ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشان دادن تنها نصف رم

hhdreamer
01-03-2013, 03:56
با سلام

دوستان عزیز متاسفنه مشکلی دارم که سیستم PC از 4 گیگ رم نصب شده تنها 2 گیگ آن را نشان می دهد. برای اتحان سلامت هر کدام تنهایی تست کردم که از هر کدام تنها 1 گیگ را نشان می داد.
مشکل از اونجا شروع شد که من دانشگاه بودم و برادرم گرافیم جدیدی رو روی سیستم نصب میکنه و حدس من اینه که این شروع اون مشکل بوده و شاید گرافیک از رم می دزده.
یعنی یادم هست قبلا 4 گیگ رم رو سیستم نشون می داد ولی الان چه تو Bios و چه System Information هر دو اینجور نشون میدن که 2 گیگ رم موجوده.
مشخصات سیستم و هر چیزی که احساس کردم نیازه رو پایین میذارم.
خواهش میکنم کمکم کنید چون به تمام رم نیاز دارم.
بسیار ممنون

Memory Information: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
System Information: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Graphic Information: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Motherboard Model: ASUS P5KPL - 1600

Ghaioom
01-03-2013, 08:36
اگه دو تا 2 گیگ هست هر دو رو در بیارین دوباره بزنید ببینین چی میشه.

hhdreamer
01-03-2013, 08:46
اگه دو تا 2 گیگ هست هر دو رو در بیارین دوباره بزنید ببینین چی میشه.
بله دوست عزیز اینکار هم کردم، تو اسلات های همرنگ تست کردم، دونه دونه حتی تست کردم، ولی در هر حال نصف رم بیشتر تشخیص داده نمیشه.

Ghaioom
01-03-2013, 15:54
نکنه یکی از رم ها خرابه؟

hhdreamer
01-03-2013, 23:29
نکنه یکی از رم ها خرابه؟
نه خب از این بابت مطمئنم که سالمه جفتش، همونطور که بالاتر گفتم هر کدوم رو تنهایی هم می ذارم باز نصفش رو میخونه یعنی از رم 2 گیگ تنها 1 گیگ نشون میده و در مجموع دوتاش با هم که بذارم میشه 2 گیگ، که قبلا4 گیگ نشون می داد.

Ghaioom
02-03-2013, 07:23
چطوره ببری رو یه سیستم دیگه تست کنی؟
بعد ببر خدمات ببینه چیکار میکنه برات.

Amir Hossein
02-03-2013, 09:49
سلام

اگه اشتباه نکنم رم به خواطر نصب گرافیک جدید شیر شده برای گرافیک و با برداشتن گرافیک دوباره حالت عادی برمیگرده
ولی مطمپن باشید که همین الان هم شما از 4 گیگ رم استفاده میکنید و تو کارایی تآثیری نداره

hhdreamer
02-03-2013, 21:45
بسیار ممنون دوستان
نمیدونم شاید هم همینجوره که شما می گید