مشاهده نسخه کامل
: سوختن آداپتور مانیتور
mehdi30nema
01-03-2013, 20:16
امروز یه مشکلی برام پیش اومد که ممنون میشم منو راهنمایی کنید .
من دو تا سیستم دارم که یکیشون مانیتورش قدیمی هست ( ال سی دیه ) و از این هایی هست که آداپتور برق میخوره ( 12 ولت به 4 آمپر ) .
لمروز بنا به دلایلی سیم آداپتور را کشیدم و وقتی دوباره خواستم به برق بزنم جرقه بدی زد و آداپتور دیگه روشن نشد . از طرفی چون از اون طرف هم به مانیتور وصل بود ، الان خیلی نگرانم که نکنه مانیتور هم سوخته باشه .
میشه یه نفر بگه فقط آداپتورم سوخته یا مانیتور هم ممکنه سوخته باشه ؟
با تشکر
sara_program
01-03-2013, 20:26
نه مشکلی برای مانیتورتون پیش نیومده. آداپتورتون هم به احتمال زیاد قابل تعمیره. به احتمال خیلی ضعیف اگر هم مانیتور آصیب دیده باشه فقط باید خازنش عوض بشه. که این هم مشکلی نیست. مثلاً مانیتورهای سامسونگ بعد از چند سال خازنشون رو باید عوض کرد. برای این میگم که اصلا ناراحت نباشید.
mehdi30nema
01-03-2013, 23:19
ممنون بابت جواب .
یه مقدار خیالم راحت شد که گفتید ممکنه مانیتور نسوخته باشه .
آخه مشکل اینجاست که من این سیستم را داشتم آماده میکردم تا بدم به یه بنده خدایی تا باهاش کار کنه که از شانس من اینجوری شد .
کلا خیلی مسخره بود ، صبح نزدیک 4 ساعت کامپیوتر روشن بود ، بعد خاموش کردم که سه راهی را جاش رو عوض کنم و دوشاخه آداپتور را کشیدم ؛ بعد که زدم یه جرقه ناجور زد و دیگه روشن نشد .
sara_program
02-03-2013, 00:26
ممنون بابت جواب .
یه مقدار خیالم راحت شد که گفتید ممکنه مانیتور نسوخته باشه .
آخه مشکل اینجاست که من این سیستم را داشتم آماده میکردم تا بدم به یه بنده خدایی تا باهاش کار کنه که از شانس من اینجوری شد .
کلا خیلی مسخره بود ، صبح نزدیک 4 ساعت کامپیوتر روشن بود ، بعد خاموش کردم که سه راهی را جاش رو عوض کنم و دوشاخه آداپتور را کشیدم ؛ بعد که زدم یه جرقه ناجور زد و دیگه روشن نشد .
خیالتون راحت باشه. فوقش خازن سوخته. که اون هم احتمالش کمه.
ایشالا درست بشه. هر چه زودتر:n01:
mehdi30nema
02-03-2013, 23:12
امروز یه آداپتور خریدم و خدا رو شکر مانیتور مشکلی نداشت و روشن شد . بازم ممنون از راهنماییتون .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.