مشاهده نسخه کامل
: مشکل سایه انداختن پرینتر Canon LBP 1120
haghshenasmahdi
26-02-2013, 15:41
سلام
من یه پرینتر Canon 1120 دارم که مشکل سایه انداختن داره من الان یه کارتریج نو گرفتم ولی باز هم این مشکل وجود داره . بایستی مشکل از فیلم فیوزینگ باشه دو ستان لطفا راهنمایی کنید که من بایستی چیکار کنم تا درست شه ممنونم:n03::n03:
اینم هم نمونه پرینت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a14824f5.png&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNHp00Foe1ooyFsho33NGEGv5wgoDg)
h_khozooei
26-02-2013, 15:58
عکست زیاد واضح نیست که بهمم فاصله اش چند سانته
ولی اگر فیوزینگت فابریک هست بعیده که مشکل فیلم باشه قطر فیلم فیوزینگ این دستگاه 24 میلی متر هست یعنی اگر فاصله تکرار هر نقطه با نقطه بعد 7.5 سانت باشه می تونه فیلم باشه. ولی من فکر می کنم کارتریجت ایراد داره. این کار رو که می گم بکن معلوم می شه.
یه پرینت بفرست و قبل از اینکه کاغذ از پرینتر کامل در بیاد از برق پرینتر رو بکش. بعد ببین این تکرار قبل از هیتر اتفاق می افته یا بعد از هیتر . اگر قبل از هیتر بود کارتریج . البته یه چندباری اینکار رو باید بکنی تا متوجه شی با یه تست جواب نمی گیری. خود درام دستگاه رو هم نگاه کن ببین این اثر تکرار روی درام هم هست یا نه.
تو این وضعیت بازار نود درصد فوم یا همون PCR کارتریجت خرابه که تقریبا فاصله تکرار 3 تا 4 سانت رو می گذاره. فکر کنم کارتریجی که خریدی اصل نیست.
یه تستای بکن به من خبرشو بده تا مشکل حل شه
haghshenasmahdi
26-02-2013, 17:14
سلام دوست عزیز دقیقا 7.6 سانته
پرینتر رو هم خاموش کردم و کارتریج رو کشیدم بیرون مشکل از کارتریج نبود چون من نصف دیگه رو نگاه کردم چیزی روش نبود و زمانی که کاغذ رو بیرون کشیدم باز دوباره به صورت کمرنگ چاپ شد در واقع از زیر فیوزینگ که عبور کرد چاپ شد و همچنین پرینتر خاموش بود
دوست عزیز فیلم و فیوزینگ عوض شده فابریک نیست چون یه بار فیلم سوراخ شده بود و فیوزینگ سوخت بعد از این قضیه پرینتر یک سال خوابیده بود الان که فیوزینگ و فیلم انداختم روش این مشکل رو داره لطفا کمکم کن به شدت نیاز دارم ممنونم:n03:
h_khozooei
26-02-2013, 18:04
من فکر می کنم که فیلم رو باید عوض کنی اگر بلد هست. کار راحتی البته نیست
مشکل یا از فوم است یا درام
haghshenasmahdi
26-02-2013, 19:19
دوست عزیز من
من یه فیلم دیگه هم دارم اون رو هم انداختم باز هم درست نشد من در حال حاضر دو تا کارتریج دارم با هر دو این مشکل رو داره
دوستان میشه بگید من چطور باید گریس فیلم رو بزنم یه توضیح به من بدهید مرسی
h_khozooei
27-02-2013, 11:54
من گفتم بعید می دونم فیلم باشه احتمالا از کارتریج هست ولی خوب اینکه بفهمی از کارتریج هست یا نه یه مقدار سخته می تونه درام باشه می تونه فوم باشه
اگر دو تا کارتریج داری بازشون کن و درام ها رو جاشون رو عوض کن و ببین مشکل با دو تا کارتریج هست یا نه
اگر می تونی این کارتریج ها رو با یه دستگاه دیگه هم تست کن
haghshenasmahdi
27-02-2013, 12:27
بابا من بارها امتحان کردم من بی شک میتونم بگم که از کارتریج نیست من پیش یه تعمیر کار هم بردم گفت از کارترج نیست و گفت کار من نیست
آخه من یه کارتریج نو هم خریدم خودم از داخل پکش باز کردم من مطمئنم که از کارتریج نیست فقط شما به من بگید چطور میشه به فیلم فیوزینگ گریس زد در واقع کجا رو باید بزنم و چقدر بایستی بزنم نظر من اینکه که از همین گریس بایستی باشه احتمالا . اگه راه دیگه ای هم به زهنتون میرسه بگید لطفا:n28:
h_khozooei
27-02-2013, 15:47
با صحبتای که با هم کردیم :
تعویض دی سی برد رو انجام باید بدی ببینی مشکل حل می شه
haghshenasmahdi
27-02-2013, 22:43
منظور از دی سی برد چیه ؟
آیا منظورتون پل دیود هستش کمی توضیح دهید ؟؟؟
haghshenasmahdi
01-03-2013, 01:23
دوستان مشکل حل شد
مشکل از یک قطعه الکترونیکی به نام ترایاک با مشخصه BCR8PM بود که انگار سوخته بود با تعویض این قطعه مشکل حل شد البته لازم به ذکره که من دقیقا همین قطعه رو گیر نیاوردم و یه دونه مشابه انداختم
مچکرم
h_khozooei
01-03-2013, 13:45
تریاک و می شه با مشابه اون عوض کرد و کار می کنه
پس این بحث رو ببندیم به این صورت که
تریاک روی برد دی سی مشکل رو حل کرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.