ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 206 تیپ ۵ یا سورن ef7

plogm
03-03-2013, 16:14
من یه سورن ef7اردیبهشت پیش خرید کردم،امروز دیدم ایران خودرو خیلی از ماشینارو گذاشته واسه فروش،از جمله ۲۰۶ تیپ ۵ به قیمت ۳۶،۶۰۰،۰۰۰تومن اونم با تحویل فوری!!!
بعد چندتا سوال پیش اومد
که این همون ۲۰۶ که کاااامل تولید داخله یا نه؟
بعدش ارزش داره سورنو پس بدم ۲۰۶ بگیرم؟
نظراتونو بدین ممنون میشم :)

Pourya-pc
03-03-2013, 20:10
سلام دوست عزیز ، دو خودروی ذکر شده فقط از لحاظ قیمتی به هم نزدیک هستند اما از نظر کلاس ، ایمنی و سایر گزینه ها هیچ شباهتی به هم ندارند ، ملاک های شما برای انتخاب خودرو مهم است اما در کل سورن از هر لحاظ برتری کاملا محسوس به 206 تیپ دارد .
اکثر قطعات در کشور تولید میشوند و کیفیت و استاندارد مناسب رو دارند اما عالی نیستند ، باید امیدوار بود قطعات چینی و هندی بی کیفیت در خودروها بکار نرفته باشد .

plogm
03-03-2013, 21:26
سلام دوست عزیز ، دو خودروی ذکر شده فقط از لحاظ قیمتی به هم نزدیک هستند اما از نظر کلاس ، ایمنی و سایر گزینه ها هیچ شباهتی به هم ندارند ، ملاک های شما برای انتخاب خودرو مهم است اما در کل سورن از هر لحاظ برتری کاملا محسوس به 206 تیپ دارد .
اکثر قطعات در کشور تولید میشوند و کیفیت و استاندارد مناسب رو دارند اما عالی نیستند ، باید امیدوار بود قطعات چینی و هندی بی کیفیت در خودروها بکار نرفته باشد .

چه برتری مثلا شما منظورتونه؟
مثلا مصرف ۲۰۶،شتاب و کیفیت اتاق از هرلحاظ ،فرمان نرم تر و امکانات جانبی مثل کنترل ضبط روی فرمان و... بنظرم بهتر باشه

گرچه کلا من از قیافه داخلی و خارجی سورن خیلی بیشتر خوشم میاد ولی از لحاظ فنی ۲۰۶ تیپ ۵ بهتره ظاهرا

Pourya-pc
04-03-2013, 20:55
چه برتری مثلا شما منظورتونه؟
مثلا مصرف ۲۰۶،شتاب و کیفیت اتاق از هرلحاظ ،فرمان نرم تر و امکانات جانبی مثل کنترل ضبط روی فرمان و... بنظرم بهتر باشه

گرچه کلا من از قیافه داخلی و خارجی سورن خیلی بیشتر خوشم میاد ولی از لحاظ فنی ۲۰۶ تیپ ۵ بهتره ظاهرا

دوست من ! بحثهای تخصصی زیاد هستن و با یک جستوجو در انجمن اطلاعات خوبی رو ازدوستان میتونید کسب کنید ، اما به صورت خلاصه چند مورد رو عرض میکنم خدمتتون :
مصرف سوخت هر دوخودرو تقریبا به یک میزان و البته با مصرف صدمی بیشتر سورن EF7
قدرت موتور 5 اسب بیشتر سورن ( 115 ) که البته وزن بیشتر خودرو میتونه این عامل رو خنثی کنه ، در شتاب 206 ت 5 شاید در حد 1 ثانیه از سورن جلوتر باشه اما در شتاب ثانویه به راحتی سورن پیشتاز است .
درمورد کیفیت اتاق باید عرض کنم که سورن از هر نظر برتر هست ، بدترین کیفیت داشبورد چرمی از بهترین داشبورد لاکی خیلی بهتر هست .ضمن اینکه سورن بهترین کیفیت خودرو بین خودروهای ایرانخودرو رو داراست ( به دلیل کم تیراژ بودن و خاص بودن )
فرمان 206 به دلیل سبک بودن جلوبندی و موتور نرم تر عمل میکنه اما سورن و سمند هم بسیار نرم هستند .
کنترل کروزی 206 رو نمیشه آپشن به حساب آورد ، اگر به این کنترلر خیلی علاقه دارید از بازار بر روی هر اتومبیلی قابل نصب هست .
مزایای 206 رو میشه :
ترمز های عالی و شتاب اولیه خوب دونست
و سورن :
شتاب ثانویه خوب ، هندلینگ عالی ، جادار و ایمنی خیلی خوب

bijandarbari
04-03-2013, 21:19
سلام

به نظر من 206 بخر.
مهم ترین مزیتش هم نسبت به ef7 فراوانی قطعات موتوری هستش.
موتور Ef7 موتور خوبیه. ولی اگه به قطعه ای نیاز پیدا کنین خیلی خیلی اذیت میشین و مطمئنا از انتخابتون پشیمون میشین.

در سایر موارد هرکدوم مزایای و معایب خودشون رو دارن.

Pourya-pc
07-03-2013, 11:43
سلام

به نظر من 206 بخر.
مهم ترین مزیتش هم نسبت به ef7 فراوانی قطعات موتوری هستش.
موتور Ef7 موتور خوبیه. ولی اگه به قطعه ای نیاز پیدا کنین خیلی خیلی اذیت میشین و مطمئنا از انتخابتون پشیمون میشین.

در سایر موارد هرکدوم مزایای و معایب خودشون رو دارن.

مشکلات موتور EF7 به حداقل رسیده و درحال حاظر شکایتی از این موتور نشده ، چند ماهی این موتور به مشکل سوختن سرسیلندر برخورده بود ( در سالی که گذشت ) و سرسیلندرهای بیکیفیت هندی فقط در بازار موجود بود ، عمدتا نمایندگی ها پس از سوختن این سرسیلندر از نصب مجدد همین نوع هندی خودداری میکردند چرا که قطعا و به زودی به مشکل برمیخوردند ، به همین دلیل خیلی وقتها حل این مشکل چندین روز به طول می انجامید در نهایت پس از زمان زیادی سرسیلندر مناسب پیدا میشد
سرسیلندرهای حال حاظر همگی تایوانی هستند و از کیفیت خیلی خوبی برخوردارند ، همینطور واتر پمپهای EF7 نیز مشکل ساز بودند که باز هم این مشکل برطرف شده .
سایر قطعات موتور به مشکل بر نخورده و در بازار موجود است .

plogm
07-03-2013, 13:30
مشکلات موتور EF7 به حداقل رسیده و درحال حاظر شکایتی از این موتور نشده ، چند ماهی این موتور به مشکل سوختن سرسیلندر برخورده بود ( در سالی که گذشت ) و سرسیلندرهای بیکیفیت هندی فقط در بازار موجود بود ، عمدتا نمایندگی ها پس از سوختن این سرسیلندر از نصب مجدد همین نوع هندی خودداری میکردند چرا که قطعا و به زودی به مشکل برمیخوردند ، به همین دلیل خیلی وقتها حل این مشکل چندین روز به طول می انجامید در نهایت پس از زمان زیادی سرسیلندر مناسب پیدا میشد
سرسیلندرهای حال حاظر همگی تایوانی هستند و از کیفیت خیلی خوبی برخوردارند ، همینطور واتر پمپهای EF7 نیز مشکل ساز بودند که باز هم این مشکل برطرف شده .
سایر قطعات موتور به مشکل بر نخورده و در بازار موجود است .

اره منم چند روز پیش رفته بودم نمایندگی.همشون میگفتن خیلی بهتر شده و کمتر کسی شکایت این چیزارو میکنه
خودمم از تیپ و اباهت سورن خوشم میاد و یه جا"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" دیدم که میشه ضبط و سیستم دودین نصب کرد!!(قسمت indicators & multimedia)
کسی میدونه یا دیده که این کارو بکنن؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]