ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن mp3 player carina G3

goldenfarhad
01-03-2013, 10:22
:n28:با سلام
من ام پی تری پلیر کارینا جی 3, 4 GB دارم که خیلی اذیتم کرده
الان هم خاموش شده دیگه روشن نمیشه به کامپیوترم وصل میکنم نمیشناسه قبلا چند بار آهنگ روش میریختم وقتی روشن میکردم میگفت هیچ فایلی موجود نیست تا اینکه تعمیرگاه رم شو عوض کرد بعد از 1 ماه الان خاموش شده روشن نمیشه تو کارتنش سی دی هم نبود
ممنون میشم راهنمایی کنید

mili_k
11-01-2014, 02:58
اسم همچین پلیری رو نشنیدم . سرچ هم کردم چیزی پیدا نشد ! سرکاریه ؟!

یه عکس از جعبه ـش بذارید و خود دستگاه

R3stless
11-01-2014, 14:57
سلام دوستان من یه پلیر سونی واکمن مدل NWZ-B133F دارم که بعد از حدود 2 سال دیروز روشنش کردم و خواستم روش فایل صوتی بریزم ولی هر کار کردم پیام پر بودن حافظه دستگاه رو می داد و اجازه پاک کردن فایل هایی که از قبل روش بود رو هم نمیداد ( حدود 38 مگا بایت ) خوب تصمیم گرفتم که از طریق منوی فرمت خود دستگاه فرمتش کنم که بعد از انجام اینکار دستگاه دیگه روشن نشد من هم یه بار ریسیتش کردم و روشن شد ولی دیگه روی صفحه نمایش خودش فقط یه خط سفید و مشکی نشون میده و کامپیوتر هم دیگه نمیشناستش . لطفا اگر کسی میدون این دستگاه چش شده بگه و راه حل رو هم اگر میدونه لطف کنه بهم بگه . ممنون

Pooya3030
15-01-2014, 08:54
سلام دوستان من یه پلیر سونی واکمن مدل NWZ-B133F دارم که بعد از حدود 2 سال دیروز روشنش کردم و خواستم روش فایل صوتی بریزم ولی هر کار کردم پیام پر بودن حافظه دستگاه رو می داد و اجازه پاک کردن فایل هایی که از قبل روش بود رو هم نمیداد ( حدود 38 مگا بایت ) خوب تصمیم گرفتم که از طریق منوی فرمت خود دستگاه فرمتش کنم که بعد از انجام اینکار دستگاه دیگه روشن نشد من هم یه بار ریسیتش کردم و روشن شد ولی دیگه روی صفحه نمایش خودش فقط یه خط سفید و مشکی نشون میده و کامپیوتر هم دیگه نمیشناستش . لطفا اگر کسی میدون این دستگاه چش شده بگه و راه حل رو هم اگر میدونه لطف کنه بهم بگه . ممنون

از ایــنجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فرم ور جدیدش رو بگیر و آپدیت کن . باید درست بشه .

only_you
28-06-2014, 21:30
از ایــنجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فرم ور جدیدش رو بگیر و آپدیت کن . باید درست بشه .
فرم ور رو دانلود کردم ولی همچنان روشن نمیشه و تا قبل اینم روشن میشد صفحه سیاه بود با یه خط سفید .:n03:

Saharsaadatinasr
15-12-2017, 22:14
من یک mp3 مدل Sony دارم از این ساده هاست که فقد چراغ چشمک زن قررررمز داره بعد از ۲ روز استفاده دیه روشن نشد چیکار کنم