ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2تا سوال:1-آفیس پرتابل با ویندوزم باز نمیشه2-یک پیغام اول بوت میاد

Kit_Kat
01-03-2013, 10:15
سلام ،ببخشید من دوتا مشکل دارم لطفا اگه کسی راه حلی بلده بگه...
1- من یک نرم افزار آفیس پرتابل دانلود کردم و توی PC خونگیم راحت اجرا میشه ولی روی لپ تاپی که تازه خریدم اجرا نمیشه ...(ویندوز PC و لپ تاپم سونه ولی با این تفاوت که واسه لپ تاپ 64 بیتی هست اما کامپیوترم 32 بیتی)
مثلا وقتی میخوام ورد را باز کنم این پیغام رو میده : There is not enough memory or disk space to tun word
با وجود اینکه رم لپ تاپم 6گیگه ولی رم کامپیوتره 2گیگه! تازه روی کامپیوتر کلی نرم افزار نصبه و درایو c هم خیلی پره ولی واسه لپ تاپه هنوز هیی نصب نکرم و نو هست!!
راه حلش چیه؟!
2- سوال دومم اینه که چند هفته پیش کامپیوترمو بردم یه جا پاورم سوخته بود بعد پاورشو واسم عوض کرد ، خلاصه وقتی آوردمش خونه از اون موقع هروقت روشنش میکنم اولش این پیغام میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این چیه ؟ چی میگه؟؟؟؟؟
با تشکر :n18:

Kit_Kat
09-03-2013, 11:32
سلام ،ببخشید من دوتا مشکل دارم لطفا اگه کسی راه حلی بلده بگه...
1- من یک نرم افزار آفیس پرتابل دانلود کردم و توی PC خونگیم راحت اجرا میشه ولی روی لپ تاپی که تازه خریدم اجرا نمیشه ...(ویندوز PC و لپ تاپم سونه ولی با این تفاوت که واسه لپ تاپ 64 بیتی هست اما کامپیوترم 32 بیتی)
مثلا وقتی میخوام ورد را باز کنم این پیغام رو میده : There is not enough memory or disk space to tun word
با وجود اینکه رم لپ تاپم 6گیگه ولی رم کامپیوتره 2گیگه! تازه روی کامپیوتر کلی نرم افزار نصبه و درایو c هم خیلی پره ولی واسه لپ تاپه هنوز هیی نصب نکرم و نو هست!!
راه حلش چیه؟!
2- سوال دومم اینه که چند هفته پیش کامپیوترمو بردم یه جا پاورم سوخته بود بعد پاورشو واسم عوض کرد ، خلاصه وقتی آوردمش خونه از اون موقع هروقت روشنش میکنم اولش این پیغام میاد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این چیه ؟ چی میگه؟؟؟؟؟
با تشکر :n18:

آقا سوال اولیو بیخیال ، کسی نمیدونه این صفحه مشکیه چیه؟ چکار کنم که دیگه اول بوت این صفحه نیاد؟؟؟ خواهشا جواب بدین:n27: