PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عدم نمیاش درایور فلش در لپ تاپ

shima96
04-03-2013, 22:03
سلاممممممممممم

دوستان من یه سوال دارم که به جوابش خیلی نیاز داره ..اخه کارام عقب افتاده بخاطر این مشکل

من لپ تاپیو که تازه گرفتم با هارد 750 امدم خونه دیدم پارتیشنی که شده جمع درایو ها 450 میشه...بردم گفتم چرا اینجوریه که اورد دیدم درست شده جمع درایو..3 درایو با 750 هارد

اما از وقتی اوردم هر 2 تا فلشو رو که میزنم بهش فقط صدای قطعو وصلش میاد ولی فلشو نمیخونه..یعنی نه درایوش میاد توی my computer نه auto paly!! جفت فلاشمامو pc میخونه...نمیدونم چرا اینجوری شده چیکار کنمممممممممممممم؟

لپ تاپشم asus k 45

shima96
04-03-2013, 22:23
کسیی نیسسسسسسسسسسست؟کارم فوووووووووریه

lida
05-03-2013, 07:11
احتملا بهusbb3می زنیش که درایورش نصب نیست از device managerببین وقتی فلش بش می زنی اتفاقی می افته؟اگه میافته اونو unistal کن دوباره فلش بزن بش حل میشه

shima96
05-03-2013, 14:40
احتملا بهusbb3می زنیش که درایورش نصب نیست از device managerببین وقتی فلش بش می زنی اتفاقی می افته؟اگه میافته اونو unistal کن دوباره فلش بزن بش حل میشه

خیییییییییلی ممنونم از اینکه جوابمو دادین.. uninstal کردم درایو فلشو درست نشد بازم...توی قسمت device & printers رفتم اونجا همه اتصالاتی ها تیک صحیح داشتن اما واسه mass storage یه علامت خطر زرد داشت..نمیدونم باید چیکار کنمممممممممممممممممممممم لطفا کمک کنین مشکلم حل شه سریع تر

khelane
05-03-2013, 19:39
خیییییییییلی ممنونم از اینکه جوابمو دادین.. uninstal کردم درایو فلشو درست نشد بازم...توی قسمت device & printers رفتم اونجا همه اتصالاتی ها تیک صحیح داشتن اما واسه mass storage یه علامت خطر زرد داشت..نمیدونم باید چیکار کنمممممممممممممممممممممم لطفا کمک کنین مشکلم حل شه سریع تر

عزیز وقتی علامت زرد رنگ شد اپدیت رو بزن درستش میکنه بعد از اون برو تو دیسک منیجر زیر دیوایس منیجر هست ببین ویندوز به فلشتون اسمی اختصاص داده یعنی فرضا b m درایو ویندوز شما c هست و همینطوری اگه اسم نداشت روش راست کلیک کرده و change and letter path رو زده
و بعدا add رو زده و یه حرف رو بهش اختصاص داده و تمام