ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی بک آپ گیری از لینوکس؟

khoozani
04-03-2013, 14:33
سلام
دوستان کسی میدونه چه جوری باید از سیستم عامل لینوکس backup گرفت؟
اگه نرم افزاری در این زمینه هست لطف میکنید اگه راهنمایی کنید.
با تشکر

vahid_d
07-03-2013, 22:49
سلام. نرم افزارها و دیسک بوت های زیادی وجود داره میشه از همشون به خوبی استفاده کرد. برای مثال از نرم افزار های
LuckyBackup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])،
Backuppc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])،
در محیط گرافیکی یا
rsync ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FSArchiver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Duplicity ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])،
یا DAR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
استفاده کرد. اگر هم خواستی از دیسک زنده برای بک آپ گیری استفاده کنی که پیشنهاد من هم همینه، میتونی از
Mindi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PartedMagic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Acronis True Image ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Clonezilla ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و خیلی ابزارهای دیگه استفاده کنی.

ams70
19-03-2013, 01:50
سلام
چند روش برای گرفتن فایل پشتیبان برای لینوکس وجود دارد:
استفاده از کامندهایی مثل:
tar
cpiodump/save
برای اطلاعات بیشتر می توانیید به man page این دستورات مراجعه کنید.

pedy
24-04-2013, 11:59
سلام
منم Clonezilla رو پیشنهاد میکنم

Ahmad24
26-04-2013, 19:43
ایجتد کپی آیینه‌ای با استفاده از rsync
من یه هارد اکسترنال دارم به فرمت ntfs.یه فایل با دستور dd به حج 50 گیگابایت ایجاد کردم.با دستور mount سوار کردم و با دستور mkfs.ext4 اون رو فرمت کردم
داخل این پارتیشن مجازی یه پوشه به اسم Linux-Backup ایجاد کردم که بک آپ توی اون انجام میشه.از اسکریپت زیر استفاده میکنم.(لینوکسم فدوراست اما احتمالا کد این اسکریپت پرتابله)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید