ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گاز/دم گرفتگی

A M ! N
01-03-2013, 21:59
سلام...

امروز حموم که بودم یکم زیادی بخار ایجاد شده بود و قلبم به شدت میتپید به طـــرز کــــه صداشو با گوشم متوجه میشدم؛ احساس کردم دارم بیحال میشم چشام سیاهی رفت
و داشتم میفتادم.. سریعن از حموم دویدم بیرون با همون وضــــع.. و وقتــــی داخل خونه شدم حس کردم اونجا هم هیچ اکسیژنی وجود نداره.. رفتم داخل حیاط و شروع کــردم
بــــه تـــنفس... ازیــــن آب گرم کن دیــــواری ها داریم و مـث اینکه توی خونه رو پر از گاز دی اکسید کرده بود و اکسیژن خونه تموم شده بود.. واقعن داشتم میمردم.. اگه یکم دیر
فهمیـــده بودم بیچاره میشدم :n02: بعدش هم که رفتم بیرون و یه تفریحی کردم هنوز احساس میکنم نمیتونم درست تنفس کنم و سردرد خاصی هم دارم سرم سنگین شده....
و یکم هم هنوز قلبم تند میزنه بدنم هم تحلیل رفته و به سختی میتونم روی پاهام بایستم.. فک کنم یه مسمومیت باشه.

به نظر شما الان چه باید کرد تا این وضع بهبود پیدا کنه ؟ نمیخوام برم دکتر..

shabe.saket
01-03-2013, 22:40
چه میکنی پسر؟
تنفس در هوای آزاد برای 15-20 دقیقه
خوردن شربت آبلیمو

Eblis 2011
01-03-2013, 22:57
کاش میمردی راحت میشدم ازت :n02:

منم یکبار اینجوری شدم . از حال رفتم در واقع . مامانم بهم آب سرد زد . به دست و صورتم تا سریع نفسم بالا اومد و زنده موندم ....

به نظرم سریع به دست و پات آب سرد میزدی تا نفست میومد .

V E S T A
01-03-2013, 23:09
دور از جونش ایشالا همیشه سالم باشه ..

امین این علایم مسمومیت با منوکسید کربن co هستش که از سوختن ناقص مواد سوختنی ایجاد میشه و دلیلش هم همون آبگرم کنی هست که تو حموم گذاشتین

باید از حموم خارجش کنید

یکی از مهمترین و اصلی ترین علایم ببیانگر مسمومیت با منوکسید کربن رنگ قرمز روشنی هست که در صورت دیده میشه

درمان مسمومیت معمولا با اکسیژن 100 درصد انجام میشه به نظرم الان یه لحظه برو اورژانس نزدیک ترین بیمارستان .. اگه نمیخوای بری برو تو هوای آزاد ولی بری بهتره:n27: