مشاهده نسخه کامل
: درایور برای hp625
سلام به همه دوستان
یه hp625 آوردند که 7 روش نصب کنم هیچ سی دی هم همراهش نیست(از قرار معلوم هدیه بوده)
منم به سایتhp رفتم تا درایورهاشو دانلود کنم اما اونجا برای هر چیزی 2 یا 3تا درایور هست مثلا برای کارت گرافیکی دو تا هست , من نمی دونم کدوم رو دانلود کنم؟
(کارت گرافیکی لپ تاب ATI هستش و هر دو درایور هم برای ATI است) این دوتا درایور چه فرقی با هم دارند؟
درایور اصلی که مال مادربورده کدومه؟یعنی من تو صفحه درایورها برای مادربورد کدوم درایور رو باید دانلود کنم؟
آدرس صفحه درایور ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
یه hp625 آوردند که 7 روش نصب کنم هیچ سی دی هم همراهش نیست(از قرار معلوم هدیه بوده)
منم به سایتhp رفتم تا درایورهاشو دانلود کنم اما اونجا برای هر چیزی 2 یا 3تا درایور هست مثلا برای کارت گرافیکی دو تا هست , من نمی دونم کدوم رو دانلود کنم؟
(کارت گرافیکی لپ تاب ATI هستش و هر دو درایور هم برای ATI است) این دوتا درایور چه فرقی با هم دارند؟
درایور اصلی که مال مادربورده کدومه؟یعنی من تو صفحه درایورها برای مادربورد کدوم درایور رو باید دانلود کنم؟
آدرس صفحه درایور ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین فرقشون اینه ورژن بالای جدیدتر هست همین دقت کن تو تاریخ ریلزشون و ورژنشون
ولی برای فرضا بلوتوث ها و کارت شبکه یه باید از طریق نرم افزار های مشخصات سیستم نیگاه کنی و بعد دان کنی یا همشون رو دانلود کن
سلام
یه بخش کوچولو اما خیلی مهم از سوالم باقی موند:
ممنون میشم این رو برام نیگاه کنید و بهم بگید
ببین این نیست فکر کنم بخش دوم باشه
Diagnostic
نمی دونم لپ تاب خودم نیست میترسم نصب کنم.
کلمه Diagnostic معنیش "تشخیص" میشه
از یه طرف تا درایور مادربورد رو نصب نکنی نصب مودم و کارت صوتی فکر می کنم چندان تاثیری نداره
ممنونن میشم کمکم کنید , بگید کدوم رو باید نصب کنم.
عزیز شما اون رو نصب کن و کارت صوتی خود ویندوز سون میشناسه بعدا واسه مودم هم تو بخش نتورک هستش راحت شما یه عکس هم از دیوایس منیجر بزار
ضمنا شما اگه sd card reader داری اونم نصب کن برای مودم هم نترس میتونی از روش have disk مودم رو نصب کنی منتهی باید بدونی چیپ مودمتون چیه فقط الان چه درایور ی رو نصب نکردید
ترس نداره عزیز نهایتا دان میکنی نصب میکنی نشد پاک میشه
سلام
از کمکتون ممنونم تقریبا مشکلم حل شده.
فقط یه مشکل مونده اونم اینه که تو سیستم (کنترل پانل -جایی که اندازه رم و نوع سیستم عامل نوشته میشه)نوشته شده :
rating :system rating is not available
این جمله چه معنایی میده و این rating چیه؟ من برای حل این یکی باید چیکار کنم؟
اون چیز خاصی نیست
سیستم نمره دهی ویندوز به سخت افزار هست
میتونید بزارید بنچمارک بگیره یا اصلا نگیره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.