PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برای تایپ فارسی باید حتما یه اسپیس یاعددی تایپ کنم که بشه فارسی نوشت

mr.shayan666
27-02-2013, 01:11
با سلام، من یه مشکلی دارم که از هرکی پرسیدم نتونسته کمکم کنه. خیلی امیدوارم که اینجا مشکلم حل بشه:n29:

سوال: برای تایپ فارسی در word باید حتما یه اسپیس بزنم یا عددی تایپ کنم که بشه درادامه اش فارسی نوشت. بعداز چند ثانیه مکث، دوباره قفل میکنه و باید دوباره این کارو انجام داد.:n27:
تنظیمات زبان هم درست هستند.

اگه کسی همچین مشکلی داشته یا راه حلشو بلده، لطفا کمک کنه.

flashdesign
02-04-2013, 11:10
با سلام، من یه مشکلی دارم که از هرکی پرسیدم نتونسته کمکم کنه. خیلی امیدوارم که اینجا مشکلم حل بشه:n29:

سوال: برای تایپ فارسی در word باید حتما یه اسپیس بزنم یا عددی تایپ کنم که بشه درادامه اش فارسی نوشت. بعداز چند ثانیه مکث، دوباره قفل میکنه و باید دوباره این کارو انجام داد.:n27:
تنظیمات زبان هم درست هستند.

اگه کسی همچین مشکلی داشته یا راه حلشو بلده، لطفا کمک کنه.

سلام دوست عزیز
اگه ممکنه بفرمایید ویندوزتون چیه و دقیقا با کدوم ورژن آفیس این مشکل رو دارید؟
همیشه این اتفاق میوفته و یا فقط گاهی ب این مشکل بر میخورید؟

mr.shayan666
05-04-2013, 02:20
سلام دوست عزیز
اگه ممکنه بفرمایید ویندوزتون چیه و دقیقا با کدوم ورژن آفیس این مشکل رو دارید؟
همیشه این اتفاق میوفته و یا فقط گاهی ب این مشکل بر میخورید؟

سلام، از ویندوز سون 32بیت و مجموعه آفیس 2007 و این مشکل همیشه اتفاق نمیافتاد. ولی به مراتب داره برام پیش میاد.
بطوری که توی اکسل اصلا فارسی تایپ نمیشه.
تا اونجا که خودم متوجه شدم مشکل باید از نبود فارسی ساز یا چیزی شبیه این باشه. چون از جای دیگه کپی کنم تو اکسل اجرا میشه.
اگه برنامه فارسی ساز درست و حسابی که مشکل امثال منو حل کنه میشناسید معرفی کنید لطفا

flashdesign
05-04-2013, 11:15
سلام، از ویندوز سون 32بیت و مجموعه آفیس 2007 و این مشکل همیشه اتفاق نمیافتاد. ولی به مراتب داره برام پیش میاد.
بطوری که توی اکسل اصلا فارسی تایپ نمیشه.
تا اونجا که خودم متوجه شدم مشکل باید از نبود فارسی ساز یا چیزی شبیه این باشه. چون از جای دیگه کپی کنم تو اکسل اجرا میشه.
اگه برنامه فارسی ساز درست و حسابی که مشکل امثال منو حل کنه میشناسید معرفی کنید لطفا

سلام
لینک دانلود یه فارسی ساز رو براتون قرار دادم ولی پیشنهاد من اینه (ممکنه خودتون البته این کار رو انجام داده باشید) اینکه یه بار آفیس رو uninstall و بعد از ریستارت کردن سیستم دوباره اقدام ب نصب کنید.
شاید با نصب مجدد مشکل حل شد و نیازی به فارسی ساز نبود.

امیدوارم مشکل زودتر برطرف بشه
موفق باشید:n01:

فارسی ساز ویندوز هفت Windows 7 Persian Language Interface Pack ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])