مشاهده نسخه کامل
: کالیبراسیون و رفع عیب آن در تلویزیون سامسونگ
daneshjoo_zebel
28-02-2016, 01:11
این مشکل در تمامی ورودی ها آنتن و ویدیو ها وجود دارد
daneshjoo_zebel
28-02-2016, 01:19
دوست عزیز
این مشگل را چه موقع دارید؟ هنگام دیدن کانالهای تلویزیون یا دیگر موارد هم همین مشگل را دارید اگر فقط در رابطه با کانالهای تلویزیونی است این به این منظور است که ممکن است آنتن تان تنظیم نیست.
نه این مشکل روی تمام ورودی ها وجود داره . هم آنتن و هم ویدیوها
matinpour
28-02-2016, 13:08
نه این مشکل روی تمام ورودی ها وجود داره . هم آنتن و هم ویدیوها
دوست عزیز
اگر این وضعیت برایتان مشگل ساز است به تعمیرگاه مراجعه کنید .
daneshjoo_zebel
28-02-2016, 13:46
دوست عزیز متاسفانه خود سام سرویس هم دیگه این مدل رو ساپورت نمیکنه.
کسی رو سراغ ندارید این مدل رو داشته باشه که برام بتونه از روی تنظیمات سرویس مخفیش عکس بگیره بفرسته. چون کالیبراسیونش مشکل داره. یا این که تعمیرکاری سراغ ندارید که بتونه برام کالیبره اش کنه یا مشکل سایه ی آبیشو برطرف کنه؟
matinpour
29-02-2016, 20:54
دوست عزیز متاسفانه خود سام سرویس هم دیگه این مدل رو ساپورت نمیکنه.
کسی رو سراغ ندارید این مدل رو داشته باشه که برام بتونه از روی تنظیمات سرویس مخفیش عکس بگیره بفرسته. چون کالیبراسیونش مشکل داره. یا این که تعمیرکاری سراغ ندارید که بتونه برام کالیبره اش کنه یا مشکل سایه ی آبیشو برطرف کنه؟
دوست عزیز
به خیابان جمهوری -ساختمان آلومینیم -طبقه چهار واحد 451 بروید ومشگلتان را توضیح دهید . ممکن است برایتان مشگل را حل کنند.
daneshjoo_zebel
29-02-2016, 22:38
دوست عزیز بنده اصفهان هستم. شماره تماس ندارید ازشون
matinpour
01-03-2016, 09:59
دوست عزیز بنده اصفهان هستم. شماره تماس ندارید ازشون
دوست عزیز
شماره تماس
021-66717733
dendeloz
03-06-2016, 20:00
با سلام . بنده یک عدد ال ای دی سامسونگ مدل 6490 55 اینچ دارم . پس از ورود به منوی مخفی . صدای تلویزیون بسیار کم شده و دست به هیچ تنظیمی ننداخته و فقط از منوها عکس انداختم .میتونید راهنمایی کنید چیکار کنم صدا به بلندی قبل برگرده . ممنون میشم
dendeloz
07-06-2016, 17:40
کسی نیست جواب بده !!!
matinpour
07-06-2016, 18:46
با سلام . بنده یک عدد ال ای دی سامسونگ مدل 6490 55 اینچ دارم . پس از ورود به منوی مخفی . صدای تلویزیون بسیار کم شده و دست به هیچ تنظیمی ننداخته و فقط از منوها عکس انداختم .میتونید راهنمایی کنید چیکار کنم صدا به بلندی قبل برگرده . ممنون میشم
دوست عزیز
اول از منو --> صدا ---> تنظیم مجدد صدا را بزنید اگر نشد
از قسمت منو --> پشتیبانی-->خود عیبیابی-->آزمایش صدا را بزنید اگر کیفیت صدا خوب نبود از همان مسیر تنظیم مجدد را بزنید.
dendeloz
08-06-2016, 14:21
ممنون که پاسخ دادید . بهتر بود مشکل را اینطور بیان کنم . من هفته پیش سهوا وارد منوی مخفی تلویزیون شدم و HDMI از حالت کالیبره در آمد . با مراجعه به اینجا و توضیحاتتون تونستم sucsess بگیرم اما صدای دستگاه بشدت کم شد . چون همزمان دودستگاه از این مدل خریداری کرده بودیم . جهت تنظیم hdmi فقط وارد دستگاه دوم شده و از منو ها عکس گرفتم اما در کمال ناباوری صدای دستگاه دوم هم مانند اولی بشدت کم شده انگار توان آن نصف شده یعنی فقط با ورود به منوی اصلی و خارج شدن از آن صدا بهم ریخته و شدتش کم شده است .آیا راهی نظرتان میرسد.یا در منوی مخفی تنظیمی هم برای صدا وجود دارد .ببخشید کمی طولانی شد .
dendeloz
12-06-2016, 14:42
من همچنان منتظر راهنمایی شما هستم .و بدین منوال تعداد پستهای من رو به افزایشه .:n39:
matinpour
12-06-2016, 16:18
ممنون که پاسخ دادید . بهتر بود مشکل را اینطور بیان کنم . من هفته پیش سهوا وارد منوی مخفی تلویزیون شدم و HDMI از حالت کالیبره در آمد . با مراجعه به اینجا و توضیحاتتون تونستم sucsess بگیرم اما صدای دستگاه بشدت کم شد . چون همزمان دودستگاه از این مدل خریداری کرده بودیم . جهت تنظیم hdmi فقط وارد دستگاه دوم شده و از منو ها عکس گرفتم اما در کمال ناباوری صدای دستگاه دوم هم مانند اولی بشدت کم شده انگار توان آن نصف شده یعنی فقط با ورود به منوی اصلی و خارج شدن از آن صدا بهم ریخته و شدتش کم شده است .آیا راهی نظرتان میرسد.یا در منوی مخفی تنظیمی هم برای صدا وجود دارد .ببخشید کمی طولانی شد .
دوست عزیز
همانطور که قبلا در پستهای قبلی #260 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتم عمل کنید . اگر نشد از منو --> صدا-->حالت صدا آن را روی تقویت بگذارید.
dendeloz
13-06-2016, 07:26
جناب متین پور در حال حاضر صدا روی تقویت قرار گرفته و تازه با این حال حجم صدا بی شک به نصف زمان قبل رسیده در هر دو تلویزیون . ببینید من عرض کردم به مجردیکه وارد منوی مخفی شدم و خارج شدم شدت صدا در هر دو دستگاه کاهش پیدا کرد .سوال بنده این بود آیا تنظیم خاصی در منوی مخفی برای صدا هم وجود داره و یا اینکه آیا صدا هم کالیبره میشه که مثلا با ورود به منوی مخفی از حالت کالیبره در بیاد . ممنون میشوم اگر پاسخ بدهید .
matinpour
14-06-2016, 13:59
جناب متین پور در حال حاضر صدا روی تقویت قرار گرفته و تازه با این حال حجم صدا بی شک به نصف زمان قبل رسیده در هر دو تلویزیون . ببینید من عرض کردم به مجردیکه وارد منوی مخفی شدم و خارج شدم شدت صدا در هر دو دستگاه کاهش پیدا کرد .سوال بنده این بود آیا تنظیم خاصی در منوی مخفی برای صدا هم وجود داره و یا اینکه آیا صدا هم کالیبره میشه که مثلا با ورود به منوی مخفی از حالت کالیبره در بیاد . ممنون میشوم اگر پاسخ بدهید .
دوست عزیز
وارد منوی مخفی شده و از منوی option وارد شده و یک بار factory reset کنید.
nemati6003
02-07-2016, 09:07
دوست عزیز
وارد منوی مخفی شده و از منوی option وارد شده و یک بار factory reset کنید.
روز بخیر آفای متین پور
امکان داره جواب این پست رو هم بدبد؟ فک کنم نباید ایجاد اش میکردم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matin rz
05-08-2016, 19:27
سلام دوستان ممنون میشم یه تنظیم بدید برای کالیبره کردن تلوزیون مدل ju6400 یا با مدل وطنی ju6990!
واسه بازی با ps4 میخوام کالیبره کنم
dendeloz
06-08-2016, 07:53
با عرض سلام مجدد من فرمایش شما را انجام دادم ولی هنوز مشکل حل نشده در ضمن با این فکتوری ریست مدل دستگاه یا آیتم های خاص بهم نخورد ونیازی به تنظیم front color و غیره نبود صرفا سیتم بالا آمد وای فای و کانال های دیجیتال اسکن شدند . آیا این ریست با ریست ایپیرام تفاوت دارد ؟ اگر هردو یکی هستند پس چرا سوالی در مورد فرانت کالر و بقیه تنظیمات نخواست؟
matinpour
06-08-2016, 10:51
با عرض سلام مجدد من فرمایش شما را انجام دادم ولی هنوز مشکل حل نشده در ضمن با این فکتوری ریست مدل دستگاه یا آیتم های خاص بهم نخورد ونیازی به تنظیم front color و غیره نبود صرفا سیتم بالا آمد وای فای و کانال های دیجیتال اسکن شدند . آیا این ریست با ریست ایپیرام تفاوت دارد ؟ اگر هردو یکی هستند پس چرا سوالی در مورد فرانت کالر و بقیه تنظیمات نخواست؟
دوست عزیز
خیر ریست فکتوری با ریست ایپیرام متفاوت است اولی یک نوع ریفرش یا تازه کردن است ولی دومی باز گردانندن به تنظیمات قبل از کارخانه است که تازه باید برنامه دهی مانند همان فرانت کالر و بقیه تنظیمات شود
matinpour
06-08-2016, 10:56
سلام دوستان ممنون میشم یه تنظیم بدید برای کالیبره کردن تلوزیون مدل ju6400 یا با مدل وطنی ju6990!
واسه بازی با ps4 میخوام کالیبره کنم
دوست عزیز
نیازی به کالیبره کردن نیست خود تلویزیون حالت بازی را دارد کافیست بسته به سیستمتان وارد منو---> سیستم-----> عمومی---> حالت بازی و آن را روشن کنید.
dendeloz
15-08-2016, 07:57
جناب متین پور از آنجاییکه یکبار هم دستگاه را ریست فکتوری کردم و مشکل حل نشد آیا بنظرتان با ریست ایپیرام امکان اینکه مشکل حل شود میسر است و اگر جوابتون مثبت است لطف کنید تنظیماتی که برای سیستم UA55H6490 مورد نیاز است را بفرمایید تا به مشکلی بر نخورم . ضمنا در این صورت آیا سیستم کالیبره است یا نیاز است مجددا کالیبره شود . با تشکر
matinpour
15-08-2016, 10:17
جناب متین پور از آنجاییکه یکبار هم دستگاه را ریست فکتوری کردم و مشکل حل نشد آیا بنظرتان با ریست ایپیرام امکان اینکه مشکل حل شود میسر است و اگر جوابتون مثبت است لطف کنید تنظیماتی که برای سیستم UA55H6490 مورد نیاز است را بفرمایید تا به مشکلی بر نخورم . ضمنا در این صورت آیا سیستم کالیبره است یا نیاز است مجددا کالیبره شود . با تشکر
دوست عزیز
قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
و ریست ایپیرام در نهایت مشگل را حل می کند و روش همان است که در پست اول با رنگ قرمز نوشته شده و بعد از آن نیاز به کالیبره کردن نیست.
سلام. بنده جديدا تلويزيون سامسونگ سري 5 مدل 2015 يا همون سري j گرفتم توي بعضي تصاويري كه دوتا رنگ متضاد كنار هم مثلا تصوير پيراهن راه راه سياه وسفيد ، باشن نور اون قسمت سوسو ميكنه. يا مثلا تصوير درختان از بالا كه تاريك و روشن هستند باز اين طور ميشه. مشكل از كجا ميتونه باشه؟ ببخشيد سوالم رو اينجا مطرح كردم چون احتمال ميدادم از كاليبراسيون باشه.
matinpour
12-09-2016, 11:40
سلام. بنده جديدا تلويزيون سامسونگ سري 5 مدل 2015 يا همون سري j گرفتم توي بعضي تصاويري كه دوتا رنگ متضاد كنار هم مثلا تصوير پيراهن راه راه سياه وسفيد ، باشن نور اون قسمت سوسو ميكنه. يا مثلا تصوير درختان از بالا كه تاريك و روشن هستند باز اين طور ميشه. مشكل از كجا ميتونه باشه؟ ببخشيد سوالم رو اينجا مطرح كردم چون احتمال ميدادم از كاليبراسيون باشه.
دوست عزیز
خیر این ربطی به کالیبراسیون ندارد اگر کانالهای تلویزیونی را تماشا می کنید و این مشگل موجود است مربوط به تنظیم آنتن است و اگر در تمامی موارد یعنی حتی دیدن فیلم از دستگاه های جانبی این مشگل هست به تنظیمات تصویر در منوی تصویر مربوط است .
samandoor
06-05-2018, 22:01
با سلام خدمت دوستان
UA40D5000PRمی خواهستم تی وی دیجتال اش رو فعال کنم رفتم تو منو مخفی اشتباهی فاکتوری ریست کردم بعد از روشن شدن تلویزیون دیگه رو جستجوی کانال نمیره (غیر فعال شده) و نسبت به قبل تنظیمات نور بهم ریخته لطفا اگه ممکنه راهنمایی کنید با تشکر
سلام من یک تلویزیون مدل ua46d5000prxzn سامسونگ دارم که تنظیم adc\wb ورودی av ان بهم ریخته چزور می توانم مقادیر ان راپیداکنم
vahidazari
28-04-2019, 08:16
سلام.به یه مشکل بزرگ برخوردکردم میشه راهنماییم کنید.تلویزیون سامسونگ مدلUA43M5850AWتنظیمات منوی مخفی بهم ریخته اگه امکانش هست راهنماییم کنید.ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.