مشاهده نسخه کامل
: فایل ها نمایش داده میشوند اما باز نمیشوند
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در شبکه تازه کار هستم.لطفا کامل راهنمایی کنید.
فایلها را از طریق وایمکس شیر کردم و در موبایل از طریق وایفای از آنها استفاده می کردم و ویندوز من xp است. و فایر وال نیز خاموش است.اما چند وقتی است که فایلها در گوشی نمایش داده می شوند اما پوشه یا فایلها باز نمی شوند.چون تازه کار هستم و تنظیمات را نمی دانم هر بار ویندوز عوض می کنم و تا مدتی خوب است اما نمی دانم چه میشود که دوباره این اتفاق می افتد. لطفا دوستان کامل توضیح دهید
یا علی مدد
در قسمت Local Area Connection properties < advanced هیج گذینه ای برای تنظیم نیست. چه کار باید کرد
دوستان کسی نیست جواب بده ؟
مثل اینکه تو این سایت کسی به داد کسی نمی رسه و نمی خواد به کسی کمک کنه و فکر کنم هیچ ناظری نداره فقط سرگرم تبلیغ کردن هستند.واقعا متاسفم.
در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسیدم و به جوابم رسیدم و مشکلم حل شد
behrooz.shie
07-03-2013, 15:55
عزیزم قرار نیست همه تخصص داشته باشن که ! نه ؟
عزیز واقعا جای تاسف داره با این نظرت شما عضویتت سال 2007 هست اونوقت فقط 27 پست دادی حالا وجدانا تو این چند سال که تو فروم بودی فقط مصرف کننده بودی نه کسی که بفکر کسای که مشکل دارند باشه
امیدوارم ناراحت نشده باشی چون شما از سایت و دوستان گله مند هستی واسه این موضوع رو مطرح کردم
همیشه ارتباط متقابل رو یادت نره به مردم کمک کن تا مردم هم به تو کمک کنند نه اینجا بلکه در تمام زندگیت
بنده فقط و فقط شبها انلاین میشم تو این سایت اونم تعریف نشه میام تو سایت ببینم کسی مشکلی داشته باشه بتونم حداقل کمکی بهش کرده باشم خداروشکر هم تونستم
حرف زیاده ولی جاش نیست
ضمنا پیشاپیش عید باستانی نوروز رو بهتون تبریک میگم امیدوارم ازم دلخور نباشی
m.m.m5651
07-03-2013, 23:19
در ضمن نظر من اینه که مشخصا یه فرومی که مخصوص "فلان" موضوعه بهتر از یه فرومی که مخصوص همه ی چیزا هست و "فلان" موضوع رو هم داره. چون حرفه ای ها تو فرومی که اختصاصی هست شرکت می کنن.
همچنین خود شبکه میتونه به چندین دسته تقسیم بشه در حالی که اینجا فقط ما یه بخش شبکه داریم واسه همه چیز. همین نشون میده که خب حرفه ای ها کمتر هم اینجا جمع میشن دیگه.
قطعا همینطوریه
امیدوارم سایت روز به روز پیشرفت کنه ولی خدایش سایت پرباری هست هرچند بخش های رو نداره ولی بازم خوبه
به امید خدا قصد دارم کارم رو در عرصه شبکه ادامه بدم انشالله هرچه در توانم باشه دریغ نکنم و بتونم فرد مفیدی باشم
موفق باشید
عزیز واقعا جای تاسف داره با این نظرت شما عضویتت سال 2007 هست اونوقت فقط 27 پست دادی حالا وجدانا تو این چند سال که تو فروم بودی فقط مصرف کننده بودی نه کسی که بفکر کسای که مشکل دارند باشه
امیدوارم ناراحت نشده باشی چون شما از سایت و دوستان گله مند هستی واسه این موضوع رو مطرح کردم
همیشه ارتباط متقابل رو یادت نره به مردم کمک کن تا مردم هم به تو کمک کنند نه اینجا بلکه در تمام زندگیت
بنده فقط و فقط شبها انلاین میشم تو این سایت اونم تعریف نشه میام تو سایت ببینم کسی مشکلی داشته باشه بتونم حداقل کمکی بهش کرده باشم خداروشکر هم تونستم
حرف زیاده ولی جاش نیست
ضمنا پیشاپیش عید باستانی نوروز رو بهتون تبریک میگم امیدوارم ازم دلخور نباشی
دوست عزیزم سال نو شما هم مبارک باشه
برادر اگه من فقط 27 پست دادم چون مثل شما حرفه ای نیستم که بتونم جواب کسی رو بدم.اگه چیزی بلد باشم چرا دریغ کنم مگه بجز چند خط نوشتن کاری دیگه هم میشه کرد.
ناراحتی من این بود که سوال من برای کسانی که شبکه کار کرده بودن خیلی ساده بود و همه کس میتونستند جواب رو بدن. چون تو سایت دیگه یک روزه 6 جواب داشتم و مشکلم حل شد
انشاالله دوستان از من دلگیر تشده باشند:n16::n16::n16:.
یا علی مدد
دوست عزیزم سال نو شما هم مبارک باشه
برادر اگه من فقط 27 پست دادم چون مثل شما حرفه ای نیستم که بتونم جواب کسی رو بدم.اگه چیزی بلد باشم چرا دریغ کنم مگه بجز چند خط نوشتن کاری دیگه هم میشه کرد.
ناراحتی من این بود که سوال من برای کسانی که شبکه کار کرده بودن خیلی ساده بود و همه کس میتونستند جواب رو بدن. چون تو سایت دیگه یک روزه 6 جواب داشتم و مشکلم حل شد
انشاالله دوستان از من دلگیر تشده باشند:n16::n16::n16:.
یا علی مدد
دشمنت شرمنده
عزیز شما باید از یه جا شروع کنی و از تخصصت برای همکاری در هر انجمنی که دوسش داری استفاده کنی نه اینجا یه انجمن دیگه چون هم برای خودتون مفیده سطح علمیتون رو میبره بالا و مجبور میشید سطح خودتون رو ببرید بالا و هم مشکلات همنوع خودت رو حل میکنی
فقط ببین نوشته یا گفته شما یه زره ناجور بود همین:n12:
در اخر هم یه کار مفید انجام دادی اونم این بود که نتیجه رو اعلام کردی
موفق باشی
دوستان به سوال ایشون جواب بدید ضروری تر هستش تاپیک و عوض نکنید از تنظیمات یه کپی یا چیزی بگیرید بعد یا مجوزهای دسترسی و تست کنید ؟
دوستان به سوال ایشون جواب بدید ضروری تر هستش تاپیک و عوض نکنید از تنظیمات یه کپی یا چیزی بگیرید بعد یا مجوزهای دسترسی و تست کنید ؟
با سلام خدمت شما.
دوست عزیز با کمک دوستان دیگرم در سایت دیگر مشکلم رو حل کردم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.