ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروشگاه اینترنتی نیک رایان (اعتبارشون در چه حده؟!)

jetext
01-03-2013, 10:21
سلام

کسی از فروشگاه اینترنتی نیک رایان به آدرس www [DOT] nikrayan [DOT] net خرید اینترنتی کرده؟
به نظر شما اعتبار دارن؟

ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره ارائه بده.

aliaghil
01-03-2013, 11:32
ببین این فروشگاههای اینترنتی باید نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشن که تو سایتشون قرار میدن، اگه داشته باشن راحت میتونی از این طریق پیگیری کنی.

jetext
02-03-2013, 08:18
مسئله اصلی همینه که نماد ندارن و نکته دوم اینکه قیمتاشون ده بیست درصد از جاهای دیگه کمتره!!!

hacker2007
02-03-2013, 10:55
قیمت شون کمتر نیست اتفاقا بیشتر هم هست سایت های این مدل !! شاید به روز نباشن قیمت ها :n15:
من خودم امتحان کردم !! وقتی سفارش میدی بعد زنگ میزنه میگه قیمت ها تغییر کرده یه فاکتور دیگه بهت میدن!!:n04:
فکر کنم این به روز نکردن قیمت ها صرفا برای جذب مشتری باشه:n24:

abolfazl sodmand
23-04-2013, 01:24
سلام دوستان کسی از این فروشگاه خرید کرده مورد اعتماده یا نه

www [DOT] nikrayan [DOT] net ممنون میشم راهنمایم کنید...

Hamed DC
23-04-2013, 09:03
قیمت شون کمتر نیست اتفاقا بیشتر هم هست سایت های این مدل !! شاید به روز نباشن قیمت ها :n15:
من خودم امتحان کردم !! وقتی سفارش میدی بعد زنگ میزنه میگه قیمت ها تغییر کرده یه فاکتور دیگه بهت میدن!!:n04:
فکر کنم این به روز نکردن قیمت ها صرفا برای جذب مشتری باشه:n24:
این مورد دقیقا واقعیت داره. و بارها و بارها برای خود من پیش اومده.

Hamed DC
23-04-2013, 09:10
دوستان، سعی کنید از فروشگاه هایی استفاده کنید که مبلغ رو بصورت COD ازتون دریافت میکنن.
یعنی مبلغ کالا+هزینه پست رو به مامور پست تحویل میدین. در غیر اینصورت زیاد به صحت کار این فروشگاه ها اعتماد نکنین.
چند وقت پییش با یکی از دوستا رفته بودم پاساژ ایران! یک مغازه15متری که بالای اون یه بنر20متری(!!!) زده بودن، توجهم رو
جلب کرد. رفتم نزدیکتر دیدم که یکی از فروشگاه های معروف(در ایران) عرضع قطعات سخت افزاری هستش.
وقتی وارد مغازه شدم، بیشتر از 10یا15قطعه اونجا نبود. خواستم ببینم چطور سفارش میگیرن. گفتم من فلان قطعه رو میخوام.
چند لحظه بعدش یکی از مغازه(!!!) رفت بیرون چون کمی مدت بازگشتش طول کشید من بیرون از مغازه ایستادم. دیدم که شاگرد
محترم در حال اومدن و کلنجار رفتن با قیمت چسبیده شده روی جنس هستش!!! وقتی اومد من مغازه نرفتم و بعد از چند دقیقه
مدیر سایت(!!!) صدام زد و جنس رو داد به من. با قیمت و یه برچسب جدید روی برچسب قدیمی. منم برچسب جدید رو بلند کردم و
دیدم که حدود50تومن اختلاف قیمت دارن!!! و از خرید منصرف شدم و ....... .
کلا توی ایران جایی به اسم فروشگاه مجازی معنی و مفهوم نداره. بارها و بارها مواردی رو دیدم که کلاه بردار از اب درومدن.

abolfazl sodmand
23-04-2013, 09:40
حالا شهر ما قطعات کامپیوتری کم پیدا میشه چه خاکی تو سرمون بریزیم:n28::n28:
شما یه راه حل پیشنهاد بدین لطفا...

Hamed DC
23-04-2013, 10:05
حالا شهر ما قطعات کامپیوتری کم پیدا میشه چه خاکی تو سرمون بریزیم:n28::n28:
شما یه راه حل پیشنهاد بدین لطفا...

اگر به تهران نزدیک هستین، حضوری برین برای خرید. مراکز خرید تهران متمرکز هستن و نیازی به وقت گذاشتن برای چرخیدن نیست.
اگر هم مورد تاپ یا نایابی رو میخواین تهیه کنید، درپ.خ در خدمتتون هستم.

Hamed-Dehghani
31-08-2013, 10:23
سلام

منم یه هارد My Passport می خوام هیج جا 3 ترابایتی بدون اداپیتوریش رو نداره این فروشگاه میگه داره

بخرم ؟

ess_1362
31-08-2013, 11:49
نه آقا اگر نماد الکترونیکی نداره نخر..
معمولا این فروشگاه ها اصلا فروشگاه نیستن. یکی توی خونه یک سایت راه انداخته شما که سفارش میدی میره بازار میخره و برات پست می کنه حالا چی بخره و چند بخره دیگه خدا عالمه
تازه وقتی خود شما حضوری مراجعه می کنید به بازار برای خرید قطعات الکترونیکی باید خیلی دقیق باشید که کلاه سرتون نره ، خرید به این شکل دیگه معلوم هست اگر هم مشکلی داشته باشه هیچکس جوابگو نخواهد بود و مخصوصا قطعه ای مثل هارد که باید به دقت آزمایش و حمل بشه

hamids68
05-12-2014, 19:55
منم می خوام یه وسیله ازش بخرم نمیدونم میشه بهش اعتماد کرد یانه
نماد الکترونیک که نداره...