مشاهده نسخه کامل
: مشکل در به چرخش درنیامدن فن خنک کننده پراید 87
fokahi110
28-02-2013, 19:46
سلام من یه پراید 87 دارم چند مدت پیش کمی اب اسید ریخت رو اون کانکتور فن که فیشی هست و کمیش ذوب شده پلاستیکش و دیروز تو پمپ بنزین خواستم بنزین بزنم تو صف بودم یه دفعه دمای رایاتور به H دقیقا رسید ولی فن به چرخش در نیومد که یهویی در اخر به چرخش در اومد ممکنه مشکل از سیم باشه؟اب رادیاتور رو چک کردم فول هست مشکلی نیست.ویه سوال دیگه اینکه پیچ فشنگی دنده عقب رو عوض کردم کمی روغن ریخت اون واسکازین هست؟؟؟برم کمی اضافه کنم بهش روغن مرسی.:n01::n04:
rami_hemi
28-02-2013, 19:56
کنکتور احتمالا آسیب دیده و دور پایین فن از کار افتاده
برای احتیاط و اطمینان از اینکه اتصالی موجب اختلال توی کار کرد فشنگی آب ایجاد نکرده باشه به یه برق کار نشونش بدید
fokahi110
28-02-2013, 20:01
کنکتور احتمالا آسیب دیده و دور پایین فن از کار افتاده
برای احتیاط و اطمینان از اینکه اتصالی موجب اختلال توی کار کرد فشنگی آب ایجاد نکرده باشه به یه برق کار نشونش بدید
سلام مرسی ممنونم براش کانکتور خریدم 2 تومن چند ماه پیش و نشون تعمیرکار مجاز سایپا دادم گفت بیار برات عوضش کنم.:n01::n12:
rami_hemi
02-03-2013, 00:51
خوبه
کانکتور فن ماشن منم ایراد داشت دور کند کار نمیکرد بردم برام دستش کردن الان دمای ماشینم در حالتی که هفته ای 1 بار آبش رو چک کنم حتی به نصفه هم نمیرسه
در ضمن همیشه ضد یخ ضد جوش توی رادیاتور بریزید
fokahi110
04-03-2013, 16:08
دوستان عزیز امروز بردم اون سیم کانکتور که اسید پوسونده بودش رو عوض کردم و برای مدتی خوب بود ولی اومدم تو حیاط خونه وایسادم بازم دما از نصفه رفت بالا و فن روشن نشد که خنک کنه رادیاتور رو الان من چیکار کنم؟؟؟فشنگی اب عوض کنم؟یکی گفت 3 تا خار کنار رادیاتور داره اونا رو عوض کن من چه کار کنم اخرش هی میترسم عوض کنیم و خرج اضافه اخرشم درست نشه که نشه.:n04::n19:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.