مشاهده نسخه کامل
: در خواست کمک برای تعویض ویندوز اورجینال؟؟
nimahandsomboy
01-03-2013, 23:48
بنده به مدت یک سال هست که دارم از ویندوز اورجینال home خود لب تاب استفاده میکنم...مدل sony eh27fx
الان دیگه از این ویندوز خسته شدم و سرعت کند شده و اذیت میکنه
میخوام ultimate نصب کنم
dvd ریکاوری دارم
چنتا سوال دارم
1.در حال حاظر بهترین نسخه ویندوز ultimate کدام هست؟؟ که من بخرم
2.دقیقا محتویات داخل dvd ریکاوری چی هست؟؟...یعنی استفاده اش چیه؟؟
وقتی خیلی راحت میشه از سایت سازنده درایو ها رو دانلود کرد
من قبلا درایو ها را دانلود کردم ایا لازم هست که از dvd ریکاوری استفاده کنم؟؟؟
3. از ویندوز کرک شده استفاده کنم بهتر هست یا اینکه ویندوز را با سریال پشت لب تاب رجیستری کنم؟؟
hasanoooooooo
02-03-2013, 01:06
سلام اخرین اپدیت که sp 1 هست... شما وقتی دانلود میکنی ببین مال کدام ماه هست. توی انجمن نسخه های خوبی گذاشته شده.
اون سریال پشت لپتاپ فقط با نسخه home کار میکنه.... بنظر من درایورهای اپدیت رو دانلود کن.
کلاذبهتره ویندوز ارجینال وایو رو دست نزنی چون بعدطنصب جدید ویندوز جدید مشکل زیاد پیدا میکنی مثلا shortcutها درست کار نمی کنه معمولا
eeeeeeehsan
23-04-2013, 23:29
سلام
عذر می خوام، کسی می دونه چجوری میشه ویندوز وایو رو عوض کرد؟!
مدل sve14125cxw ، ویندوز 8 ارجینال روش نصبه، 6تا dvd بک آپ هم ازش گرفتم واسه روز مبادا.
حالا می خوام ویندوزش که خیلی کند شده رو عوض کنم تو اونجایی که درایو c رو باید فرمت کرد و ویندوز رو نصب کرد درایو c رو فرمت می کنم ولی گزینه next خاموشه، نمیذاره ادامه بدی. میگه : windows can not installed on this disk. The selected disk is of the GPT partiotion style.
خواهشن اگه کسی راهکاری داره دریغ نکنه، ممنون.
سلام . من ویندوز 7 اورجینال کشور ایتالیا رو روی لپ تاپ acer م دارم . ۶۴ بیت که زبان اصلیش هم ایتالیاییه . ولی برای نصب ۱ نرم افزار خیلی ضروری مشکل دارم و پشتیبانیش بهم گفته که متاسفانه مشکل از ویندوزمه ، آخه فارسی روش نصب نیست و مشکل داره برای باز کردن بعضی نرم افزارهای فارسی . کیبورد لپتاپ هم اختصاصی همون زبانه با علائم خودشون و یه تفاوتهایی با لپتاپهای اینجا داره .
تصمیم دارم ویندوزم رو عوض کنم و این بار یه 7 فیک معمولی که فارسی داشته باشه روش بذارم . می تونید راهنماییم کنید که مشکلی برای این کار هست یا نه ؟ ممکنه کیبوردم به هم بریزه ؟ یا اینکه ویندوز روی لپتاپ نخونه ؟
در ضمن back up ش رو هم گرفتم و دارم ، اگر احیانا مشکلی پیش بیاد میشه ویندوز اورجینال رو دوباره بذارم روش ؟
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.