ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست گرافیک لب تاب ایسر مدل nvidia geforce 710

tibadownload
02-03-2013, 13:22
سلام
من لب تاب ایسر خریدم مدل ACER e1-571g و ویندوز 8 روش نصبه هر چی گشتم دنبال درایور کارت گرافیکش nvidia geforce 710m نتونستم پیدا کنم تو سایت خودشم رفتم اما اون که مال خودشم بود دانلود کردم ولی نصب نمیشه ! هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم لطفا اگه کسی میتونه پیدا کنه لینکشو بده ممنون میشم اگه نصب بشه و درست بشه پولم حاضرم بدم بابتش .

khelane
02-03-2013, 22:05
سلام
برو خود سایت انویدیا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید با وی پی ان بری چون سایت واسه ایرانی ها قابل دسترسی نیست مدل رو انتخاب و باتوجه به نوع ویندوز و 32 یا 64 بیتی بودن ویندوزتون دانلود کنید م
وفق باشی

tibadownload
02-03-2013, 22:29
سلام
برو خود سایت انویدیا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باید با وی پی ان بری چون سایت واسه ایرانی ها قابل دسترسی نیست مدل رو انتخاب و باتوجه به نوع ویندوز و 32 یا 64 بیتی بودن ویندوزتون دانلود کنید م
وفق باشی
سلام
دوست عزیز کاشکی این کار براحتی امکان پذیر بود من همه ی این راه ها رو رفتم سایت انویدا که اصلا نداره میگه برین از سایت لبتابتون بگیرین ! هر سایتی بگین سرزدم و دانلود کردم اما نشد که نشد! فقط ورژن 307.5 نصب شد که الان ورژن آخرش 314.7 هستش و با این ورژن فعلیش نمیشه از گرافیک انویداش استفاده کرد روی های پرفورمنس هم تنظیم میکنم از گرافیک پیش فرضش اینتل 4000 هزار استفاده میکنه گرافیک اینتلشم غیرفعال میکنم بازم نمیره روی گرافیک انویداش موندم چطوری از این گرافیک انویداش استفاده کنم ! دو میلیون و 700 دادم پول لب تاب اما حیف گرافیکشو نمیتونم استفاده کنم از اونی هم که خریدم اصلا توی گرافیک دوم و این چیزا وارد نبود :n03:

tibadownload
03-03-2013, 15:06
کسی نبود! هنوز حل نشده مشکل

khelane
03-03-2013, 20:03
عزیز توی دیوایس منیجر که میرید در قسمت گرافیک چندتا گرافیک رو نشون میده فرضا گرافیک اینتل رو شناخته بعد زیرش گرافیک دوم رو هم شناسای کرده که با vga standard هست اگه اینجوری هست <>>>>>
وقتی اخرین ورژن درایور رو دانلود میکنی یه سری فایل ها هستند تو پوشه بعد میری و دیوایس منیجر و به روش have disk روی گرافیک راست کلیک و اپدیت رو میزنی بعد browse my computer بعد از اون هم let me pick up ..... رو بزن اونجا در قسمت بعد have disk مسیر گرافیک رو بزار ببین میشناسه

tibadownload
03-03-2013, 23:26
اره اونو که میشناسه 710m حالا امشب میرم از انویدا 730m رو دان میکنم ببینم چی میشه

arman0077
05-05-2013, 23:41
دوست عزیز اگه سیستمتون 32 بیته این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].rar)رو نصب کنید
ولی اگه 64 بیته این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].rar)یکی رو نصب کنید.
انشاا... که درست میشه (احتمال 99%)
لطفا بعد از نصب این درایور ، اگه مطمئنی که تو دیوایس منیجر هر دو گرافیک رو میشناسه ، گرافیک آنبوردت رو دیسیبل کن و یه ریستارت کن.
با تشکر.

من زیاد این سایت نمیام اگه کاری داشتی این ایمیل منه : arman.sadr@ymail.com

mohamad_bnd
01-07-2013, 14:57
آقا کسی راه حلی پیدا نکرذ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ پکیدیم درایورش نیست ک نیست :n30:

tibadownload
01-07-2013, 15:04
آقا کسی راه حلی پیدا نکرذ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ پکیدیم درایورش نیست ک نیست :n30:
اره انگار آب شده رفته توی زمین من که لب تابو یه ماه قبل عید خریدم گرافیکش رو همین درایورایی که \یدا میشد نصب کردم و کاملا شناسخته شدست اما مشکل اینه که توی لب تابای دیگه مثل اچ پی میشه با یه کلیک بگی که روی گرافیک دوم باشه ولی این وقتی میخوای بازی کنی یا کار گرافیکی خودش اتومات میره که اینطوری از حداکثر استفاده نمیکنه @
کاشکی اول تو خرید یکم دقت میکردم اول طرف گفت 710 جیفورسه روی این لب تاب اما 710 ام هستش ! که نسبت به جی تی کیفیتش کمتره @

mohamad_bnd
01-07-2013, 15:44
alan man bazie asasins creed III ro nasb kardam ama tu safeye avale bazi qofl mikne be yki neshun dadam goft update rahe hali dari vasam?

tibadownload
01-07-2013, 15:59
alan man bazie asasins creed III ro nasb kardam ama tu safeye avale bazi qofl mikne be yki neshun dadam goft update rahe hali dari vasam?
من که راهی نیافتم هنوز ! البته فعلا چند تا بازی نصب کردم همه جواب داده خوب اما به این نتیجه رسیدم که لب تاب باید یه لب تاب ساده بخری لب تاب بدرد بازی نمیخوره بجاش میتونی یه تب لت یا پی سی حرفه ای ردیف کنی که خیلی بهتره لب تاب واسه بازی دووم نمیاره

javadk123
02-07-2013, 00:46
شما داخل تنظیمات گرافیک انویدیا میتونی مشخص کنی که چه نرم افزاری از گرافیک انویدیا و کدوم اینتل استفاده کن.در ضمن گرافیک اینتل رو اگر نصب نکردی نصب کن و اگر درایور نصب هست اپدیت کن.چون نصب نباشه عمل سوییچ انجام نمیشه.موفق باشید

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2

tibadownload
02-07-2013, 05:17
شما داخل تنظیمات گرافیک انویدیا میتونی مشخص کنی که چه نرم افزاری از گرافیک انویدیا و کدوم اینتل استفاده کن.در ضمن گرافیک اینتل رو اگر نصب نکردی نصب کن و اگر درایور نصب هست اپدیت کن.چون نصب نباشه عمل سوییچ انجام نمیشه.موفق باشید

Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
اینتل هم آپدیتش کردم داخل تنظیمات هم اره میشه مشخص کرد اما انگار گرافیک کامل نصب نیست چون مثلا توی کامپیوتر وقتی نصب میکنی انویدا رو امکانات سه بعدی هم توی تنظیماتش میاد اما توی این کنترل پنلش خیلی ساده و پیش پا افتاده هستش!

ali0030
26-07-2015, 15:41
می تونی این نرم افزار رو دانلود کنی و بر روی گزینه ی scan کلید کنی برنامه سیستم رو پیدا می کنه حالا به سر برگ

download برو و گرافیکت رو که پیدا کردی روی گزینه ی دانلود کلید کن وفتی تموم شد روی گزینه install کلید کن و

نصبش کن . اینم لینک دانلود:n33::n25::n05::n05::n05::n18:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ip