ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاور عالی اپراتور فیبر نوری ایرانیان نت: وظیفه اصلی اپراتور فیبر نوری انتقال محتوا است نه تولید!!



italia88
03-03-2013, 21:22
مشاور عالی اپراتور فیبر نوری ایرانیان نت گفت: اگرچه طبق پروانه، مجوز ایجاد، بهره‌برداری و انتقال محتوا را داریم اما معتقدیم وظیفه اصلی این اپراتور انتقال محتوا است نه تولید آن.



به گزارش خبرنگار فن‌آوری و اطلاعات خبرگزاری فارس، علی مرتضوی در حاشیه همایش مخابرات ایران اظهار داشت: اپراتور فیبر نوری ایرانیان نت طبق پروانه مجوز ایجاد ، بکارگیری و انتقال محتوا را دارد اما ایرانیان‌نت نیز به نوعی یکی از مصرف کنندگان محتوا محسوب می‌شود.

مشاور عالی ایرانیان نت گفت: از این رو در طرح تجاری اپراتور، بخش محتوا به عنوان یکی از بخش‌های اصلی تجاری شرکت دیده نشده است.

وی گفت: در تعریف ما، وظیفه اصلی اپراتور ایرانیان نت این است که محتواهای حجیم را به مصرف کننده برساند و نقش ارتباطی و انتقال دهنده این شرکت بسیار پررنگ تر از بخش تولید محتوا است.

مرتضوی تأکید کرد: از این رو علیرغم اینکه در پروانه مجوز تولید محتوا به ایرانیان نت داده شده اما معتقدیم اپراتورهایی مانند ما متولی تولید محتوا نیستند و تولید محتوا باید به فعالان تخصصی این حوزه سپرده شود.