ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مورد اضطرای دارم مشکل اجرای ویندوز لپ تاپ دوستم

arsh32
03-03-2013, 08:38
سلام
یه مورد اضطراری دارم
لطفا سریع کمک کنید
یه لپ تاپ(یه مدل قدیمی دل d610) بنده خدایی دستم بود یه cd که حواسم نبود ویروس داره رو کپی کردم روی دستاپ رفتم یه چرخی زدم اومدم دیدم انتی ویروس داره داد و بیداد میکنه سی دی رو در اوردم ولی بعد مدتی (شاید نیم ساعت) لپ تاپ یهو ریست شد(حالا یا بخاطر ویروس یا بخاطر زیاد روشن بودن نمی دونم (حدود 4-5 ساعت روشن)) سیستم که بالا اومد سرعت ویندوز خیلی کم شده بود من ویندوزو عوض کردم (خودش اکس پی سرویس پک 2 بود من 3 نصب کردم ) میخواستم اکس پی سرویس پک 2 نصب کنم ولی نصب وسط کار گیر کرد(یعنی 1 ساعت بدون هیچ تغییری کار می کرد شاید اشکال از سی دی بود ) من سرویس پک 3 نصب کردم (نصب از حالت عادی حدود 1 ساعت بیشتر طول کشید) ویندوز که بالا اومد دیدم سرعتش با قبل تعویض ویندوز هیچ تغییری نکرده(سرعتش مثل حالت ویروسی ویندوز قبلی بود بسیار کم سرعت (یعنی برای راست کلیک چند ثانیه زمان می برد یا برای نصب یه برنامه 3 برابر وقت معمولی وقت تلف می کند)) قطعات سیستم هم که تا ا ساعت قبل ویروسی سالم بوده نمیدونم چش شده!! لطفا کمک کنید
نکته:در پنجره ی تسک منیجر نمودار cpu حالت 100% نشون میده (حتی در اکثر اوقاتی که هیچ کاری روی سیستم انجام نمی شه ) – با یه نرم افزار هم که چک کردم هم cpu و هم ram بدون ارور کار می کردن
"تو رو خدا سریع کمک کنید" :n28::n28::n28:

lida
03-03-2013, 16:55
با ویندوز پورتابل بیا بال غایل رو یجا رو فلش کپی کن کل هارد فرمت کن دوباره نصب کن حله

arsh32
04-03-2013, 16:05
سلام
ببخشید بیشتر توضیح دهید
-کل هارد که فرمته ولی ویندوز پرتابل چیه دقیقا باید چیکار کنم (مراحل کار چه جوریه)
-دوم این که به نظر شما مشکل سخت افزاری پیش نیومه؟؟؟؟

lida
04-03-2013, 20:05
ویندوز ی که از سیدی میاد بالا
احتمال خرابی هارد هست

arsh32
05-03-2013, 16:23
ویندوز ی که از سیدی میاد بالا
احتمال خرابی هارد هست

نه با یه نرم افزار که امتهان کردم بد سکتور نداشت

arsh32
05-03-2013, 16:25
با ویندوز پورتابل بیا بال غایل رو یجا رو فلش کپی کن کل هارد فرمت کن دوباره نصب کن حله
ولی ببخشید وینوزز جدیدی رو که نصب کردم هم همین قدر سرعتش کنده

hasanoooooooo
05-03-2013, 18:15
ببین داداش تنها یک راه مطمعن هست تا هم از شر ویروسی بودن خلاص بشی و هم لقمرو دور سر خودت نپیچونی. هاردت که خالیه و خوب هست.

شما داخل گوگل سرچ کن low level format برنامشو داخل سایتهای فارسی پیدا میکنی . از اونجا دانلود کن برنامرو... هارد لپتاپ رو باید در بیاری و بزاری روی یک سیستم . برنامه که دانلود کردی رو روی اون سیستم نصب میکنی و از داخل برنامه هارد لپتاپتو که به سیستم وصل کردی رو انتخاب میکنی و low level format میکنی. با اینکار هاردت فرمت سطح پایین میشه و عملا هم اینکه سکتورها پاکسازی میشه هم اینکه ویروسی دیگه نمیتونه در کار باشه.بعد از اینکار کافیه که با سیدی ویندوز پارتیشن بندی کندی و ویندوز جدید رو وصل کنی.
برای مطمعن شدن از اینکه ویروس هست یا نه شما میتونی ویندوز رو در حالت safe mode بالا بیاری تا مطمعن بشی... یا اینکه وارد تسک منیجر که شدی ببینی کدام پروسس بیشترین کار رو به cpu واگذار میکنه و اسمشو اینجا بزاری....راه دیگه هم همون ویندوز پرتابل هست که دوستمون گفتن... ولی شما این کار بالا رو انجام بدی کارت راه میفته
کاری بود پیام خصوصی بده.

Legacy's
05-03-2013, 19:34
در ادامه ی صحبتهای دوستان...
ببین دوست من
کار کردن با لپتاپهای قدیمی بدلیل سازگاری بالاترشون از جهاتی راحت تر هست!
شما با Hiren Boot CD که هم میتونید با کمی جستجو پیدا و دانلود کرده و روی CD رایتش کنید و یا از بازار تهیه کنید، اقدام به Low Level Format یا پاکسازی پارتیشنها و... و یا حتی از ویندوز Live یا بقول دوستمون پرتابلش که نیاز به نصب نداره بهره ببرید.
برای اینجور مواقع که مشکلات حاد پیش میاد این Hiren CD خیلی ابزار خوبیه.
ولی اینکه ویندوز دیر نصب میشه هیچ بعید نیست اصطلاحاً چشم یا همون لیزر و لنز خود CD rom ضعیف شده باشه. چه بعلت رایت زیاد CD و چه بعلت ضربه که متأسفانه این مشکل رایج لپتاپها مخصوصاً انواع قدیمی تر هست. تعویض درایو CD هم حدود 110 هزینه داره...
باید مطمئن بشید: 1- CD ویندوز خش و اشکال نداره و از یک شرکت معتبر و با کمترین دستکاری هست 2-خود درایو CD مشکلدار نباشه
بعد از اون اگر خواستید Low level Format کنید تا بدسکتورها از بین رفته و هارد پاک بشه که البته معمولاً چندین ساعت هم توی لپتاپهای قدیمی طول میکشه(بعلت سرعت پایین تر هارد و اصل فرایند که وقتگیره) اونوقت از CD Hiren استفاده کنید.

خوب به توصیه ها توجه کنید و با خونسردی عمل کنید. بدترین حالت اینه که بخواید در این شرایط با دستپاچگی کار کنید چون همه ی کارها رو خراب تر میکنید.
مشکلات بدتر از این هم براحتی قابل حله...

hasanoooooooo
06-03-2013, 15:59
البته اینو هم بگم ممکنه مشکل این دوستمون از بدسکتور هم باشه که باlow level format درست میشه ایشالا ... البته اگه ضربه نخورده باشه... اگه توانایی دانلود 600 مگ رو داری که هایرن رو دانلود کن. اگر نداری همون راهی که گفتم راحت تر هست... البته حدود چند ساعتی این عمل طول میکشه که بستگی به سایز دیسک و سرعت دیسک داره.... شما برنامه hdtune رو وصل کن در تب health ببین همه چیز اوکی هست؟ یا اینکه warning داده؟

MZN84
06-03-2013, 17:05
یه چیزی؟
درایور های قطعات این لپ تاپ رو نصب کردی؟
درایور ها رو نصب نکنی طبیعیه ویندوز لپ تاپ کند باشه.
بعد نصب جدید ویندوز هیچ درایوی رو باز نکن.قبلش فرمت.