PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ های سری Thinkpad

ma_ra1990
02-03-2013, 13:33
سلام یه lenovo ترجیحا thinkpad میخام تا 3000000 برای کاری مهندسی
چی پیشنهاد میکنین؟؟؟

asadi3077
02-03-2013, 22:31
e530
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من مدل csg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اش رو دارم خیلی هم ازش راضیم

rawy
05-04-2013, 11:02
سلام, من قصد خرید Lenovo ThinkPad Twist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دارم , اگر اطلاع دارید که وارد ایران شده یا نه و از کجا می تونم تهیه کنم؟ و در مورد خودش اگه راهنمایی ای دارید با توجه به موارد استفاده من که عرض می کنم بفرمایید. (البته برای خرید عجله ندارم, تا اواخر تابستون می تونم صبر کنم)

از نظر برند که با توجه به سرچی که کردم همین لنوو رو می خوام با توجه به کیفتش و اینکه پول مارک نمی دم.
به دلیل اینکه نمی خواستم یه هزینه جدا برای تبلت و لپ تاپ کنم و با توجه به لمسی بودنش این مدل رو انتخاب کردم. سبک بودنش برام مهمه که این مدل داره. فقط گرافیکش خیلی مورد تایید نیست متاسفانه , البته کار گرافیکی من در حد کار با فتوشاپ و برنامه های گرافیکی مشابهه اون و شاید یک مقداری کار روی ویدئو ها باشه.
عمده کارم نت, آفیس, دانلود و فتوشاپ هست. شاید یه وقتی هوس بازی هم کردم اما خیلی مهم نیست :n01:
core i7 رو پیشنهاد می دید یا 5 ؟
در مورد قیمت هم سوال داشتم, اینکه مدل Lenovo IdeaPad Yoga 13 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با قیمت 1427 دلار وارد ایران شده و داره با قیمت 5520 به فروش می ره :n04:

دلیلش چیه؟
عذر می خوام که سوالام یه مقدار بهم ریخته است

(الان دیدم یه مدل جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیگه هم تو راهه) :n19:

HITB0Y
05-04-2013, 14:19
e530

من مدل csg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اش رو دارم خیلی هم ازش راضیم

منم این مدل رو چن ماهه دارم...راضیم ازش.
الان باید حدود 2400 باشه قیمتش!
استارتر عزیز اگر از لحاظ بودجه مشکلی ندارید سری T تینک پد هم فوق العادس تو ایران ملقب به تانک!
راستی این پست رو هم نگا کن,احتمالا به دردت بخوره.

rawy
06-04-2013, 16:57
سوال من انقد سخت بود؟
عجیبه تو این انجمن که تخصصی بحث انواع لپ تاپ می شه هیچ اثری از کانورت ابل ها نیست :n15: