ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پشت آمپر پراید

hosein56b
02-03-2013, 01:07
با سلام
من ماشین رو دست دوم خریدم
از همون اولش آمپر آب و بنزین بالای بالا بود
بعد از کلی خرج و به نتیجه نرسیدن فهمیدیم که مشکل از IC هست که مربوط به این دو آمپر میشه
باطریساز گفت کار من نیست و کیلومترساز باید درستش کنه
میخوام کمکم کنید تا بتونم خودم تعمیرش کنم
در ضمن وقتی نورپایین رو روشن میکنم علامت سبز نورپایین روشن نمیشه در حالی که قبلا روشن میشد
وقتی هم که کمربند رو چه ببندی و چه نبندی علامتش روی کیلومتر نمیاد. وقتی برق ماشین رو روشن میکنم روشن میشه و بعد روشن شدن ماشین دیگه روشن نمیشه
با تشکر

rami_hemi
02-03-2013, 12:11
اگه از IC پشت آمپر باشه تعمیرش سخته باید نقشه مدار الکترونیکی پشت امپر رو داشته باشید و خودتون هم تا حد زیادی از الکترونیک سر دربیارید
بهترین کار اینه که دنبال یه پشت آمپر استوک باشید و بدید کیلومتر ماشینتون رو براتون توی حافظه آمپر وارد کنن .

bijandarbari
02-03-2013, 12:21
سلام

ببرین مغازه تعمیر کیلومتر براتون تعمیر میکنن.
من خودم دیدم که کیلومتر پراید مشکل داشت و ای سی رو تعمیرکار کیلومتر تعویض کرد و درست شد.

shadows_funeral
02-03-2013, 15:00
سلام

ببرین مغازه تعمیر کیلومتر براتون تعمیر میکنن.
من خودم دیدم که کیلومتر پراید مشکل داشت و ای سی رو تعمیرکار کیلومتر تعویض کرد و درست شد.

نمی دونم چرا اوضاع انجمن اینقدر آشفتس. دوستان لطف کنن برای هر موضوعی تاپیک ایجاد نکنن و تو تاپیک مربوطه مطرح کنن که هم زودتر به جواب برسن هم اگه کس دیگری همین سوال رو داشت راحت تر جواب رو پیدا کنه.

عیب یابی و تعمیر خودرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hosein56b
03-03-2013, 18:18
از پاسخهاتون ممنون
ببخشید جناب ناظر
من دنبال پشت آمپر میگشتم
مغز نداشته ی من گفت یه موضوع جدید بزنم
شرمنده
من همین نقشه پشت آمپر رو میخوام
خودم الکترونیک خودم
منتها نقشه رو ندارم و نمیدونم کدوم IC باید تعویض بشه