ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه اپدیت کردن گرافیک لپتاپ hp dv6 6080

pedram_01
28-02-2013, 10:26
سلام من چجوری میتونم گرافیک لپتاپم رو اپدیت کنم. یکم که بازی میکنم اوایل بازی خوبه بعد از 20 دقیقه بازی هی تیک میزنه و ازیت میکنه و لپتاپ به شدت داغ میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamidrezavictor
28-02-2013, 11:50
سلام رو desktop کلیک راست کن بعد سوئیچ گرافیکو بزن بعد گرافیکتو به hight performance GPU ( گرافیک اصلی نوت بوکت ) تغییر بده بعد بازی کن ...

pedram_01
28-02-2013, 14:12
الان این کارو کردم ببینم چی میشه مرسی

pedram_01
28-02-2013, 14:47
دوست عزیز الان که اینکارو کردم دو تا گرافیک هم باهم سر این بازی کار میکنند و خیلی بهتر شده مرسی من نمیدونستم که گرافیک اصلی سر این بازی خاموش هستش

pedram_01
28-02-2013, 14:48
دایریکس 11 هم نیازه نصب کنم؟

raminsahami
01-08-2014, 15:40
سلام به همه دوستان اگر ممکنه هر کس می تونه منو راهنمایی کنه.
من یک ساله یک مشکل با لپ تاپ HP Pavilion dv6-6080 خودم دارم اونم اینه که آپدیت های جدید کارت گرافیک یعنی
Catalyst Control Center
بعد از سری 12 نصب نمیشه یعنی از شروع ATI Catalyst 13.1 الان هم که ATI Catalyst 14.4 اومده باز هم همینطوره.

- اول اینکه اساتید میدونن که روال عادی نصب درایور برای amd اینه که برای بار اول باید پک رفرنس رو که شامل درایور اینتل و ای ام دی هست رو نصب کرد و بعد از اون هر وقت ورژن جدید ATI Catalyst اومد میشه دانلودش کرد و با اون درایور را بروزرسانی کرد. خب من این کار رو می کنم!
دوم اینکه وقتی ورژن جدید در حاله نصبه تا وسط کار همه چی خوبه اما وقتی که درایور گرافیک آپگرید میشه و صفحه نمایش خاموش و روشن میشه که که با نسخه جدید کار کنه ناگهان رزولوشن پایین میاد و با ریستارت بعد از یکی دو بار بلواسکرین! وقتی سیستم بالا میاد می بینم که اصلا درایوری در کار نیست وقتی کلیک راست میزنم و روی Graphic Preoperties می زنم ارور میده که درایوری نصب نیست!
- سوم حالا تنها راه اینه که با باز کردن دوباره ATI Catalyst همه چی رو uninstall کرد و دوباره ورژن رفرنس رو که خیلی قدیمی هست ریخت!

تو اینترنت سرچ کردم کسان دیگری رو هم با این مشکل پیدا کردم و راه حل هایی رو رفتم اما جواب نداد.
ضمنا با آپدیت های جدید نرم افزار تغییر روشنایی هم تو amd از کار میافته !
بازی های جدید هم ورژن جدید درایور رو میخوان!
ممنون