مشاهده نسخه کامل
: وصل نشدن مودم tp-link td-w8951nd به اینترنت
درود
دوستان دیروز یک مودم tp-link td-w8951nd گرفتم.
همه تنظیمات quick setup را انجام دادم و نوع کانکشن pppoe را انتخاب کردم
مشکلی که هست اصلا به اینترنت وصل نمیشه. از isp آی پی و dns نمیگیره
یک مودم دیگه که قبلا روی همین سرویس adsl استفاده می کردم (tp-link 8811) امتخان می کنم خیلی راحت به اینترنت وصل میشه ولی این مودم جدیده اصلا آیپی نمیگیره از isp
ممنون می شم با پاسخهاتون راهنماییم کنید
با سپاس
درود
دوستان دیروز یک مودم tp-link td-w8951nd گرفتم.
همه تنظیمات quick setup را انجام دادم و نوع کانکشن pppoe را انتخاب کردم
مشکلی که هست اصلا به اینترنت وصل نمیشه. از isp آی پی و dns نمیگیره
یک مودم دیگه که قبلا روی همین سرویس adsl استفاده می کردم (tp-link 8811) امتخان می کنم خیلی راحت به اینترنت وصل میشه ولی این مودم جدیده اصلا آیپی نمیگیره از isp
ممنون می شم با پاسخهاتون راهنماییم کنید
با سپاس
اگه تنظیمات مودم مشکلی نداشته وهمه چی درست باشه با حالت bridge هم تست کنید ببینید بازم به نت وصل میشین یا نه
فریم ویر مودم رو هم آپدیت کنید
درست نشد به isp بگین که مک آدرس را براتون ریست کنن
ali.rahi
02-05-2014, 21:55
سلام
همین مودم و دارم و مشکل ام اینه ک کلید پشت مودم ک مربوط به وای فای هستش رو وقتی میزنم وای فای چراغش روشن نمیشه و درنتیجه وای فای ندارم،شنیدم چندجا از طریق نرم افزاری و 192.168.1.1 و ... میشه وای فای رو روشن کرد،دوستان لطف میکنید یه راه حلی آموزشی چیزی واسه این مشکل بدید؟واقعا به وای فای اش احتیاج دارم الان
ali.rahi
04-05-2014, 12:18
کسی پاسخگو نیست؟!
leo.unique
04-05-2014, 12:40
سلام
همین مودم و دارم و مشکل ام اینه ک کلید پشت مودم ک مربوط به وای فای هستش رو وقتی میزنم وای فای چراغش روشن نمیشه و درنتیجه وای فای ندارم،شنیدم چندجا از طریق نرم افزاری و 192.168.1.1 و ... میشه وای فای رو روشن کرد،دوستان لطف میکنید یه راه حلی آموزشی چیزی واسه این مشکل بدید؟واقعا به وای فای اش احتیاج دارم الان
همون آدرس 192.168.1.1 رو در مرورگرت بزن و یوزر پس رو admin وارد کن بعد برو به سربرگ interface setup و از منوی wireless اکسس پوینت رو activated کن
ali.rahi
09-05-2014, 15:53
همون آدرس 192.168.1.1 رو در مرورگرت بزن و یوزر پس رو admin وارد کن بعد برو به سربرگ interface setup و از منوی wireless اکسس پوینت رو activated کن
خب فقط دوتا تب به نام lan و internet داره،تب وایرلس توی interface setup نداره!
حتی مودم رو ریستارت کردم دوباره از روی سی دی اش نصب کردم،بازم نیومد،چه کنم؟
leo.unique
09-05-2014, 17:50
خب فقط دوتا تب به نام lan و internet داره،تب وایرلس توی interface setup نداره!
حتی مودم رو ریستارت کردم دوباره از روی سی دی اش نصب کردم،بازم نیومد،چه کنم؟
شاید یه جای دیگه باشه چون مودم من ورژن قدیمیه ! خوب بگرد :n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.