PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فن سي پي يو كار نمي كند

khark11
03-03-2013, 11:03
با سلام،
لپ تاپ HP DV6 t 3100 دارم كه وقتي روشنش ميكنيم فن سي پي يو يه دور ميزنه و ديگه كار نميكنه و هر از گاهي يه نيم دور ميزنه وباز واميسته... بازش كردم فن رو در آوردم و مستقيم زدمش به برق پنج ولت دي سي ديدم با دور بالا راحت كار ميكنه و متاسفانه رو لپ تاپ كار نميكنه ولتاژ پين هاي برقش رو مادربورد رو هم گرفتم سالمه ... نميدونم چش شده .... بايوس هم آپديت كردم ديگه چيزي به ذهنم نرسيد...

گفتم شايد فن خراب شده باشه خواستم بخرم ديدم قيمت فن تنها 80 هزارتومنه و بي خيالش شدم... تازه وقتي فن با برق معمولي دور ميزنه يعني سالمه ديگه... اين طور نيست؟

از دوستاني كه اهل فن هستن خواهش دارم راهنمايي بفرمايند... بازم ممنونم

mehrdad8086
03-03-2013, 11:14
با سلام،
لپ تاپ HP DV6 t 3100 دارم كه وقتي روشنش ميكنيم فن سي پي يو يه دور ميزنه و ديگه كار نميكنه و هر از گاهي يه نيم دور ميزنه وباز واميسته... بازش كردم فن رو در آوردم و مستقيم زدمش به برق پنج ولت دي سي ديدم با دور بالا راحت كار ميكنه و متاسفانه رو لپ تاپ كار نميكنه ولتاژ پين هاي برقش رو مادربورد رو هم گرفتم سالمه ... نميدونم چش شده .... بايوس هم آپديت كردم ديگه چيزي به ذهنم نرسيد...

گفتم شايد فن خراب شده باشه خواستم بخرم ديدم قيمت فن تنها 80 هزارتومنه و بي خيالش شدم... تازه وقتي فن با برق معمولي دور ميزنه يعني سالمه ديگه... اين طور نيست؟

از دوستاني كه اهل فن هستن خواهش دارم راهنمايي بفرمايند... بازم ممنونم
سلام.اصولا در 80درصد موارد ایراد از خود فن نیست.یه همچین مشکلی بر میگرده به مدار کنترل دمای سی پی یو.:n03:

khark11
03-03-2013, 11:19
ممنون مهرداد جان به خاطر حسن توجه شما

پس به نظر شما راه حل چيه؟

راستي وقتي روشن ميشد اولش مينوشت:

The cpu cooling Fan is not work properly
Error 90B

كه بد از آپديت بايوس ديگه اينو ننوشت ولي مشكلشم رفع نشد.

حالا ميگي چيكارش كنم؟ منظورم اينه كه مدار كنترل دماي پردازنده كجا قرار گرفته كه چكش كنم؟

mehrdad8086
03-03-2013, 11:24
ممنون مهرداد جان به خاطر حسن توجه شما

پس به نظر شما راه حل چيه؟

راستي وقتي روشن ميشد اولش مينوشت:

The cpu cooling Fan is not work properly
Error 90B

كه بد از آپديت بايوس ديگه اينو ننوشت ولي مشكلشم رفع نشد.

حالا ميگي چيكارش كنم؟ منظورم اينه كه مدار كنترل دماي پردازنده كجا قرار گرفته كه چكش كنم؟
دوست من....
تست مدار کار تعمیرکاره و تست ای سی اون.....
بهتره تعمیرکار نظر بده.همونطور که عرض کردم در 20 موارد فن راد پیدا می کنه و متاسفانه با این بازار کمی گرونه.
چندی پیش دستگاهی برای تعمیر پیشم بود.جالب بود برام تو محیط ویندوز 7 فنش از کار میوفتاد ولی در محیط XP براحتی کار می کرد:n04:

khark11
03-03-2013, 11:55
خب منم مثلا يه تعميركار تازه كارم مثلا ديگه.... :n02:

وگرنه اگه اينكاره نبودم فن DV6‌در آوردن كه كار هر كسي نيست... آخرين قطعه اي هستش كه از كيس در مياد.. همه چي رو بايد بيرون كشيد

به هر صورت.. ممنونم از راهنمايي و بذل توجه جنابعالي

ديگه حالم از لپ تاپ اچ پي و تا حدودي دل به هم ميخوره... اعتبار شركت يعني براي اينا مهم نيست؟

armin660
03-03-2013, 19:29
شما یه مقدار لپ تاپ رو موقع کار کج بزار ببین مشکلت حل میشه و فن کار میوفته.بهم بگو ببینم چی کار میتونم بکنم.