PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازار شبکه در ایران؟

boy1367
26-02-2013, 17:09
سلام از تابستون میخام شروع به یادگیری شبکه کنم ccna
می خاستم بپرسم کدوم اداره یا شرکت های خصوصی به متخصصین این رشته نیرو جذب می کنند
درآمدش به چه صورت هست؟
میدونم سخته ولی تلاش می کنم که یاد بگیرم و تجربه کسب کنم در این کار

khelane
26-02-2013, 20:04
سلام از تابستون میخام شروع به یادگیری شبکه کنم ccna
می خاستم بپرسم کدوم اداره یا شرکت های خصوصی به متخصصین این رشته نیرو جذب می کنند
درآمدش به چه صورت هست؟
میدونم سخته ولی تلاش می کنم که یاد بگیرم و تجربه کسب کنم در این کار

سلام
ببین این کار بیشتر به علاقه بستگی داره
در ضمن خواستن هم مهمه
بازار کار خیلی خوبه و بتونی مدارک بالاتر هم بگیری خوب تر هست در اصل مدرک تو ایران زیاد مهم نیست راستش رو بخوای کار مهمترهست و بقولی (نظر شخصی (پارتی)) اگه میخوای تو ادارات استخدام بشی تو مراکز شخصی هم اگه واقعا چیزی تو چنته داشته باشی واقعا واسه خودت کار خیلی خوبی میگیری
عزیز اگه میتونی به منبع های خارجی هم یه نگاه بنداز چون منابع ایرانی کامل نیستند و اینجوری هم میتونی زبانت رو قوی کنی و جایگاه علمیت رو بالاتر ببری ضمنا اگه میتونی و تونستی لینوکس و یکی از توزیع هاش رو یادبگیر خیلی به دردت میخوره در اینده اگه شروع کردی از ابونتو شروع کن واسه کسای هست که تازه به خانواده لینوکس میپیوندند
موفق باشی

MDT7
04-03-2013, 14:02
باسلام خدمت همه اساتید .
اول این توضیح رو بدم که الان مشغول به کار چاپ و طراحی هستم اما به دلایل مالی و بدی اوضاع کار چاپ و دیگر اینکه به شبکه علاقه دارم دوست دارم به این حوضه وارد بشم و شروع به کار کنم من الان نتورک پلاس رو خوندم و میخوام بصورت دی وی دی آموزشی mcitp روهم بخونم میخواستم بدونم آیا این روش خوبه یا اینکه برای استخدام حتما باید مدرک داشته باشی چون مدرک دانشگاهی هم ندارام اما مدرک دیپلم هنرستان کامپیوتر رو دارم و به دلایل مالی و زمانی امکان شرکت در کلاس ها رو ندارم اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم .

hamid_diablo
04-03-2013, 14:51
باسلام خدمت همه اساتید .
اول این توضیح رو بدم که الان مشغول به کار چاپ و طراحی هستم اما به دلایل مالی و بدی اوضاع کار چاپ و دیگر اینکه به شبکه علاقه دارم دوست دارم به این حوضه وارد بشم و شروع به کار کنم من الان نتورک پلاس رو خوندم و میخوام بصورت دی وی دی آموزشی mcitp روهم بخونم میخواستم بدونم آیا این روش خوبه یا اینکه برای استخدام حتما باید مدرک داشته باشی چون مدرک دانشگاهی هم ندارام اما مدرک دیپلم هنرستان کامپیوتر رو دارم و به دلایل مالی و زمانی امکان شرکت در کلاس ها رو ندارم اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم .

سلام دوست عزیز

من سر رشته ای از شبکه ندارم.اما میدونم برای کار حتما باید کار بلد باشی...مدرک آنچنان به دردت نمیخوره....خیلی هارو میشناسم ک با مدرک حتی زیر دیپلم تو شرکتهایی تخصصشون برنامه نویسی دارن کار میکنند.برای شرکتها فقط تخصص شما مهمه نه مدرک شما

الان مدرک دار زیاد داریم ک هیچی از رشتشون نمیدونند و بیکارند

MDT7
04-03-2013, 15:22
خیلی ممنون منم همچین فکری میکردم برای همین تصمیم گرفتم به صورت خود آموز شروع به یاد گرفتن شبکه بکنم

hoomi_gta
04-03-2013, 23:32
من رشتم مرتبط با کامپیوتر نبود و بعد از لیسانس دو سالی به گذروندن دوره های مایکروسافت و سیسکو و گرفتن مدارک بین المللی MCSE,MCITP و CCNA اختصاص دادم و بعدش بلافاصله به عنوان Admin وارد بازار کار شدم تا 3 سال و الان هم 1 سالی میشه که در بانک ملت تو واحد شبکه کارشناس هستم. خلاصه بازار کار استخدامی خوبی داره ولی اون نداشتن سابقه کار اولش کارو سخت می کنه. اینور اونور هم پروژه خوب گیر میاد.. موفق باشی

MDT7
05-03-2013, 11:40
من رشتم مرتبط با کامپیوتر نبود و بعد از لیسانس دو سالی به گذروندن دوره های مایکروسافت و سیسکو و گرفتن مدارک بین المللی MCSE,MCITP و CCNA اختصاص دادم و بعدش بلافاصله به عنوان Admin وارد بازار کار شدم تا 3 سال و الان هم 1 سالی میشه که در بانک ملت تو واحد شبکه کارشناس هستم. خلاصه بازار کار استخدامی خوبی داره ولی اون نداشتن سابقه کار اولش کارو سخت می کنه. اینور اونور هم پروژه خوب گیر میاد.. موفق باشی

با تشکر که جواب دادین پس به نظر شما مدرک مثل mcitp یا ccna و ... رو باید داشته باشیم یا نه یه سوال دیگه از شما موقع استخدام مدرک خواستن یا از اطریق آشنایی و یا سابقه تونستید استخدام بشید چون میخوام بدونم برم دنبال مدرک بین المللی
یا همون خود آموز ها جواب میده ؟

hoomi_gta
05-03-2013, 14:39
با تشکر که جواب دادین پس به نظر شما مدرک مثل mcitp یا ccna و ... رو باید داشته باشیم یا نه یه سوال دیگه از شما موقع استخدام مدرک خواستن یا از اطریق آشنایی و یا سابقه تونستید استخدام بشید چون میخوام بدونم برم دنبال مدرک بین المللی
یا همون خود آموز ها جواب میده ؟

برای من که داشتن مدارک بین المللی جواب داد. ولی مهم اینکه دانشش شبکه و به دست بیارید در نهایت مدرک یه تیکه کاغذه. مخصوصا تو ایران اونقدر بهش بها نمیدن و تاثیری نداره. حقیقت من کار اولم و آشنا گیر اوردم. هرجا میرفتم میگفتن سابقه کار نداره یا کار های سطح پایین پیشنهاد میدادن. ولی بعد با کسب کردن سابقه و گرفتن مدرک مشاور رسمی شبکه سازمان نظام صنفی رایانه دیگه رزومم قوی شد و تونستم به محض رفتن از شرکت اول کار دوم پیدا کنم.
موفق باشی

khelane
05-03-2013, 19:34
اره خدایش این سابقه کار هم دمار از روزگار انسان در میاره
باید از پایین شروع کرد تا برسی به بلاتر
امیدوارم در کارت موفق باشی

MDT7
06-03-2013, 10:07
با سپاس از راهنمایی ها حالا تقریبا میدونم چیکار کنم :n26:

milad-p
11-04-2013, 00:12
سلام من مدرک نت ورک + رو تا چند روز دیگه می گیرم ولی حسابی سر در گم هستم که به دنبال سخت افزار شبکه و سیسکو برم یا نرم افزار و ماکروسافت؟ کدام سخت تر و کدام کاربردی تر ه؟در ضمن کدام مدرکش رو میشه تو ایران گرفت؟می گن بعضی مدارک که تو ایران صادر میشه تو خارج از کشور معتبر نیست درسته؟