مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد ادیت گراب
masoud45
27-02-2013, 07:32
سلام دوستان
من یکی از توزیعات لینوکس رو کنار ویندوز 8 نصب کردم حالا زیاد سر در نمیارم اول راهم
میخوام تور محیط گراب ویندوز رو به عنوان پیش فرض قرار بدم باید چکار کنم
Thor God
27-02-2013, 19:26
اشتباه
پاک بشه
سلام دوستان
من یکی از توزیعات لینوکس رو کنار ویندوز 8 نصب کردم حالا زیاد سر در نمیارم اول راهم
میخوام تور محیط گراب ویندوز رو به عنوان پیش فرض قرار بدم باید چکار کنم
سلام. کدوم توزیع رو نصب کردی؟ گراب ورژن 1 با 2 فرق داره. اول باید ببینیم کدوم نسخه از گراب رو داری
masoud45
13-03-2013, 22:42
دوست عزیز من آخرین نسخه بک ترک رو نصب کردم
تو فروم های خارجی گشتم انجام دادم همه مراحل رو اخرش باید گراب رو اپگرید میکردم که هر کاری میکنم اپگرید خیلی طول میکشید منم قطعش میکنم
دوست عزیز من آخرین نسخه بک ترک رو نصب کردم
تو فروم های خارجی گشتم انجام دادم همه مراحل رو اخرش باید گراب رو اپگرید میکردم که هر کاری میکنم اپگرید خیلی طول میکشید منم قطعش میکنم
متوجه نشدم مراحل چه کاری رو انجام دادی. بک ترک از گراب 1.98 استفاده میکنه. نیاز به بروز رسانی گراب نداری. کافیه این دستور رو توی ترمینال بزنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادت باشه با کاربر root این دستور رو بزنی. بعد از اینکه فایل رو باز کرد دنبال خطی بگرد که که اولش این عبارت باشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد از علامت مساوی عدد 0 رو تبدیل کن به عددی که در لیست منو گراب دلت میخواد دیفالت باشه. مثلا تو لیست گراب 3تا گزینه داری. دوتای اول لینوکس و سومی ویندوز. باید مقدار بعد از مساوی در این خط رو 2 بزاری که دیفالت بیاد روی سومی (چون از 0 شروع میکنه به شمردن)
بعد از اینکه مقدار رو تغییر دادی اول ctrl+x و بعد y رو بزن تا سیو بشه. بعدشم ریست کن تا نتیجه رو ببینی
masoud45
15-03-2013, 22:18
خدا خیرت بده کار منو راه انداختی:n19:
خیلی ممنون و سپاسگزارم:n12:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.