ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل وصل شدن به اینترنت تبلت

ehsan_e63
05-03-2013, 15:27
با سلام
من یک اینترنت وایمکس ایرانسل دارم و یک مودم tplink که ازش به عنوان روتر و وایفای استفاده میکنم.
اینترنتم از ایرانسل هست و تنظیمات هر دو مودم در حالت brige و آیدی هر دو یکی میباشد.
از 2 لپ تاب و تب لت و موبایل همزمان استفاده میکنم به صورت وایرلس.
اما مشکل اینجاست که لپ تاب ها و موبایل همیشه به اینترنت راحت وصل میشوند اما تبلت وصل نمیشه!
هر چند وقت یکبار اینترنت داره بعد ناگهان قطع میشه در صورتی که به وایفای وصل هست و درون تنظیمات مودم میرود.
خیلی گشتم امل کسی در این مورد نظری نداشت.
ممنون میشم کمکم کنید.

solidworm
05-03-2013, 20:13
احتمالا مشکل DNS server هست که در تنظیمات تبلت ست شده. تغییرش بدین به همون DNS server که بقیه وسایل بی سیمتون ازش استفاده می کنن. مثلا 4.2.2.4 یا 8.8.8.8
اینم امتحان کنید: DHCP رو در تنظیمات مودم غیرفعال کنین، و به صورت دستی به تبلت IP و DNS server بدین، احتمالا درست میشه.

ehsan_e63
04-04-2013, 12:20
مشکل من کماکان باقی است.
نمی دونم مسکل چیست با لب تاب و کامپیوتر و آیفون راحت وصل میشم اما با تبلت گالکسی تب و موبایل سونی وصل نمیشود.
لطفا راهنمایی فرمایید.
dhcp رو قطع کردم dns رو تغییر دادم اما کماکاان مشکل دارم

khelane
04-04-2013, 19:40
چرا دستگاهتون رو یه بار ریست کارخانه یا فلش نمیکنید!>؟

solidworm
05-04-2013, 12:42
با این App احتمال داره درست بشه: (Wifi Fixer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک نمیشه اینجا. توی گوگل به فارسی سرچ کنید دانلود Wifi Fixer پیداش می کنید.

ehsan_e63
10-04-2013, 16:52
چرا دستگاهتون رو یه بار ریست کارخانه یا فلش نمیکنید!>؟

انجام دادم اما جواب نداد

ehsan_e63
10-04-2013, 16:53
انجام دادم اما جواب نداد

mohammadi_4u
10-04-2013, 16:59
دوست گرامی تعداد اتصال همزمان وایفای رو رو 5 بزارید- اگر گزینه وایفای ایزولوشن دارید تیک دار کنید-و هرسه آیپی رو بصورت استاتیک ست کنید و دی ان اس هم همون که تو تنظیمات مودم دادید ثبت بشه نه چیز دیگه!
این گزینه ها که گفتم تو تنظیمات وایرلس و گزینه lanهستش.
من هم این مشکلو داشتم قبلا