ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترس از بیهوشی و ب هوش نیومدن

shabnam1986
01-03-2013, 21:05
من ی عمل جراحی 8 ساعته دارم ولی ترس از بهوش نیومدن منو میترسونهمیشه بگین چ کسایی نباید بیهوش بشن؟من هیچ ناراحتی قلبی ندارم

payam178
01-03-2013, 21:54
سلام دوست عزیز
نترس ولی بازم با دکترت مشورت کن
امیدوارم عمل نتیجه ای مثبت داشته باشه

Drug Man
01-03-2013, 21:55
من ی عمل جراحی 8 ساعته دارم ولی ترس از بهوش نیومدن منو میترسونهمیشه بگین چ کسایی نباید بیهوش بشن؟من هیچ ناراحتی قلبی ندارم

بستگی به نوع عملتون داره
نوع عملتون چیه؟شاید با بیحسی نخاعی هم بشه انجامش بدن
چون حالا به غیر از بهوش نیومدن داروهای بیهوشی عوارض زیادی داره

amir.orc
01-03-2013, 23:42
نترس عزیزم.هر انسانی تا یه تعداد دفعه ای می تونه بدون هیچ مشکلی بیهوش بشه.با علم نوین نباید نگران باشی.فوبیا رو بزار کنار.اعتماد به نفس داشته باش از هیچی نترس.به این فکر کن که حتما عملت موفقیت آمیزه و همه ما برات دعا می کنیم حتما حتما حتما.
من خودم اهل عملم تا حالا 9 بار عمل کردم هنوزم که بهوشم.
چه عملی داری دقیقا؟؟؟بگو ببینم چیه که 9 ساعته؟؟؟

GHOST RECON
02-03-2013, 00:03

سلام دوست عزیز ، دکتری که شما رو بیهوش میکنه قبلش پرونده شما رو خونده
اگه مشاوره خاصی هم لازم باشه قبل عمل درخواست میده
پس از وضعیت شما اطلاع داره
نکات مهمی که هست و حتما دونه ب دونه پرستارا میگن بهت
حداقل ۸ساعت ناشتا باشی قبل عمل
اگه سیگاری هستی حتما به دکتر بگو
اگه مواد مخدر مصرف میکنی یا قبلا مصرف میکردی حتما بگو
مصرف الکل هم باید بگی
چربی خون یا قند خون اگه داری باید بگی
و در آخر حساسیت به داروی خاصی اگه داری باید بگی مخصوصا اگه به تخم مرغ حساسیت داری باید بگی
همه ی این سوالا رو خود دکتر یا پرستار بیهوشی ازت میپرسه
هیچ نگرانی ای نداشته باش
بیهوشی اصلا ترسناک نیست

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

Atghia
02-03-2013, 00:35
ببخشید خوردن یک قرص قبل از عمل (در حین ناشتا بودن ) ضرر داره؟
یعنی مثلا شب قبلش قرص خورده بشه مشکل سازه؟(فرضا خواب اور)

Hamid Reza
02-03-2013, 19:27
من تا حالا 4 5بار بیهوشی کامل شدم
هیچ ترسی نداره . خیلی هم حال میده :D

Drug Man
02-03-2013, 20:39
من تا حالا 4 5بار بیهوشی کامل شدم
هیچ ترسی نداره . خیلی هم حال میده :D

بیهوشتین با گاز بود یا تزریق دارو؟
میشه یکم بیشتر از حالاتش برامون بگین

hp722
02-03-2013, 20:58

اصلا نگرانی نداره منو توی فارابی برای عمل چشم بیهوش کردن.3ساعت بیهوش بودم برای عمل.قبلش نباید چیزی بخوری

قبلش نمونه خون ازت میگیرن و پرونده دارن ازت.مسئول هوشبری شما کاملا از وضعیتت آگاهه

تازه انقدرم حال میده :n02: دراز کشیدم رو تخت(از شما چه پنهون مثل گچ سفید شده بودم و تمام بدنم یخ بود) دکتر گفت دراز بکش نترس و سوزن کرد تو رگ دستم و ماسک رو گذاشت رو صورتم.همین که یه نفس از اون ماسک کشیدم دیگه هیچی نفهمیدم که 3ساعت بعد به هوش اومدم.همین.فقط حالت تهوع وحشتناکی داشتم و جون نداشتم دستم رو تکون بدم که گفتن اینا طبیعیه 3ساعت عمل داشتی درست میشه که درست شد.اصلا جای نگرانی نداره

Atghia
02-03-2013, 21:03
اصلا هم بیهوشی حال نمیده!
وقتی بهوش بیای حتما باید بالا بیاری تا حالت خوب بشه وگرنه سرگیجه و حس خیلی بدیه! چه 1ساعت باشه عمل چه 8ساعت:n21:

hp722
02-03-2013, 21:07
وقتی بهوش بیای حتما باید بالا بیاری تا حالت خوب بشه وگرنه سرگیجه و حس خیلی بدیه! چه 1ساعت باشه عمل چه 8ساعت:n21:

آخه من شب ها سخت میخوابم.مثلا ساعت2 میخوابم انقد وول میخورم تا 3 که بزور خوابم ببره.دنبال یه قرص خوب خواب هستم که بگیرم واسه همون میگم حال داد.همین که یه نفس کشیدم خوابم برد:n02:ولی خواب ندیدم!

من بدجور حالت تهوع داشتم.چندبارم ظرف آوردن جلوم ولی خداروشکر بالا نیاوردم(انقد بدم میاد:n21:) و خودش درست شد

hp722
02-03-2013, 21:14
ببخشید خوردن یک قرص قبل از عمل (در حین ناشتا بودن ) ضرر داره؟
یعنی مثلا شب قبلش قرص خورده بشه مشکل سازه؟(فرضا خواب اور)

والا بمن که گفتن 24 ساعت قبل از عمل چیزی نخور

A M ! N
02-03-2013, 21:25
تجربه ای که من دارم اینه که هرچی بدنتون قوی تر باشه و از سلامت بهتری برخوردار باشید بیهوشی و بهوش آمدن راحت تره.
اگه بدن ضعیفــــی داشته باشید و غذا و اینا درست نخورید ممکنه یکم سخت بهوش بیاین. البته بستگی به نوع داروی بیهوش
کننده داره .. الان بیشتر از طریق همین ماسک ها بیهوش میکنن.. قبلن فک کنم در موردش اینجا صحبت شده بود..

یه دارو برای بیهوشی ، یه دارو برای اینکه درد رو حس نکنی ، یه دارو هم برای اینکه از اتفاقات موقع عمل چیزی یادت نیاد ،
یه دارو هم برای اینکه عضلاتتون بی حس باشه تا موقع عمل دستتون یا جای دیگه رو تکون ندین.

بعد از عمل هم حالت تهوع کاملن عادیه.. من خودم گیاه خوار هستم ولی به سفارش مامانم اینو میگم ، بعد از عمل اگه زیاد
بالا میارید کافیه یکم "گوشت آبه" ( گوشتی که با کمــــی نعنا همراه هست و شور مزه هست و بخارپز شده ) رو بزارید داخل
دهنتون یا فقط همون آبش رو بخورید حالتون جا میاد.

تجربه های تلخ بیهوشی رو هم نمیگم چون انرژی منفی میدم :n02: در کل جای هیچ نگرانی نیست.

Hamid Reza
02-03-2013, 21:28
بیهوشتین با گاز بود یا تزریق دارو؟
میشه یکم بیشتر از حالاتش برامون بگین
جفتش رو تجربه کردم . یه بارش یه چیزی رو دادن بو کنم و بعدش بیهوش و بقیشم تزریق دارو بوده
اصلا گذر زمان احساس نمیشه . تا بیهوش میشی به هوش میای . مثلا 7 8 ساعت زمان اندازه چند ثانیه برات میگذره
هیچ خواب و هیچ چیزیم نمیبینی . تاریکی مطلق .

من که تا حالا تو این چند باری که بیهوش بودم این حس رو نداشتم . هیچوقت سرگیجه نداشتم و بالا هم نیاوردم
البته اون چند ساعت اول که به هوش میاد آدم یه مقدار گیج میزنه که اونم تاثیر داروهای بیهوشیه

Atghia
02-03-2013, 21:32
تجربه ای که من دارم اینه که هرچی بدنتون قوی تر باشه و از سلامت بهتری برخوردار باشید بیهوشی و بهوش آمدن راحت تره.
اگه بدن ضعیفــــی داشته باشید و غذا و اینا درست نخورید ممکنه یکم سخت بهوش بیاین. البته بستگی به نوع داروی بیهوش
کننده داره .. الان بیشتر از طریق همین ماسک ها بیهوش میکنن.. قبلن فک کنم در موردش اینجا صحبت شده بود..

یه دارو برای بیهوشی ، یه دارو برای اینکه درد رو حس نکنی ، یه دارو هم برای اینکه از اتفاقات موقع عمل چیزی یادت نیاد ،
یه دارو هم برای اینکه عضلاتتون بی حس باشه تا موقع عمل دستتون یا جای دیگه رو تکون ندین.

بعد از عمل هم حالت تهوع کاملن عادیه.. من خودم گیاه خوار هستم ولی به سفارش مامانم اینو میگم ، بعد از عمل اگه زیاد
بالا میارید کافیه یکم "گوشت آبه" ( گوشتی که با کمــــی نعنا همراه هست و شور مزه هست و بخارپز شده ) رو بزارید داخل
دهنتون یا فقط همون آبش رو بخورید حالتون جا میاد.

تجربه های تلخ بیهوشی رو هم نمیگم چون انرژی منفی میدم :n02: در کل جای هیچ نگرانی نیست.
امین جان تا جایی که من میدونم وقتی تازه بهوش میایم اجازه نمیدن حتی یه چیکه آب بخوریم چه برسه به خوراکی های دیگه!
درست نمیگم؟

A M ! N
02-03-2013, 21:36
درست میفرمایید Atghia جان.. و البته
همون لحظه که بهوش اومدین که نه دقیقن.. برای یکی از اقوام ما همین حالت بالا اومدن تا چندین ساعت پس از عمل وجود داشت
و بعد ازینکه این معجون رو خوردن حالشون کاملن خوب شد و دیگه بالا نیاوردن.

GiggleClub
15-03-2013, 17:08
منم ۲ بار عمل کردم و بیهوشم کردن. یکی پارسال و یکی هم همین یه ماه پیش.
هر دو تزریق بوده. استرس که قبلش هست و طبیعیه ولی واقها هیچی نیست. میخوابی بهت تزریق میکنن خدود ۵ثانیه میشه یکم نفست تنگ میشه و میبینه که تو بخشی! هیچی نمیفهمی اصلا.
فقط این سری آخر از دورو بریا شنیده بودم که کیفیت داروها فوق العاده بده و اینا که استرسم به خاطر این بود بیشتر!

این عوارض بیهوشی چیه؟ فعلا که مشکلی نداریم خداروشکر:n02:

toolhelp
15-03-2013, 19:27
اگه گياه خواريد و بدن ضعيفي داريد بسيار دير و سخت به هوش مياييد جوري كه به هوش اومدنتون ممكنه تا 6 ساعت هم طول بكشه و اطرافيانتون نگران شن. حالتي مثل كما پيدا ميكنيد كه درد و صدا رو حس ميكنيد ولي عكسل العمل نداريد...

Drug Man
16-03-2013, 00:12
آیا تزریق بیش از حد داروی بیهوشی میتونه باعث مرگ بشه؟

EhsanCPU
07-04-2013, 20:19
آیا تزریق بیش از حد داروی بیهوشی میتونه باعث مرگ بشه؟

وقتی بیهوشی زیر نظر پزشک و تکنسین اتاق عمل انجام میشه چرا باید دارو بیش از حد تزریق بشه ؟

A M ! N
07-04-2013, 22:55
وقتی بیهوشی زیر نظر پزشک و تکنسین اتاق عمل انجام میشه چرا باید دارو بیش از حد تزریق بشه ؟

مگه پزشک نمیتونه اشتباه کنه ؟ چندبار شده که قیچی با اون اندازه ی بزرگش توی شکم بیمار جا مونده توی همین ایران ؟ اونم توسط جراحانی که
فوق تخصــص رشته ی خودشون رو دارن ؟ اینارو فقط برای این گفتم که بدونید پزشک هم میتونه اشتباه کنه... ولی هیچ نیازی نیست که ما نگران
باشیم ؛ خوش بین باید بود..

Eblis 2011
07-04-2013, 23:04
چقدرم روحیه میدن بچه ها .....
نگران نباش ... چیزی نیست ......

ولی من به شخصه دوس دارم بیهوش شم و هوش نیام .... چون این دنیا، ارزش زندگی کردن نداره .