبزه میخوره ، اما خیلی سادست ، ظرفو چیکارش کنم که خوشکل بشه؟
مردم همیشه دنبال ایده های نو هستند پس اگر شما ظروف معمولی یکبار مصرف رو برداری استفاده کنی خیلی فرقی با بقیه مدلها نخواهد داشت!
باید دنبال ظروفی باشید که شکلهای خاص داشته باشند
یکسری ظروف سفالی خاص (مخصوص شمال کشور)هستش که نباید خیلی گرون باشه فکرکنم سبزه در همچین ظرفی شکیل تر باشه و احتمالا بیشتر استقبال میشه
یا ازهمین مدلهایی که بااستفاده از جوراب زنونه به شکل عروسک درمیارن سبزه رو((سبزه میشه موهای ادمک)) اینم بهتر از حالت معمولیه

secretman
06-03-2013, 22:19
ظروف سفالی خوبه ، اما اون جوراب که به تعداد زیاد درد سر داره واسه درست کردنش ، البته به تعداد کم خوبه

مردم دنبال چیزای ارزون قیمت و در عین حال ساده هستن

ملا نصرالدین
08-03-2013, 09:06
یه سری سبزه های اماده چینی هم میفروشند که شکل انگری برد هست.وقتی اب بدی سبز میشه.