ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل شایع نخواندن در DVD رایتر لپ تاپ ها

ofogh
28-02-2013, 22:12
در بسیاری از لپ تاپ ها DVD رایترها آنها پس از مدت کوتاهی از شروع کار که گاه تنها یک هفته بوده از سرویس دهی خارح شده و حتی dvd های اصیل و تمیز را هم نمی تواند بخواند چه برسد به رایت کردن و امثالهم .
تعجب آنکه علیرغم شایع بودن این موضوع متاسفانه در این انجمن وزین به طور اساسی به آن پرداخته نشده و راه حل نهایی پیدا نشده است . لذا از کارشناسان و دوستان خواهش می کنم ضمن علت یابی اگر راه حلی هست ارائه کنند . تشکر

biostar
28-02-2013, 23:08
این مشکل راه حلی نداره
من الان حدود 3 ساله لپتاپم رو دارم و هیچ مشکلی ندارم ، نه با خوندن و نه با رایت

مشکل این DVDROM ها لنز اونها هست ، برخی ها DVD های بی کیفیت رو نمیتونند بخونند و برخی هم مشکل سرعت خوندن دارند ، مثلا فقط DVD های 8X رو می خونند

در کل مشکل از لنز هست و اگر با تمیز کردنش مشکل برطرف نشده باید تعویض بشه

ofogh
28-02-2013, 23:22
نه دوست عزیز شما متوجه نشدی گفتم در چندین لپ تاپ آکبند و نو ( تاکید می کنم نو ) پس از چند بار کار صحیح در همان هفته های اول با وجود با کیفیت بودن DVD متاسفانه نتوانستند آنها را تشخیص دهند و از کار افتادند . مسئله بالاتر از این حرف هاست و خواهشمندم دوستان کارشناس نظر دهند موضوع چیست ؟

amir770
25-07-2013, 23:07
دوستان، دی وی دی رایتر لپ تاپم (asus N52JV) تازگیا هیج دی وی دی رو نمی خونه ولی سی دی رو میخونه. به چندتا تعمیرکار گفتم، همه گفتن دی وی دی رایتر کلاً باید عوض بشه.حالا شما راهنمایی بفرمایید راه دیگه ای نداره؟ حتما باید دی وی دی رایتر عوض بشه یا مشکل می تونه نرم افزاری باشه؟نمی شه فقط لنزش عوض بشه؟ ممنون

reza1078
27-07-2013, 01:28
من بعد از 4 سال تازه با این مشکل روبرو شدم (یعنی اصلا چیزی و نمی خونه و قبلا هیچ مشکلی نداشت نه در رایت نه در خوندن)
اما حالا با بدبختی می خونه (باید چند دفعه خاموش و روشن کنم) به یک شرکت معتبرم زنگ زدم می گن باید تعویض بشه
البته یکی از دوستام می گفت حیفه نذار بازش کنند و اکسترنال بگیر(البته برای من بلوری هست و قیمت بلوری در بازار بشدت بالاست !)

amir770
29-07-2013, 13:07
دوستان، دی وی دی رایتر لپ تاپم (asus N52JV) تازگیا هیج دی وی دی رو نمی خونه ولی سی دی رو میخونه. به چندتا تعمیرکار گفتم، همه گفتن دی وی دی رایتر کلاً باید عوض بشه.حالا شما راهنمایی بفرمایید راه دیگه ای نداره؟ حتما باید دی وی دی رایتر عوض بشه یا مشکل می تونه نرم افزاری باشه؟نمی شه فقط لنزش عوض بشه؟ ممنون

کسی نیست جواب بده!!!

Guidance
29-07-2013, 14:21
سلام. اینکه فقط لنزش رو بخواهید عوض کنید کار به صرفه ای نیست چون لنز حدودا 50 تومنه و این در حالیه که رایتر 80 تومنه. ضمنا هیج تعمیر کاری رایتر تعمیر نمیکنه من خودمک رایترم خراب شده بود و هرجا بردم گفتن باید تعویضش کنم چون تعمیر نمیکنند.
موفق باشید.

سعید1400
01-08-2013, 07:06
دی وی دی رایتر چی 80تومنه بالای150ست

soroush-j
28-06-2015, 17:14
بله این مشکل فراتر از اینهاست من n61jq با بلوری slimtype bd e ds4e1s دارم و عالی رایت میکرد و میخوند هم بلوری و هم دی وی دی هست، اما بعد از تعویض ویندوز اورجینال دیگه درست کار نکرد جالبه هنوز که هنوزه از صد تا دی وی دی یکی رو میخونه، و اون یکی رو هم عالی میخونه و معلومه مشکل از لنز این چیزا نیست، یک دی وی دی ویندوز دارم که فکر نکنم توی ایران رایت شده باشه هربار اون رو میزارم به راحتی میخونتش کلی هم گشتم توی فضای وب نتیجه ای نداشت یک مشکل نرم افزاری داره که نمیدونم چی هست، البته فکر کنم با خوندن بلوری مشکلی نداشته باشه، خیلی وقته بلوری تست نکردم، اما قضیه عجیب همین خوندن یک تو صدتای بعضی دی وی دیاست که نشان از درست بودن سخت افزار و مشکل نرم افزاریشه، تویه فرومهای خارجی هم خیلی این مشکل با این مدل دارند اما جوابی نیست.

Hilda3
16-09-2017, 09:39
سلام خدمت شما. من سه سالی میشه که لپ تاپ خریدم. تا حالا هیچ مشکلی نداشته ولی چند روزی میشه که سی دی باز نمیکنه. چند بار لنزش رو تمیز کردم. البته خیلی وقته نرم افزار هاش آپدیت نشدن. میخواستم بدونم راه حلی داره؟

sina arabzadeh
09-01-2018, 13:27
سلام وقتتون بخیر
من چند روز پیش یه لپتاپ
lenovo ideapad320
i5 نسل 8
ram 8
garphic 2 mx150
خریدم اوایل درایور گرافیک به هیچ عنوان نصب نمیشد رفتم گارانتی گفت باید ویندوز ufei نصب شه و ما نصب کنیم 40 تومن هزینه میگیریم
خلاصه بردم جایی که خریدم برام نصب کردن
اومدم خونه DVD میزاشتم روش 1 ساعت بعد غیر فعال میشد و باید حتما ریسیت کنم تا بیاد بالا به نظر شما مشکل سخت افزاریه؟؟؟؟؟؟
و ببرم گارانتی باز نمیخوان دندون گرد بازی در بیارن؟