PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فیلم یا سریال آموزش مکالمه زبان انگلیسی

boy1367
26-02-2013, 16:41
با سلام
من تحقیق زیادی توی اینترنت کردم تعداد زیادی سریال آموزش مکالمه زبان انگلیسی بود منتها زیر نویس انگلیسی بودن همشون
من چیزی می خام که زیر نویس فارسی باشه یعنی از طریق گوش به طور صحیح بشنوم که چی میگه و از طریق چشم ببینم که این چیزی که گفت به زبان فارسی معنیش چیه؟
همچین مجموعه که به صورت سریال باشه هست؟

لطفا معرفی کتید

boy1367
26-02-2013, 21:09
کسی نبود راهنمایی کنه؟

boy1367
04-03-2013, 17:19
اینجا همه مبتدی هستند که جواب سوال من خیلی نامفهومه براشون؟

A r c h i
05-03-2013, 15:26
با سلام
من تحقیق زیادی توی اینترنت کردم تعداد زیادی سریال آموزش مکالمه زبان انگلیسی بود منتها زیر نویس انگلیسی بودن همشون
من چیزی می خام که زیر نویس فارسی باشه یعنی از طریق گوش به طور صحیح بشنوم که چی میگه و از طریق چشم ببینم که این چیزی که گفت به زبان فارسی معنیش چیه؟
همچین مجموعه که به صورت سریال باشه هست؟

لطفا معرفی کتید

سلام
چنين چيزي كه پرسدين من سراغ ندارم. شايد دوستان بتونن كمك كنن.

زير نويس هاي فارسي كه تو اينترنت پيدا ميشه.،معمولا معتبر نيستن. چون بيشتر توسط افرادي ترجمه ميشن كه خيلي حرفه اي نيستن. پس نتيجه مطلوبي از زير نويس فارسي نميگيريد. من پيشنهادم اينه كه فقط با زير نويس انگليسي ببينيد. هرجا متوجه نشديد فيلم را نگه داريد و معني لغاتي را كه نميدونيد تو ديكشنري ببينيد. اين خيلي بيشتر كمكتون ميكنه تا زير نويس فارسي.

موفق باشيد

hamidchi
27-03-2013, 10:18
مجموعه سریالی extra که فکر کنم واسه 4 زبان انگلیسی، فرانسه ،آلمانی و اسپانیولی هست ، شما میتونید Extr@ English رو تهیه کنید.

داستان هم راجع به یه نفر غیر انگلیسی زبان هست (به نام هکتور) که میاد با 3 تا انگلیسی زبان زندگی کنه و چندان هم بلد نیست انگلیسی صحبت کنه و در طول سریال یاد میگیره
از ویژگی های این مجموعه :

_ شامل 30 قسمت (البته اگه اشتباه نکنم)
_دارای زیرنویس انگلیسی که به خود تصویر چسبیده (البته شاید نسخه ای که من دارم این طوره ولی فکر کنم همش همین طوره) به شما هم توصیه میکنم با همین زیر نویس انگلیسی ببینید چون به اندازه کافی شمرده صحبت میکنند و کلمات و عبارات رو خیلی خوب ادا میکنند که با داشتن زیر نویس انگلیسی یا حتی بدون اون هم میشه متوجه شد

_ جنبه آموزشی داشتن این سریال که مثلا یه قسمتش هکتور میخاد بره خرید ولی بلد نیست چی باید بگه و دوستاش بهش میگن که مکالمه های موقع خرید چی هست و....
_ تو سریال دو نفر با لهجه american صحبت میکنن و دو نفر با لهجه british

mjorh
27-03-2013, 13:14
نمیدونم ولی من اعتقاد چندانی به این Extras ندارم ، سریال Friends رو بشینید نگاه کنید به مراتب خیلی موثر تر از اینجور برنامه هاس ...

hamidchi
27-03-2013, 14:11
نمیدونم ولی من اعتقاد چندانی به این Extras ندارم ، سریال Friends رو بشینید نگاه کنید به مراتب خیلی موثر تر از اینجور برنامه هاس ...

بله friends هم مفید میتونه باشه ولی خب این Extra هدف آموزشی داره اون هم واسه افرادی که سطح مبتدی دارن واسه همین سرعت صحبت کردنشون مناسبه همین موضوع هست، ولی friends دیگه جنبه آموزشی نداره و برای افراد تازه کار مناسب نیست که با زیرنویس انگلیسی ببینن (این طور که پیداست سطح زبان شما خوب هست ) و واسه همه کس توصیه نمیشه ، البته برای یادگیری لغات و اصطلاحات جدید و همچنین تقویت listening خیلی خوبه . همچنین بسی نشاط آور است:n02:

yass88
29-03-2013, 01:01
سلام سعی کنید انگلیسی رو به صورت انگلیسی یاد بگیرید.
همین که جمله انگلیسی شو متوجه بشین خیلی خوبه . بعدا میتونین ترجمه اش کنید

mous3030
06-04-2013, 15:56
انیمیشن 525 قسمتی The Simpsons لینک دانلود فول فلصها با زیر نویس فارسیش در سایت مهین دانلود هستش هم کمدی هم جذاب هم بار فرهنگی داره و هم آموزشی
سریال فرندز اصلا بدرد زبان اموزی نمیخوره یه چیزی مثل شبهای برره هست کلمات و تلفظات و گرامرهای من دراوردی با تلفظهای سریع و بریده و ...... در مقابل اکسترا خیلی عالیه هم تلفظ هم سادگی هم موضوع و هم کمدیش همه چیش در ادم انگیزه و وابستگی ایجاد میکنه با زیرنویس انگلیسی هم ببینی کاملا متوجه داستان میشی ضمنا همونطور که دوستمون گفت انگلیسی رو باید به انگلیسی یاد بگیری چون ساختار مشابه به فارسی نداره
بعدشم فیلم رو با نرم افزار سینمای اموزشی پایش ببین که معنی لغات رو از یر نویس درمیاره جعبه لایتنر داره و لغات رو با ترجمه اش به فرمت اکسل خروجی میده واسه ساخت فلش کارت

Lugah
15-04-2013, 15:54
مجموعه سریالی extra که فکر کنم واسه 4 زبان انگلیسی، فرانسه ،آلمانی و اسپانیولی هست ، شما میتونید Extr@ English رو تهیه کنید.

داستان هم راجع به یه نفر غیر انگلیسی زبان هست (به نام هکتور) که میاد با 3 تا انگلیسی زبان زندگی کنه و چندان هم بلد نیست انگلیسی صحبت کنه و در طول سریال یاد میگیره
از ویژگی های این مجموعه :

british

موافقم. یکی دیگه از خوبیاش اینه که به فواصل مختلف ، نکته هایی رو به منظور آموزش، توی تصویر نشون میده و به نوعی تلنگر میزنه !
خیلی خوب و جذابه !

boy1367
16-04-2013, 14:06
Extra
friends
The Simpsons

اکسترا رو میخام دانلود کنم
فرند هم یکی میگه گرامر و تلفظ من درآوردی داره
این آخری هم انیمیشن است که اینجوریشو دوس ندارم آدم زنده باشه بهتره :n02:

دیگه کسی پیشنهادی نداره؟

turtleback
16-04-2013, 15:02
مجموعه ی آموزشی English today هم هست.
من از سایت ir-dl.com دانلود کردم.‌‌
‌‌‌‌‌ابتدا با اجسام مختلف یه توضیح میده اون خانوم . بعد در قالب یک فیلم داستانی کوتاه اون رو کامل میکنه و گرامر رو میگه. کلا خیلی خوبه و خسته کننده نیست.
زیرنویس و pdf هم داره.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Lugah
21-04-2013, 10:32
مجموعه ی آموزشی English today هم هست.
من از سایت ir-dl.com دانلود کردم.‌‌
‌‌‌‌‌ابتدا با اجسام مختلف یه توضیح میده اون خانوم . بعد در قالب یک فیلم داستانی کوتاه اون رو کامل میکنه و گرامر رو میگه. کلا خیلی خوبه و خسته کننده نیست.
زیرنویس و pdf هم داره.

یه کم قدیمی نیست ؟ کیفیتش ویدئوهاش هم خیلی پائینه !
به نظرتون خوبه ؟ توش پیشرفتی هست ؟

habiballahafg
21-04-2013, 19:04
ممکن است لینک دانلود این فیلم ها را هم قرار دهید ؟
ممنون

mous3030
25-04-2013, 12:25
Extra
friends
The Simpsons

اکسترا رو میخام دانلود کنم
فرند هم یکی میگه گرامر و تلفظ من درآوردی داره
این آخری هم انیمیشن است که اینجوریشو دوس ندارم آدم زنده باشه بهتره :n02:

دیگه کسی پیشنهادی نداره؟
سريال 24
در برگيرنده همچي هست مكالمه سخنراني جلسه اخبار و ......
مهيج و معتاد كننده كه خيلي بايد دقت كني تا يه جمله از فيلم رو از دست ندي صحنه اش خيلي كمه ميشه تو جمع خانوادگي هم ديد

turtleback
26-04-2013, 00:36
یه کم قدیمی نیست ؟ کیفیتش ویدئوهاش هم خیلی پائینه !
به نظرتون خوبه ؟ توش پیشرفتی هست ؟

قدیم جدید نداره دیگه همین جدیدام از همینا یاد میدن. من به شخصه خیلی استفاده بردم ازش. کیفیتشم مناسبه.
امتحانش ضرر نداره یکیش رو بگیر ببین میپسندی

Lugah
01-05-2013, 11:31
قدیم جدید نداره دیگه همین جدیدام از همینا یاد میدن. من به شخصه خیلی استفاده بردم ازش. کیفیتشم مناسبه.
امتحانش ضرر نداره یکیش رو بگیر ببین میپسندی

راست میگی امتحان مجددش ضرر نداره
من فقط یه درس ازش رو دارم
حالا که شما معرفی کردی یه لینکی هم میدادی که آواره اینترنت نشیم برا پیدا کردنش
خود شما از کجا گرفتی؟

turtleback
03-05-2013, 09:15
راست میگی امتحان مجددش ضرر نداره
من فقط یه درس ازش رو دارم
حالا که شما معرفی کردی یه لینکی هم میدادی که آواره اینترنت نشیم برا پیدا کردنش
خود شما از کجا گرفتی؟

چنتا پست بالاتر آدرس دادم که، من از سایت ir-dl.com دانلود کردم.
موفف باشید