ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کند شدن سیستم با عوض کردن مادربورد

majid67110
26-02-2013, 14:40
سلام
دوستان مشکل سیستم من اینه که با پخش فیلم های کیفیت 720p , کارکرد سی پی یو به 100 میرسه و فیلم روان پخش نمیشه . اینم بگم که سیستم عامل XP هست و مشخصات سیستم من عبارتند از : سی پی یو : اینتل 3Ghz (اولین سری 3 دو هسته ای . ازون قدیمی ها . )
رم : 2 تا 1GB DDR1
گرافیک : انویدیا جیفورس 5200 (AGP)
مادربورد : متفرقه چینی
دوستان من قبلا یه مادربورد gigabyte 8IP1000 داشتم که بیاد ندارم با اون مادربورد در هنگام پخش فیلم مشکل داشته باشم . در مادربورد گیگابایتم 4 تا رم 1 گیگ وصل کرده بودم . ولی این مادربورد جدیده 2 تا اسلات رم داره . کلا از وقتی مادربوردم را عوض کردم سیستمم خیلی کند شده . حالا به نظرتون این مشکل پخش فیلم های کیفیت 720 که کارکرد سی پی یو به 100 میرسه با عوض کردن مادربوردم درست میشه ؟
راستی فایل های زیپ شده با حجم بالا را که میخوام Unzip کنم کارکرد سی پی یو به 100 میرسه و دیگه سیستم هنگ میکنه و باید سیستم را ریست کنم .
خواهشا یه نظری بدید

EXTREME
26-02-2013, 15:47
ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید یگ پلیر خوب نصب کنید و کدک سیستم رو آپدیت کنید درایور گرافیک رو هم آپدیت کنید
درست نشد از پلیرهایی استفاده کنید که بیشتر از gpu استفاده میکنه مثل splash prox
با km player با کدک های مختلفش تست کنید و با پلیرهایی مثل vlc و media player classic هم چک کنید

720p با سیستم شما معمولا نباید مشکلی ایجاد کنه

majid67110
26-02-2013, 17:53
ویندوز رو عوض کنید و سیستم رو اسکن ویروس بکنید یگ پلیر خوب نصب کنید و کدک سیستم رو آپدیت کنید درایور گرافیک رو هم آپدیت کنید
درست نشد از پلیرهایی استفاده کنید که بیشتر از gpu استفاده میکنه مثل splash prox
با km player با کدک های مختلفش تست کنید و با پلیرهایی مثل vlc و media player classic هم چک کنید

720p با سیستم شما معمولا نباید مشکلی ایجاد کنه
دوست عزیز ممنون بابت پاسختون ولی باید بگم که با ویندوز عوض کردن مشکلم درست نشده زیرا چندین بار عوض کردم . چندین بار هم با ویروس کش Microsoft security essential سیستمم را اسکن کردم و چیزی پیدا نکرده . راستش من هم با Kmplayer و هم با Media palyer classic امتحان کردم ولی با هر دو CpuUsage تا 100% پر میشود و فیلم 720p خوب پخش نمیشود.البته بوده فیلم هایی که بدون مشکل پخش شده اند ولی 90 درصد فیلم های 720 خوب پخش نمیشوند .
امکان داره بخاطره مادربورد باشه . چون با مادربورد گیگابایت8IP 1000 همچین مشکلی نداشت .

EXTREME
26-02-2013, 18:27
با SPLASH PROX هم تست کردین ؟
کدک برای سیستم نصب کردین ؟
درایور گرافیک رو آپدیت کردین ؟
اگه مشکل حل نشد و با تعویض مین این مشکل پیش اومده میتونه از مین هم باشه بدید بایوس مین روهم براتون آپدیت کنن

درایورهای سیستم رو حتما به روز کنید

majid67110
26-02-2013, 18:57
اگه مشکل حل نشد و با تعویض مین این مشکل پیش اومده میتونه از مین هم باشه بدید بایوس مین روهم براتون آپدیت کنن

نرم افزاری که معرفی کردید را امتحان کردم ولی فرقی با KMPlayer نداره . کدک هم Klite نصب کردم . راستش الان دارم درایور جدید کارت گرافیک را هم دانلود میکنم . اگه با آپدیت درایور هم درست نشد بایوس را هم آپدیت میکنم . وقتی همه این کارا را کردم نتیجه اش را بهتون میگم .
بازم ممنون

majid67110
26-02-2013, 18:59

نرم افزاری که معرفی کردید را امتحان کردم ولی فرقی با KMPlayer نداره . کدک هم Klite نصب کردم . راستش الان دارم درایور جدید کارت گرافیک را هم دانلود میکنم . اگه با آپدیت درایور هم درست نشد بایوس را هم آپدیت میکنم . وقتی همه این کارا را کردم نتیجه اش را بهتون میگم .
بازم ممنون

majid67110
26-02-2013, 21:53
دوست عزیز تمام کارایی که گفتید را انجام دادم . اما نشد . فقط بایوس را نتونستم آپدیت کنم . اونم چون سازنده مادربورد سایت نداره . وقتی از طریق dxdialog مدل مادربورد را نگاه میکنم زده : System manafacuture : WEIBU , System Model : AWRDACPI . ولی اصلا تو اینترنت چیزی پیدا نکردم . ولی بعید میدونم با آپدیت کردن بایوس هم مشکلم حل شه .
دوست عزیز من دو سال پیش این مادربورد را گرفتم چون مادربورد خودم که Gigabyte 8IP1000 بود سوخت . از اون موقع تا الان هم این مشکلات را دارم . اگه مطمئن بشم که مشکل از مادربورد است میرم یه مادربورد دسته دو میگیرم .
بازم ممنون

EXTREME
26-02-2013, 23:40
دوست عزیز تمام کارایی که گفتید را انجام دادم . اما نشد . فقط بایوس را نتونستم آپدیت کنم . اونم چون سازنده مادربورد سایت نداره . وقتی از طریق dxdialog مدل مادربورد را نگاه میکنم زده : System manafacuture : WEIBU , System Model : AWRDACPI . ولی اصلا تو اینترنت چیزی پیدا نکردم . ولی بعید میدونم با آپدیت کردن بایوس هم مشکلم حل شه .
دوست عزیز من دو سال پیش این مادربورد را گرفتم چون مادربورد خودم که Gigabyte 8IP1000 بود سوخت . از اون موقع تا الان هم این مشکلات را دارم . اگه مطمئن بشم که مشکل از مادربورد است میرم یه مادربورد دسته دو میگیرم .
بازم ممنون

بهتره قبلش ببرید خدمات کمپیوتری جایی بگین قطعات رو روی یک مین دیگه و پاور دیگه سوار کنه اونجا هم تست کنید ببینید بازم این مشکل است یا نه که با خیال راحت مین بخرین