مشاهده نسخه کامل
: راز این معمای ریاضی چیه؟
Drug Man
01-03-2013, 11:39
سلام داشتم تو نت میگشتم تا با این روبه رو شدم لطفا نظرتون رو بگین چطوری این برنامه میتونه ذهن ما رو بخونه؟
لینک آنلاین برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه الگوریتم پیشرفته، و البته اگه دقت کنید داخل شکلها خیلی تکرار وجود داره و اینطوری شانس بیشتری هم هست
نکته ی دیگه اینه که هربار که دکمه ی تکرار رو میزنید شکلها عوض میشه!
Drug Man
01-03-2013, 11:57
یه الگوریتم پیشرفته، و البته اگه دقت کنید داخل شکلها خیلی تکرار وجود داره و اینطوری شانس بیشتری هم هست
نه اشتباه میکنین
من خیلی تست کردم با عددهای مختلفی خیلی راحت میتونست تشخیص بده اتفاقی نیست
منظور من اینه که ذهن شمارو نمیخونه ، به هیچوجه.. شما بدون اینکه اون الگوریتم ریاضی رو انجام بدین یه عدد انتخاب کنید میبینید که اشتباه هست.
پس زیر سر اون الگوریتم هستش.. باز من بیشتر در موردش تحقیق میکنم ببینم جریان چیه.
shahab_f
01-03-2013, 12:02
برای اینکه این عدد همواره مضرب 9 در میاد و اَشکالی که برای مضارب 9 در نظر گرفته شده همگی یکسان هستند. پس شما هر عددی تو ذهن داشته باشید یا به 9 میرسید یا 18 یا 27 یا ... که شکل در نظر گرفته شده برای همه ی اونها یکسانه.
خب الان دقیق فهمیدم قضیه چیه... شما قبل ازینکه دکمه تکرار رو بزنید ، یه بار این عمل رو توی ذهن خودتون با هر عددی که دوست دارید انجام بدین..
میبینید که همه ی شکلها یه چیزه..!!!
Drug Man
01-03-2013, 12:13
برای اینکه این عدد همواره مضرب 9 در میاد و اَشکالی که برای مضارب 9 در نظر گرفته شده همگی یکسان هستند. پس شما هر عددی تو ذهن داشته باشید یا به 9 میرسید یا 18 یا 27 یا ... که شکل در نظر گرفته شده برای همه ی اونها یکسانه.
ببخشید ولی قبول ندارم نظرتون رو
مثلا من عدد 67 رو انتخاب میکنم چجوری سیستم ذهن منو میخونه و عدد منو با 52 اشتباه نمیگیره؟بعد تعداد شکلکها خیلی متفاوت هست یکم بیشتر دقت کنین
Drug Man
01-03-2013, 12:14
یکم دقت کنین به این عکس ببینین چقدر تعداد شکلکها متفاوت هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Drug Man
01-03-2013, 12:16
من ده بار دکمه تکرار رو زدم ولی شکلکها تغیر نمیکنه دوست عزیز
عزیز ایشون درست گفتن.. همه ی اعدادی که ازون الگوریتم بدست میاد مضرب 9 هست و تمامی مضارب 9 یک شکل هست ، به شکل پایین دقت کنید.
ولی هربار که شما دکمه ی تکرار رو میزنید ، شکلهای یکسان دیگری میاد جای مضارب 9.... هیچ چیز خاصی نداره و خیلی هم سادس.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ده بار دکمه تکرار رو زدم ولی شکلکها تغیر نمیکنه دوست عزیز
واقعن که... برای اثبات حرفم کافیه عکس بالای منو با عکس خودتون مقایسه کنید. مثلن به شکل عدد 9 و 27 درعکس من و عکس خودتون توجه کنید.
mehrdadb3
01-03-2013, 12:27
ببخشید ولی قبول ندارم نظرتون رو
مثلا من عدد 67 رو انتخاب میکنم چجوری سیستم ذهن منو میخونه و عدد منو با 52 اشتباه نمیگیره؟بعد تعداد شکلکها خیلی متفاوت هست یکم بیشتر دقت کنین
دوستمون کاملا درست میگن شما هر عددی رو که انتخاب کنید و طبق الگو که گفته پیش برید به مضربی از 9 میرسید و اگه تو شکلها دقت کنید همه مضارب 9 (9-18-27-36 - 45و..) همه شکلها یکسان هست حالا فرقی نمیکنه شما 1 رو انتخاب کنید یا 99 رو
Drug Man
01-03-2013, 14:59
دوستمون کاملا درست میگن شما هر عددی رو که انتخاب کنید و طبق الگو که گفته پیش برید به مضربی از 9 میرسید و اگه تو شکلها دقت کنید همه مضارب 9 (9-18-27-36 - 45و..) همه شکلها یکسان هست حالا فرقی نمیکنه شما 1 رو انتخاب کنید یا 99 رو
حرف شما درست یعنی ما هر عددی رو به اون وصورتی که اون سیستم میگه جمع و تفریق کنیم فقط شکلهای مضارب 9 رو نشون میده؟؟
حرف شما درست یعنی ما هر عددی رو به اون وصورتی که اون سیستم میگه جمع و تفریق کنیم فقط شکلهای مضارب 9 رو نشون میده؟؟
بله چون مضرب 9 بودن مقدار خروجی مستقل از مقدار ورودی هست و مهم نیست چی تو ذهنتونه . مهم اینه که این الگوریتم ساده اونو مضرب 9 می کنه .
حالا چجوری ؟
اولا توضیح ساده :
شما اگر از هر عدد دو رقمی رقم یکانش رو کم کنید ، جواب مضربی از 10 خواهد شد . و حالا اگر رقم دهگانش رو ازش کم کنید مضرب 9 می شه .
به مثال زیر توجه کنید:
عدد 23 :
گفته 2 و 3 رو با هم جمع کنید و از 23 کم کنید یعنی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3+2)=(23-3)-2={\color{Red}&space;20}-2
عبارت قرمز رنگ مضرب دهه.حالا از کجا مطمئن شیم اگر رقم دهگان رو ازش کم کنید مضرب 9 می شه ؟
فرض کنید 10 تا بسته دارید که تو هر بسته x تا سیب داریم ( حداقل 1 و حداکثر 9 تا ) حالا اگر از مجموع سیب ها x تا برداریم ، یعنی در واقع یک بسته برداشتیم . بنابراین 9 تا بسته ی دیگه می مونه و تعداد سیبامون مضربی از 9 می شه.
ثانیا توضیح ریاضی :
به صورت کلی هر عددی رو می تونیم به صورت نمایش دهدهی بنویسیم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{ab}=a\times&space;10^{1}+b\times&space;10^ {0}
طبق الگوریتم سوال خواهیم داشت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](a+b)=9a
بنابراین مهم نیست a و b چی باشن . جواب مضرب 9 می شه.
شما هم با استفاده از این روش می تونید برنامه هایی مشابه بسازید.
موفق باشید
armin660
03-03-2013, 19:16
خیلی جالب بود.من مشابه این مورد رو در المپیاد روسیه سال 1996 دیده بودم.
payam178
03-03-2013, 19:22
سلام
دوستان چه جوری واقعا
ehsan_j70
04-03-2013, 14:03
ميخواستم بدونم ادامه اين اعداد چنده؟يعني جاي x چند بزارم
1 1 2 6 24 x
جوابش 120 هم نيست
ميخواستم بدونم ادامه اين اعداد چنده؟يعني جاي x چند بزارم
1 1 2 6 24 x
جوابش 120 هم نيست
1 - 1 - 2 - 6 - 24 - 120 - 720 - 5040
الگوی این اعداد اینه :
خود عدد ×(ضربدر) جایگاهش در سکانس عددی
مثلن برای عدد بعد از 2
خود عدد ( 2 ) × جایگاهش در سکانس عددی ( 3مین عدد در سکانس ) = 6
برای عدد بعد از 1
خود عدد ( 1 ) × جایگاهش در سکانس عددی ( 1 اولین عدد ) = 1
به همین ترتیب x شما بدون شک 120 میشه.
orochi x
05-03-2013, 22:50
واقعا جالبه:n04:
Переклад не
05-03-2013, 23:00
این حقه رو من خیلی وقت پیش در زمان عضویتم تو این انجمن پرسیدم که و همون بحث هم یه نفر گفت 5 سال پیش من جواب اینو پیدا کردم.پس نتیجه میشه که این موضوع خیلی قدیمیه
ehsan_j70
06-03-2013, 10:39
نه راستش اين سوال ماله يكي از سوالاي مسابقه پيامكي ايرانسل بود
وقتي 120 رو بفرستي ميگه پاسختون اشتباه است جواب از 120 كوچكتر است
ولي خودمم به جز 120 به نتيجه ديگه اي نرسيدم
احتمالا اشكال از خود ايرانسل هست
در هر صورت ممنون
zeinab joon
03-07-2013, 10:35
من ی عدد پیدا کردم که باهاش جواب نمیده
100
که جمعش میشه 1 که اگه از 100 کم کنی میشه 99 و وقتی کلیک میکنی شکل اشتباه رو نشون میده
zeinab joon
03-07-2013, 10:37
و ی چیز جالب تر
این که اگه دو بار رو یک چیز کار کنی و عمل کنی بار دوم و دفعات بعد رو اشتباه نشون میده
من ی عدد پیدا کردم که باهاش جواب نمیده
100
که جمعش میشه 1 که اگه از 100 کم کنی میشه 99 و وقتی کلیک میکنی شکل اشتباه رو نشون میده
عدد باید 2رقمی باشه استاد .
zeinab joon
03-07-2013, 13:38
اگه باید دو رقمی باشه حتما پس داشتن عدد 99 تو لیست بی معنیه
جمع و منها کدوم عدد دو رقمیه که میشه 99 ؟
پس یا میشه یا این جا خودشون همچین اشتباه بزرگی کردن
zeinab joon
03-07-2013, 13:39
اگه فقط دو رقمی بشه پس تا 81 بیشتر نباید تو لیستشون باشه چون دورقمیا تو 81 جواب میدن فقط
اگه باید دو رقمی باشه حتما پس داشتن عدد 99 تو لیست بی معنیه
جمع و منها کدوم عدد دو رقمیه که میشه 99 ؟
پس یا میشه یا این جا خودشون همچین اشتباه بزرگی کردن
خب بقیه ی اعداد ــو حتما برای رد گم کنی گذاشته .
بهتر بود ذکر میشد که فقط برای اعداد دو رقمی جواب میده !
zeinab joon
04-07-2013, 17:04
این جا کلی عدد فقط برای بالا بردن سطح خودشون گذاشتن که اضافس یعنی فقط خواستن بگن که ما این همه دست اشخاص رو باز گذاشتیم یعنی سطحمون وسیعه
چون تهش باید به مضارب 9 برسی پس بقیش ول معطلن !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.