ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در خاموش نشدن مانیتور

pouyapro
27-02-2013, 09:35
دوستان عزیز من یک گرافیک sapphire 4870 کاملا سالم و بدون هیچ مشکلی داشتم که فروختم به یکی از دوستان.
حالا مشکلشون اینه که وقتی سیستم رو خاموش میکنه مانیتور خاموش نمیشه!! مانیتور LG f700p هستش
ویندوز 7 ریخته درایور جدیدم ریخته ولی مشکل کماکان باقیه!
به نظرتون مشکل از کجاست؟چکار باید بکنه؟

EXTREME
27-02-2013, 11:32
دوستان عزیز من یک گرافیک sapphire 4870 کاملا سالم و بدون هیچ مشکلی داشتم که فروختم به یکی از دوستان.
حالا مشکلشون اینه که وقتی سیستم رو خاموش میکنه مانیتور خاموش نمیشه!! مانیتور LG f700p هستش
ویندوز 7 ریخته درایور جدیدم ریخته ولی مشکل کماکان باقیه!
به نظرتون مشکل از کجاست؟چکار باید بکنه؟

یعنی چی ؟ یعنی دکمه پاور مانیتور رو میزنن هم مانیتور خاموش نمیشه ؟ خوب اینکه به گرافیک مربوط نیست

یا منظورتون این است که سیستم خاموش نمیشه ؟

pouyapro
27-02-2013, 18:14
یعنی چی ؟ یعنی دکمه پاور مانیتور رو میزنن هم مانیتور خاموش نمیشه ؟ خوب اینکه به گرافیک مربوط نیست

یا منظورتون این است که سیستم خاموش نمیشه ؟

منظور اینه که بعد از خاموش شدن سیسیتم مامیتور خودش خاموش نمیشه! قبلا gts250داشته و همچین مشکلی نداشته.

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

EXTREME
27-02-2013, 18:55
منظور اینه که بعد از خاموش شدن سیسیتم مامیتور خودش خاموش نمیشه! قبلا gts250داشته و همچین مشکلی نداشته.

سیستم خاموش مبشه ولی مانیتور خاموش نمیشه ! چه تصویری روی مانیتور است من اصلا منظورتون رو نمی فهمم یعنی سیستم خاموش میشه ولی مانیتور تصویرش سیاه نیست ؟

pouyapro
28-02-2013, 15:44
سیستم خاموش مبشه ولی مانیتور خاموش نمیشه ! چه تصویری روی مانیتور است من اصلا منظورتون رو نمی فهمم یعنی سیستم خاموش میشه ولی مانیتور تصویرش سیاه نیست ؟

سیستم خاموش میشه ولی مانیتور زوشن میمونه و به طبع تصویری نداره،باید با کلید خاموش شه
ممنون دوست خوب گویا مشکل از تبدیل بوده